• a
  • b
  • c
  • d
  • e
  • f
  • g
  • h
  • i
  • j
  • k
  • l
  • m
  • n
  • o
  • p
  • q
  • r
  • s
  • t
  • u
  • v
  • w
  • x
  • y
  • z

body, food & mind tools

Boek hier een proefles!

Tijdens een proefles kun je kort het trainen in warmte en onze professionele & vriendelijke aanpak ervaren.

Inloggen op je bbb account

Vul je persoonlijke gegevens in

Vul je persoonlijke gegevens in om een account te maken

Wachtwoord vergeten?

Voer je e-mailadres in om je wachtwoord te herstellen

Even geduld...

Het formulier wordt verstuurd, dit kan even duren

Jouw proefles is geboekt

Hieronder staan de details van jouw proefles

Amsterdam Amstel
13-09-2016 / 11:00

Je kan je proefles annuleren of wijzigen door in te loggen met jouw account gegevens

Inloggen is gelukt

Je wordt nu doorgestuurd naar jouw account

Wachtwoord vergeten?

We hebben een e-mail met instructies naar je e-mailadres gestuurd

auberginetajine met abrikozen en kikkererwten

 

 

Dit heb je nodig 

✦ 1 aubergine, in blokjes
✦ 1 ui, gepeld en in blokjes
✦ 1 teentje knoflook, gepeld en in dunne schijfjes
✦ 2 theelepel olijfolie
✦ 1 theelepel ketoembar
✦ 1 theelepel koriander
✦ 1 theelepel kurkuma (geelwortel)
✦ 8 gedroogde abrikozen, in reepjes gesneden
✦ 150 gram champignons, in dikke plakjes gesneden
✦ 1 blikje tomatenblokjes
✦ 1 blikje kikkererwten à 400g, uitgelekt en schoongespoeld 
✦ 2 groentebouillonblokjes

Zo maak je het 

Bak de aubergine in 1 theelepel olijfolie aan. Voeg regelmatig een scheutje water toe tot ze zacht is (circa 10 minuten). Zet opzij. Verwarm de rest van de olie en fruit hierin de ui en de knoflook met de specerijen. Bak de champignons mee. Voeg de abrikozen, tomatenblokjes, bouillonblokjes en 200 milliliter water toe en laat dit 10 minuten koken. Voeg de aubergine en de kikkererwten toe en stoof alles nog 10 minuten.