• a
  • b
  • c
  • d
  • e
  • f
  • g
  • h
  • i
  • j
  • k
  • l
  • m
  • n
  • o
  • p
  • q
  • r
  • s
  • t
  • u
  • v
  • w
  • x
  • y
  • z

body, food & mind tools

Boek hier een proefles!

Tijdens een proefles kun je kort het trainen in warmte en onze professionele & vriendelijke aanpak ervaren.

Inloggen op je bbb account

Vul je persoonlijke gegevens in

Vul je persoonlijke gegevens in om een account te maken

Wachtwoord vergeten?

Voer je e-mailadres in om je wachtwoord te herstellen

Even geduld...

Het formulier wordt verstuurd, dit kan even duren

Jouw proefles is geboekt

Hieronder staan de details van jouw proefles

Amsterdam Amstel
13-09-2016 / 11:00

Je kan je proefles annuleren of wijzigen door in te loggen met jouw account gegevens

Inloggen is gelukt

Je wordt nu doorgestuurd naar jouw account

Wachtwoord vergeten?

We hebben een e-mail met instructies naar je e-mailadres gestuurd

Colombiaanse huevo lunch

Wat te doen als je uitkijkt naar vakantie, maar dat op het moment een nogal onzeker onderwerp is? Kook dan een gerecht uit je favoriete vakantieland, of het land waar je voor het laatst geweest bent. Door de smaken en geuren uit dat land in je eigen keuken te brengen, waan je jezelf automatisch een beetje terug op die fijne plek. Voor dit gerecht een pannetje als souvenir uit Colombia, handig om ontbijt of lunch in te maken. Ps. huevo betekend ei in het spaans ;)

Dit heb je nodig voor 1 portie:

  • 2 eieren       
  • 1 grote tomaat     
  • 1 avocado               
  • 1 kleine rode ui       
  • halve rode peper
  • beetje peper en zout
  • 1 limoen
  • 3 rijstwafels
  • hummus in de smaak die je lekker vind

Benodigdheden:

  • Klein pannetje en anders een koekenpan
  • snijplank
  • 1 mesje

Bereiding eiermengsel
Snijd de tomaat in kleine blokjes en snipper de rode ui. Bak ze even aan in je pannetje en gooi er twee eieren bij. Snijd  de helft van de avocado in reepjes en de andere helft in blokjes. Bekijk hier hoe je dit gemakkelijk doet. Gooi de blokjes avocado bij je eiermengsel in de pan. Gebruik je zout en pepermolen om je eiermengsel meer op smaak te brengen

Bereiding rijstwafels
Haal drie rijstwafels uit de verpakking en besmeer ze met hummus. Pak de halve avocado erbij die je nog niet gebruikt hebt en leg twee plakjes avocado op elke rijstwafel. Bestrooi met een snuf zout en peper

Variatie:Gebruik wat van het kruidenmengsel ‘Piccadillo’ van Jonnie Boer, geeft en nog meer Zuid-Amerikaanse smaak aan je gerechtje

Buen apetito!