Free Mama Retreat

Kom langs voor een workshop, workout en meditatie/stretch & relax. De eerstvolgende Free Mama Retreat is op 22 september bij bbb Jordaan, Hazenstraat 51. Aanmelden is eenvoudig en kan via een mail naar info@bbbhealthboutique.nl met als onderwerp Free Mama Retreat.


Ben je zwanger of net bevallen? Ervaar onze holistische werkwijze. We organiseren halfjaarlijks een Free Mama Retreat bij bbb health boutique Jordaan met onze fysiotherapeuten, psychologen en docentes.

Voor iedere fase

bbb is een health boutique ontwikkeld vanuit de belevingswereld van de vrouw. Een heerlijke plek om te sporten als je zwanger bent of net bevallen. Bij ons train je individueel en op maat onder begeleiding van een coach. Ook bieden we groepslessen aan voor iedere fase van de zwangerschap en na de bevalling.

Sporten & zwangerschap

Bij bbb health boutique werken we met bewegingsprogramma’s op maat. Zo kan je de hele zwangerschap veilig en uitdagend trainen. De coaches zorgen ervoor dat jouw trainingsprogramma aansluit op jouw wensen en de fase waarin je zwangerschap zich bevindt. Zo wordt je lijf extra goed voorbereid op de bevalling en blijf je fit. Ook als je lichamelijke klachten hebt zoals bekkeninstabiliteit of rugklachten kun je lekker bij ons blijven trainen tot het einde van je zwangerschap!

Back in shape na de bevalling

Na de bevalling is het vaak erg lastig de overbodige kilo’s weer kwijt te raken. Zo snel mogelijk na je bevalling weer starten met sporten en op je voeding letten, zorgt ervoor dat je snel weer back in shape bent. Wij bieden programma’s aan die vanaf 6 weken na de bevalling op verantwoorde wijze kunnen worden ingezet (of zelfs eerder als je fit bent). Ook besteden we hier aandacht aan food & mind. Zo kom jij op een veilige en gezonde manier weer back in shape!
Ook niet onbelangrijk: jij als fonkelnieuwe mama mag je kleintje meenemen naar bbb
op een daarvoor aangewezen uur!

Een baby lacht naar haar moeder die aan het sporten is in de hot cabin bij bbb health boutique Amsterdam Amstel.

Free Mama Retreat

Zowel vrouwen die zwanger willen worden, zwanger zijn of juist net bevallen zijn welkom tijdens onze Free Mama Retreats. Ook vrouwen die werken met zwangeren, zoals verloskundingen, artsen en fysiotherapeuten zijn welkom tijdens deze gratis events.

Aanmelden

Aanmelden is eenvoudig en kan via een mail naar info@bbbhealthboutique.nl met als onderwerp Free Mama Retreat. Het eerstvolgende event is op zondag 22 september van 15.00 tot 17.00 uur bij bbb health boutique Jordaan (Hazenstraat 51). 

< Terug
Boek een proefles