Jouw weg naar een gezond herstel

Wanneer bewegen niet meer gaat zoals je gewend bent, je te maken hebt met fysieke klachten, of de vermoeidheid steeds vaker de regie over lijkt te nemen, biedt bbb health boutique de helpende hand. Ontdek onze holistische aanpak, waarbij de juiste voeding, een gezonde leefstijl en voor jou geschikte trainingsprogramma's samenkomen. Bij bbb werk je aan herstel op een manier die volledig bij jou past.
Boek een gratis proefles

Begeleiding op maat

Bij bbb begrijpen we dat elk vrouwelijk lichaam uniek is, en daarom verdient jouw vitaliteit ook een unieke aanpak. Onze coaches zijn professioneel en persoonlijk en werken samen met jou om een trainingsschema op te stellen dat perfect aansluit op jouw specifieke lichamelijke behoeften en doelen. Zodat jij stap voor stap kunt werken aan een gezonder en sterker lichaam.

Verlicht klachten in onze warmtecabine

In onze warmtecabine ervaar je lessen als nooit tevoren, waar work-outs plaatsvinden in een ruimte van ongeveer 40 graden! Dit bevordert niet alleen de doorbloeding en vetverbranding, maar het werkt ook heilzaam en ontspannend voor spieren en gewrichten. Hierdoor ervaar je minder klachten, en kun je genieten van ontspannen work-outs terwijl je herstelt. Onze warmtecabine is jouw comfortabele cocon voor een effectieve en veilige work-out.

Specifieke klachten

Onze coaches maken programma’s op maat bij klachten als gevolg van een hernia, rugklachten, reuma, fibromyalgie, tot aan artrose of long-Covid klachten. Bij bbb bieden we een veilige en holistische benadering om aan deze klachten te werken. Wij staan voor je klaar met een specifiek programma voor jouw situatie.

Holistische gym

Bij bbb health boutique zijn we niet slechts een sport boutique; we zijn jouw holistische coach. We streven ernaar om jou op alle fronten – body, food & mind – te begeleiden, zodat je de gezondste versie van jezelf kunt worden. Naast fysieke work-outs bieden we coaching op het gebied van voeding en levensstijl. Met onze tools kun je dus niet alleen aan je lichamelijke herstel werken, maar ook je mindset versterken!

Stapsgewijs terug naar reguliere lessen

Wij begrijpen we dat iedere vrouw hersteltijd nodig heeft. Daarom geven we je de ruimte om je grenzen aan te geven en op jouw tempo vooruitgang te boeken. Startend met persoonlijke work-outs, geleid door onze vrouwelijke coaches, bereik je uiteindelijk het punt waarop je na verloop van tijd weer vol vertrouwen kunt deelnemen aan onze reguliere lessen.

Klaar om jouw revalidatieproces te starten en klachten te verminderen? Kom langs voor een gratis proefles en een persoonlijke intake, waar we samen de beste aanpak voor jouw herstel bespreken. Bij bbb health boutique staan we klaar om jouw reis naar herstel te ondersteunen. Tot snel bij bbb!
Boek een gratis proefles

bbb is er ook voor

Op zoek naar wat bbb allemaal nog meer voor je kan betekenen? Lees voor wie we ons nog meer inzetten!

Lees verder
Boek een proefles