• a
  • b
  • c
  • d
  • e
  • f
  • g
  • h
  • i
  • j
  • k
  • l
  • m
  • n
  • o
  • p
  • q
  • r
  • s
  • t
  • u
  • v
  • w
  • x
  • y
  • z

body, food & mind tools

Boek hier een proefles!

Tijdens een proefles kun je kort het trainen in warmte en onze professionele & vriendelijke aanpak ervaren.

Inloggen op je bbb account

Vul je persoonlijke gegevens in

Vul je persoonlijke gegevens in om een account te maken

Wachtwoord vergeten?

Voer je e-mailadres in om je wachtwoord te herstellen

Even geduld...

Het formulier wordt verstuurd, dit kan even duren

Jouw proefles is geboekt

Hieronder staan de details van jouw proefles

Amsterdam Amstel
13-09-2016 / 11:00

Je kan je proefles annuleren of wijzigen door in te loggen met jouw account gegevens

Inloggen is gelukt

Je wordt nu doorgestuurd naar jouw account

Wachtwoord vergeten?

We hebben een e-mail met instructies naar je e-mailadres gestuurd

vis (of vega) pakketjes uit de oven

Dit heb je nodig

✦ vetvrij papier of aluminiumfolie
✦ 2 witvisfilets à 150 gram (koolvis, kabeljauw, pangasius) of 2 vegaburgers
✦ 1 courgette, in plakjes van 1 centimeter
✦ 1 venkelknol, in grove stukken
✦ 1 gele paprika, zaadjes verwijderd en in blokjes
✦ 10 cherrytomaatjes, gehalveerd
✦ 1 rode ui, gepeld en in partjes
✦ 1 bosje verse kruiden naar keus (basilicum, oregano, tijm, dille, rozemarijn, kervel)
✦ 1 eetlepel olijfolie, zeezout en zwarte peper
✦ sap van ½ citroen
✦ 1 blikje zwarte bonen à 400 gram, goed uitgelekt en afgespoeld

Zo maak je het

Verwarm de oven voor op 200 graden. Leg één vel folie/papier klaar en verdeel de helft van alle groenten erop. Plaats één visfilet/vega-burger bovenop, verdeel de helft van de kruiden erover, en breng op smaak met zeezout en peper. Besprenkel met 1 theelepel olijfolie en 1 eetlepel citroensap en vouw of rol de folie/papier goed op zodat geen stoom kan ontsnappen (eventueel met garen vastbinden). Herhaal voor het tweede pakketje. Verwarm de pakketjes 20 minuten in de oven, controleer dan bij een pakje voorzichtig of het gaar is. In de tussentijd, verwarm de zwarte bonen met een beetje zout en peper en water in een pan. Dien samen op.