Een groep vrouwen is een workout aan het doen in de zaal om te revalideren bij bbb health boutique Amsterdam.

Werk aan je herstel

Werk je aan je revalidatie? Lichamelijke klachten kunnen je gemoedstoestand sterk beïnvloeden, bewegen is pijnlijk en je bent vaker moe. De juiste voeding, een gezonde leefstijl en effectief bewegen helpen om je gezondheid te verbeteren en klachten te verminderen.

Bij ons in de boutiques begeleiden we vrouwen met lichamelijke klachten en werken we gericht aan herstel. We begeleiden je vanuit een holistisch perspectief. Want wij geloven dat een gezonde en bewuste leefstijl samenhangt met het in balans brengen van body en mind. We reiken passende tools aan voor meer balans en geven je een persoonlijk sportprogramma passende bij jouw klachten. Stap voor stap werken we naar een fitter en gezond lichaam.

Met welke klachten kun je bij ons terecht

 • Vermoeidheidsklachten: Werken aan een betere conditie en meer kracht. De juiste voeding waardoor energiedips verminderen en zorgdragen voor de juiste nachtrust.
 • Hernia en rugklachten: Goed kunnen bewegen en een hernia aanval voorkomen met de juiste oefeningen.
 • Reuma, fibromyalgie of artrose: Veilig beweging met minder pijn en ontstekingen waardoor je weer fit wordt en aan je conditie kunt werken.
 • Long-Covid: Meer energie, je weer de oude voelen, een verbetert geheugen, leven zonder angst, afvallen en weer meedoen in het gewone leven.
 • Diastase en bekkenbodemklachten: Een sterk buikgebied en controle over je bekkenbodem waardoor je minder klachten ervaart en de sport die je leuk vindt weer kan oppakken.

‘Ik ben bij bbb begonnen omdat ik onverklaarbare klachten had. Later ontdekte ik dat ik reuma heb. Ik vertelde aan mijn reumatoloog wat bbb inhoud. Dus de warmte in combinatie met liggen en je eigen speciale programma. Van hem kreeg ik meteen het advies ‘dit moet je doen en blijven doen!’

- Tamara
Shape

Veilig en holistisch

Heb je heel veel lichamelijke klachten? Dan stellen we een personal bbb workout samen puur op de revalidatie van je lichaam. Ook kijken we naar voeding en leefstijl voor een veilig herstel.

Waarom is bbb fijn voor jouw revalidatie?

 • Begeleiding op maat: we vinden het bij bbb health boutique belangrijk dat iedere vrouw persoonlijke begeleiding krijgt in een huiselijke omgeving. Heb je hele specifieke lichamelijke klachten dan kan onze bbb fysiotherapeut een revaliderend programma opstellen.
 • Oefeningen in een warmtecabine: bij ons doe je je oefeningen in een warmtecabine en dat is veilig en uniek. Doordat je alle oefeningen in ongeveer 40 graden uitvoert, worden doorbloeding en vetverbranding gestimuleerd. Spieren en gewrichten raken beter doorbloed en worden extra flexibel door de warmte, waardoor klachten ook makkelijker verdwijnen.
 • Holistische sportschool: wij coachen jou als vrouw op alle gebieden om de gezondste versie van jezelf te zijn: mind, body en food. Wij bieden ook coaching aan in food en lifestyle. Zodat niet alleen je lichaam, maar ook je mindset en leefstijl weer gezond wordt.
Een vrouw doet strech oefeningen in een hot cabin bij bbb health boutique Amstel, een sportschool voor vrouwen in Amsterdam.

Sporten in warmte

Uniek bij bbb is dat je sport in een hot cabin. Onze leden vinden dit een hele fijne ervaring. Je hebt namelijk een hele cabine voor jezelf en dit geeft een fijn en veilig gevoel

Sporten in een warmtecabine

 • Weinig tot geen risico’s op blessures, omdat de oefeningen liggend in warmte en onder begeleiding worden uitgevoerd.
 • De warmte en beweging verbeteren de doorbloeding.
 • Een warming-up is overbodig. In 30 minuten ben je klaar. Het heeft een reinigende werking. Door de warmte transpireer je snel en raak je afvalstoffen kwijt.
 • Zeker niet onbelangrijk: we weten uit ervaring dat veel vrouwen liggend sporten in warmte ontspannend én heel erg fijn vinden – 30 minute workout!

Wil je weten of bewegen in een hot cabine iets voor jou is? Je kunt gratis kennismaken met ons door een proefles in te plannen. Je krijgt eerst een intake waarbij je kan vertellen waar je last van hebt en daarna krijg je persoonlijke begeleiding in de hot cabin van een bbb coach.

Boek een proefles