Je kan je proefles annuleren of wijzigen door in te loggen met jouw account gegevens
Inloggen is gelukt
Je wordt nu doorgestuurd naar jouw account
Wachtwoord vergeten?
We hebben een e-mail met instructies naar je e-mailadres gestuurd
Door de lockdown zijn onze boutiques helaas gesloten. Momenteel hebben we daarom alleen online abonnementen voor nieuwe leden. Als we weer open mogen, kun je je weer inschrijven voor onze andere abonnementen en een proefles volgen. Inschrijven voor ons online holistische programma kan hier.
Door de lockdown zijn onze boutiques helaas gesloten. Momenteel hebben we daarom alleen online abonnementen voor nieuwe leden. Als we weer open mogen, kun je je weer inschrijven voor onze andere abonnementen en een proefles volgen. Inschrijven voor ons online holistische programma kan hier.
Door de lockdown zijn onze boutiques helaas gesloten. Momenteel hebben we daarom alleen online abonnementen voor nieuwe leden. Als we weer open mogen, kun je je weer inschrijven voor onze andere abonnementen en een proefles volgen. Inschrijven voor ons online holistische programma kan hier.
Door de lockdown zijn onze boutiques helaas gesloten. Momenteel hebben we daarom alleen online abonnementen voor nieuwe leden. Als we weer open mogen, kun je je weer inschrijven voor onze andere abonnementen en een proefles volgen. Inschrijven voor ons online holistische programma kan hier.
Door de lockdown zijn onze boutiques helaas gesloten. Momenteel hebben we daarom alleen online abonnementen voor nieuwe leden. Als we weer open mogen, kun je je weer inschrijven voor onze andere abonnementen en een proefles volgen. Inschrijven voor ons online holistische programma kan hier.
Tijdens een proefles kun je kort het trainen in warmte en onze professionele & vriendelijke aanpak ervaren.
Door de lockdown zijn onze boutiques helaas gesloten. Momenteel hebben we daarom alleen online abonnementen voor nieuwe leden. Als we weer open mogen, kun je je weer inschrijven voor onze andere abonnementen en een proefles volgen. Inschrijven voor ons online holistische programma kan hier.
Door de lockdown zijn onze boutiques helaas gesloten. Momenteel hebben we daarom alleen online abonnementen voor nieuwe leden. Als we weer open mogen, kun je je weer inschrijven voor onze andere abonnementen en een proefles volgen. Inschrijven voor ons online holistische programma kan hier.
Door de lockdown zijn onze boutiques helaas gesloten. Momenteel hebben we daarom alleen online abonnementen voor nieuwe leden. Als we weer open mogen, kun je je weer inschrijven voor onze andere abonnementen en een proefles volgen. Inschrijven voor ons online holistische programma kan hier.
Door de lockdown zijn onze boutiques helaas gesloten. Momenteel hebben we daarom alleen online abonnementen voor nieuwe leden. Als we weer open mogen, kun je je weer inschrijven voor onze andere abonnementen en een proefles volgen. Inschrijven voor ons online holistische programma kan hier.
vis (of vega) pakketjes uit de oven
Dit heb je nodig
✦ vetvrij papier of aluminiumfolie ✦ 2 witvisfilets à 150 gram (koolvis, kabeljauw, pangasius) of 2 vegaburgers ✦ 1 courgette, in plakjes van 1 centimeter ✦ 1 venkelknol, in grove stukken ✦ 1 gele paprika, zaadjes verwijderd en in blokjes ✦ 10 cherrytomaatjes, gehalveerd ✦ 1 rode ui, gepeld en in partjes ✦ 1 bosje verse kruiden naar keus (basilicum, oregano, tijm, dille, rozemarijn, kervel) ✦ 1 eetlepel olijfolie, zeezout en zwarte peper ✦ sap van ½ citroen ✦ 1 blikje zwarte bonen à 400 gram, goed uitgelekt en afgespoeld
Zo maak je het
Verwarm de oven voor op 200 graden. Leg één vel folie/papier klaar en verdeel de helft van alle groenten erop. Plaats één visfilet/vega-burger bovenop, verdeel de helft van de kruiden erover, en breng op smaak met zeezout en peper. Besprenkel met 1 theelepel olijfolie en 1 eetlepel citroensap en vouw of rol de folie/papier goed op zodat geen stoom kan ontsnappen (eventueel met garen vastbinden). Herhaal voor het tweede pakketje. Verwarm de pakketjes 20 minuten in de oven, controleer dan bij een pakje voorzichtig of het gaar is. In de tussentijd, verwarm de zwarte bonen met een beetje zout en peper en water in een pan. Dien samen op.