• a
  • b
  • c
  • d
  • e
  • f
  • g
  • h
  • i
  • j
  • k
  • l
  • m
  • n
  • o
  • p
  • q
  • r
  • s
  • t
  • u
  • v
  • w
  • x
  • y
  • z

body, food & mind tools

Boek hier een proefles!

Tijdens een proefles kun je kort het trainen in warmte en onze professionele & vriendelijke aanpak ervaren.

Inloggen op je bbb account

Vul je persoonlijke gegevens in

Vul je persoonlijke gegevens in om een account te maken

Wachtwoord vergeten?

Voer je e-mailadres in om je wachtwoord te herstellen

Even geduld...

Het formulier wordt verstuurd, dit kan even duren

Jouw proefles is geboekt

Hieronder staan de details van jouw proefles

Amsterdam Amstel
13-09-2016 / 11:00

Je kan je proefles annuleren of wijzigen door in te loggen met jouw account gegevens

Inloggen is gelukt

Je wordt nu doorgestuurd naar jouw account

Wachtwoord vergeten?

We hebben een e-mail met instructies naar je e-mailadres gestuurd

Midden-Oosterse linzen-groente stoofpot

Dit heb je nodig (voor 2 personen)

✦ 1 ui, gepeld, fijn gesnipperd
✦ 2 teentjes knoflook, gepeld en in flinterdunne schijfjes 
✦ beetje roomboter/kokosvet om te bakken
✦ 1 theelepel komijn
✦ 1 theelepel koriander (ketoembar)
✦ 1 klein blikje tomatenpuree
✦ 2 kleine kopjes linzen (200 gram)
✦ 3 wortelen, in dunne schijfjes
✦ 3 flinke handen jonge spinazie (100 gram)
✦ 1 groene + 1 gele paprika, zaadjes verwijderd, in blokjes 
✦ 10 cherrytomaatjes
✦ zout en zwarte peper 

Zo maak je het 

Fruit de ui, knoflook, komijn, koriander in boter/kokosvet, bak de tomatenpuree even mee en voeg dan de linzen erbij. Blus af met 1 liter water en breng aan de kook. Voeg na 15 minuten de worteltjes toe en laat nog eens 25 minuten pruttelen. Voeg dan de paprika bij en laat 5 minuten doorpruttelen. Voeg dan de cherrytomaatjes en spinazie toe, breng op smaak met zout en peper en laat alles nog 2 minuten trekken voor je het opdient.