onze specialisten

meer investeren in je persoonlijke ontwikkeling

We werken in onze boutique samen met fijne vrouwelijke specialisten. Voor als je meer nodig hebt in je persoonlijke groei. 

Merel van den Bemd | vrouwen events | Amsterdam
Theresia Lugert | diëtiste & orthomoleculaire therapeut | Amsterdam

Bodile Overdevest | orthomoleculair & darm diëtist | Amsterdam
Daphne Brakenhoff | transformational cupping | Amsterdam
Josefien Kleijweg | holistisch coach en voedingswetenschapper | Amsterdam
Remke Henry |Energetische Massage & Acupressuur Therapie | Amsterdam
Rhodé Rentenaar | holistisch coach | Utrecht
Merle Mentink | orthomoleculair therapeut | Utrecht

Vrouwen events | Merel

In verbinding met jezelf en jouw vrouwelijke energie

Voor vrouwen die willen investeren in hun persoonlijke ontwikkeling. Met behulp van meditaties, reiki, vrouwencirkels en cacao helpt Merel jou te leren luisteren naar je eigen lichaam, je zelfvertrouwen te boosten, je intuïtie waar te nemen en je jezelf beter te leren kennen. Zodat jij een authentiek leven kunt leiden met meer (vrouwelijke) energie, zelfliefde, creativiteit en meer ontspanning in je lijf.

Voor de vrouw die weet dat er meer is

Voor de vrouw die meer diepgang verlangt in zichzelf, in het leven en haar relaties. Die openstaat voor verandering en er klaar voor is om meer aandacht aan zichzelf te besteden. Die zich wil verbinden met gelijkgestemden en vanuit liefdevolle aandacht verantwoordelijkheid wil nemen voor haar eigen leven. Zodat ze meer kan genieten van het leven en de wereld om haar heen.

Dit haal je eruit!

De algemene deler in alle events is gericht op verbinding met jezelf en jouw vrouwelijke energie. Zodat je onderstaande kunt ervaren:

 • Je begrijpt vrouwelijke energie beter en leert het omarmen.
 • Je durft te staan voor wie jij bent en wat jij wilt.
 • Je zult weer JA zeggen tegen het leven!
 • Je begrijpt beter waar je gevoelens vandaan komen en hoe je hiermee om kunt gaan.
 • Je ervaart meer (zelf)vertrouwen, liefde en support.

Merel van den Bemd

Mijn missie is om vrouwen meer in verbinding te brengen met zichzelf door op een liefdevolle manier het bewustzijn te vergroten. Ik ben er voor de vrouw die niet meer geleefd wil worden maar aan het roer wil komen staan aan haar eigen leven. Hoe kan jij voor jezelf kiezen? Hoe kun je verwachtingen, al het ‘moeten’ en ‘hoe het hoort’ loslaten?  Zodat jij weer op jezelf kunt vertrouwen omdat je in verbinding bent met jezelf. Kom het ervaren!

In Verbinding | Meditatie Podcast

Meditaties om in verbinding te komen met jezelf, je lichaam, je authenticiteit, je kracht, liefde, het universum en nog zoveel meer. Iedere meditatie zorgt altijd voor een verdiepende verbinding met jezelf. Zodat jij een leven kunt leiden met meer zelfliefde, zelfvertrouwen, energie, minder negatieve gedachten en angst en daardoor meer geluksmomenten kunt ervaren. Iedere zondag een nieuw meditatie. Geniet ervan!

Informatie

Website: www.merelvandenbemd.nl
Instagram: @merelvandenbemd
Spotify: In Verbinding I Meditatie Podcast 
YouTube: Merel van den Bemd
Agenda: Upcoming events

Diëtiste & orthomoleculaire therapeut | Theresia

Jouw gezondheid staat centraal

Als diëtiste en orthomoleculaire therapeut geloof ik in het bevorderen van gezondheid en welzijn van binnenuit. Met mijn holistische benadering, passie voor voeding, sport en gezondheid bied ik begeleiding op maat naar een leven vol vitaliteit en balans.

Of je nu op zoek bent naar advies over sportvoeding, worstelt met gewichtsmanagement, voedselallergieën, spijsverteringsproblemen of energieklachten, ik sta klaar om jouw unieke behoeften te begrijpen en te ondersteunen.

Mijn benadering is niet alleen wetenschappelijk onderbouwd, maar ook compassievol en persoonlijk. Ik geloof in het creëren van een veilige en ondersteunende omgeving waarin jij je gehoord voelt en waar jouw gezondheid centraal staat.

Mijn specialisaties omvatten onder andere sportvoeding, gewichtscontrole, diabetes, histamine-intolerantie, en het begeleiden van vegetarische en veganistische leefstijlen.

Neem vandaag nog contact met mij op voor en gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek om te ontdekken hoe we samen aan een gezondere en gelukkige versie van jou kunnen werken.

Meer informatie

Je kan mij vinden op volgende kanalen:
Website: www.purethenutrition.com
E-mail: info@purethenutrition.com
Instagram: @purethenutrition


Let’s ask Bo

Voed je lijf in plaats van (alleen) te vullen

Mijn missie is om de wereld een stukje gezonder te maken wegens preventieve gezondheidszorg. Nederland beschrijft gezondheid als ‘de afwezigheid van ziekten’. Echter vind ik, zowel vanuit bbb, gezondheid je energiek voelen, kunnen genieten van jouw leven en de flexibiliteit hebben om terug in balans te komen na een periode van disbalans. Want disbalans hoort net zo goed bij het leven als balans. No rain, no flowers.

Vage klachten

Alles draait om energie in ons lijf. Als laaggradige ontstekingen de overhand krijgen, zoals een “pijntje-hier-pijntje-daar” of vage klachten als vermoeidheid en hormonale problemen, sijpelt energie naar het immuunsysteem ten nadele van jouw energielevel gedurende de dag. Want het immuunsysteem krijgt áltijd voorrang. Het immuunsysteem staat namelijk gelijk aan overleven.

Energie-getouwtrek

In een gezonde situatie krijgen de hersenen en spieren overdag voornamelijk energie en het immuunsysteem ’s nachts. Simpelweg omdat beiden systemen teveel energie vragen.
Een voorbeeld: griep is een typisch geval van overdag het immuunsysteem aan. Je bent moe en de hersenactiviteit is belabberd. Gelukkig maar, want anders zouden de hersenen het winnen van ons immuunsysteem. Met als gevolg dat een vijand (bacterie, virus of ander pathogeen) wint en wij het niet gaan overleven.
Kortom, ons prachtige immuunsysteem is een fantastisch mechanisme die een goed recht heeft om zo goed als alle energie naar zich toe te trekken. Maar… Als jouw lijf continue uit balans wordt getrokken door chronische stress, (te veel) eetmomenten, (overmatig) sporten, (te) weinig beweging, verkeerde voeding en te weinig ontspanning, moet het immuunsysteem overdag continue een kijkje komen nemen of het wel goed gaat. Met als gevolg dat het immuunsysteem het energie-getouwtrek met de hersenen wint. Wat resulteert in lage (hersen)energie. Denk hierbij aan een foggy brain, slechte concentratie, energiedips en moodswings.

Als dit te lang duurt, kan een chronisch energietekort ontstaan. Ofwel een tekort aan energie om alle andere systemen in ons lijf soepel te laten verlopen. Want stress*, wat voor dan ook, krijgt altijd voorrang. En om die stressreactie te realiseren, worden andere systemen in ons lijf achtergesteld. Zoals het ontwikkelen van geslachtshormonen en voortplanting of huid-haar- en nagelgroei.

Ik heb het hier over chronische stress: zoals financiële zorgen, familieproblemen, overtraining, overwerkt of een continue negatief zelfbeeld. Ofwel stress die niet dagelijks speelt, maar onder de oppervlakte sluimert. Niet zozeer ‘gezonde’ tijdelijke spanning zoals voor een belangrijke presentatie geven of fietsen tijdens het spitsuur in Amsterdam. Dit mag er gewoon zijn.

Kortom, it’s all about energy.

Door jouw lijf te voeden met voeding wat jij op celniveau nodig hebt en bereid bent om jouw leefstijl wat aan te passen, kom je al een heel eind! Want het is eigenlijk helemaal niet moeilijk, je moet maar nét even weten aan welke knoppen je moet draaien om jouw lijf (weer) ik actie- of juist ruststand te krijgen. Ik kan jou hierbij helpen. Met een breed scala aan kennis, praktische tips, lekkere recepten en een vleugje humor, kan ik jou meenemen in de gezondheidsjungle en creëer je een voedingspatroon die werkt en past bij jou.

Expertises

 • Energietekort of -dips
 • Darm- en verteringsproblematiek
 • Hormonale disbalansen bij vrouwen in de overgang of rondom menstruatie
 • Diabetes Mellitus (type 2)
 • Schildklierdisbalans
 • (Onbedoeld) overgewicht of ondergewicht
 • Vegetarische of veganistische leefstijl
 • Huid-, haar- en nagelproblemen

‘Before you heal someone, ask her if he is willing to give up the things that made her sick’ – Hippocrates.

Meer informatie

Je kan mij vinden op de volgende kanalen:
Website: www.bodileoverdevest.nl
Instagram: @foodstuff.bo
Spotify: bbb health boutique podcast
Kookboek: Puur – voeden in plaats van vullen


Holistische Therapie | Daphne

Intuïtieve behandelingen op holistisch niveau en transformational cupping

Als je het gevoel hebt dat je problemen maar niet opgelost worden, en je er met de reguliere zorg niet meer uitkomt kan dat zijn omdat je niet naar de juiste plek kijkt. Door zowel mentaal, emotioneel en lichamelijk te werken, komen we sneller bij de kern en kunnen we de problemen sneller oplossen. Jij kunt je beter voelen dan je je nu voelt. Je kunt van je pijnklachten afkomen en je (mentale, emotionele en fysieke) wonden genezen. Je moet alleen weten waar je naar moet kijken. Door een behandeling of traject kom je weer in je eigen kracht te staan.

De vijf holistische niveaus

Holisme komt van het Griekse woord Holos, wat staat voor ‘geheel’. De mens is één geheel, je hebt een fysiek lijf, je gedachten, je emoties, je geest en je ziel. We noemen dit binnen het holisme de vijf niveaus. Doordat ik op holistische wijze behandel, kijk ik bij het onderzoeken van de hulpvraag naar het totaalbeeld op de vijf holistische niveaus:

 • Fysiek (lichamelijk)
 • Energetisch (energie)
 • Mentaal (gedachten en overtuigingen)
 • Spiritueel (oorzaak/karma)
 • Emotioneel (gevoelens)

Hoe ziet een behandeling eruit?

Als holistisch therapeut zal ik jou als geheel bekijken, want alles is onlosmakelijk met elkaar verbonden. Ik kijk naar de verschillende factoren en hoe die elkaar beïnvloeden en stem daar de behandeling op af. Altijd met oog voor jou en jouw individuele behoeften en wensen. De behandeling of traject begint dan ook met een intakegesprek om te onderzoeken wat ik voor je kan betekenen. We bespreken dan ook de verschillende methodieken die door mij ingezet kunnen worden om echt tot de kern van je klacht te kunnen komen.

Methodieken en Tools

Er zijn diverse methodieken en tools die ik tijdens de behandeling zal toepassen. Daarbij kun je denken aan:

 • Intuïtief coachgesprek
 • Innergy Waters
 • Reiki (master)
 • Emotional Freedom Technique
 • Systemisch Werk (Familie- opstellingen)
 • Sedona Methode
 • Meditatie/ Visualisatie
 • Inzichtkaarten/ Coachingskaarten
 • Klankschalen/klankreis/Koshi
 • Edelstenen
 • Transformational Cupping®

Transformational Cupping®

Transformational cupping is een hele mooie, effectieve behandeling die het lichaam helpt met het opschonen van afvalstoffen, verklevingen en spanningen. Het zorgt voor soepele spieren en bindweefsel, een goede doorbloeding en een strakkere huid. Ook heeft het invloed op je mentale balans, want emotioneel kan er door de behandeling veel loskomen doordat alles weer beter gaat stromen. Je komt er dus letterlijk en figuurlijk beter door in je vel te zitten.

Hoe werkt het cuppen?

Alles wordt in beweging gebracht, omdat je met cuppen de huid vacuüm trekt en de blokkades die daaronder zitten losmaakt. Dat gebeurt niet alleen oppervlakkig, maar ook dieper gelegen. Zo kan het bloed weer vrij stromen en komt er ruimte voor zuurstofrijk bloed. Knopen, afvalstoffen en verklevingen komen los, alle afvalstoffen worden afgevoerd en alles wordt weer doorbloed en gevoed met zuurstofrijk vers bloed.

De behandeling kan soms best even gevoelig of intens zijn. Vaak komt dit doordat de blokkades al erg lang in je lichaam zitten, hierdoor kan je lichaam weerstand geven om het los te laten. Mijn motto is: Waar weerstand zit, zit groei. Uiteraard doe ik niets waar jij niet klaar voor bent. Ik vind het belangrijk dat je je bij mij veilig voelt en zorg daarom ook voor een ontspannen setting zodat jij volledig kunt ontspannen tijdens de behandeling.

Na de behandeling merk je vaak gelijk verlichting. Het werkt na de behandeling ook nog door. Je kunt daardoor achteraf vermoeidheid ervaren en het kan beurs gaan voelen. Dit verschilt echter per persoon. Ik raad aan om de dag erna voldoende water te drinken, dat helpt bij het afvoeren van de afvalstoffen. En volledig naar je lichaam te luisteren. Het werkt op alle holistische niveaus door.

Wanneer kun je bij  mij terecht?

Je kunt bij me terecht met specifieke klachten of als je voelt dat holistische therapie of cupping iets voor jou kan betekenen. Weet je nog niet precies wat? Dan bespreken we samen waar je op dat moment behoefte aan hebt. Voor cupping kan ik ook volledig intuïtief aan de slag gaan en jouw blokkades opsporen.

Informatie

Website: www.holihealing.com
Instagram: @holi.healing
Email: Daphne@holihealing.com
Whatsapp: +316 23 28 05 79

 

Holistisch coach & voedingswetenschapper | Josefien Kleijweg

Met een achtergrond in voedingswetenschappen en als voormalig prof(jeugd)handbalster werden mijn ijzeren discipline en perfectionisme vaker wel, dan niet beloond. Hoe harder ik doorzette, hoe harder ik werkte, hoe beter mijn prestaties werden. Tot ik jaren later startte met een opleiding tot holistisch coach, en hierdoor gedwongen werd om naar meerdere aspecten van gezondheid (en geluk) te kijken. Voor het eerst ging ik ‘voelen’ in plaats van ‘denken’. Dat was heel moeilijk, want hoe bedoel je ‘voelen?’. Dat had ik nog nooit gedaan. En het was confronterend. Want door echt naar mijn lichaam te luisteren en een keer niet door te beuken, besefte ik mij dat het misschien helemaal niet ‘normaal’ is om regelmatig een opgeblazen buik te hebben, vaak vermoeid te zijn, last te hebben van concentratieproblemen, regelmatig somber te zijn zonder verklaarbare reden en een onrustige huid en onregelmatige cyclus te hebben.

Holistische aanpak

Mijn selectieve focus op calorieën tellen en sport en het behalen van meetbare prestaties en doelen, verbreedde zich en ik kwam meer en meer tot het besef dat er meer nodig lijkt te zijn om je vitaal en gelukkig te voelen. Dat gezondheid naast een fysiek element ook nog uit ‘emotionele, mentale en spirituele elementen’ bestaat. Heb je last van huidproblemen, darmproblemen, vermoeidheid, moeilijk kunnen afvallen, stemmingswisselingen, pessimisme, zwaarmoedigheid, concentratie- of geheugenproblemen, heb je moeite met focus houden of voel je je vaak ‘leeg’ of onrustig? Door de klacht als waardevolle informatie te gaan gebruiken, kan dit een ingang geven naar de échte onderliggende behoeften en verlangens. Als holistisch coach en voedingswetenschapper wil ik jou graag begeleiden tijdens dit proces en kijk ik naar jou als geheel. Door terug te gaan naar de kern van jouw klacht, kan dit op een duurzame manier geheeld worden. Bewuste (leefstijl)keuzes zullen worden ingezet als medicijn. Hierbij kan je bijvoorbeeld denken aan: ademhalingsoefeningen, een beweegplan, mindfullness, slaapoptimalisatie en/of voedingsadvies. Mijn aanpak start altijd met een uitgebreid vraaggesprek. Naast begeleiding kan eventueel labonderzoek extra inzicht geven. Tijdens het eerste consult kan besloten worden welke onderzoeken dienend kunnen zijn in jouw persoonlijke situatie.

Onderzoeken die ik regelmatig inzet zijn:

 • Allergie- of intolerantieonderzoek
 • Mineralentest & vitaminetest
 • Omega 3 test
 • Ontlastingsonderzoek
 • Stress- en ontspanningstesten op basis van coherentie en ademhaling

Samen onderzoeken we de oorzaak van de oorzaak achter jouw klacht(en) om vanuit daar de route te bepalen. Aan de hand van praktische tools, een portie geduld en vertrouwen zullen klachten niet alleen verdwijnen, maar krijg jij grip op je eigen gezondheid, ook op de lange termijn!

‘Het leven is niet maakbaar, wel stuurbaar.’ – Dr. Richard de Leth

Informatie
heæl health & advice
Website: www.heael.nl
Instagram: @heael_josefienannabel
Email: info@heael.nl
Tel: +31 611287452

Heb je vragen, wil je meer informatie of zou je graag eerst even willen sparren samen? Dat kan altijd en daar maak ik graag tijd voor vrij! Stuur mij een berichtje of plan een gratis kennismakingsgesprek in via mijn website.

 

Remke is therapeut bij bbb health boutique Amsterdam.

Energetische Massage & Acupressuur Therapie | Remke

R.E.M. staat voor Revitaliserende Energetische Massage. Dit is een manier om het ​lichaam letterlijk gezegd nieuw leven in te blazen, het in diepe ontspanning te brengen en daarbij alles los te laten.

Waar je bij stevige massage de bloedsomloop en spieren activeert om gifstoffen te helpen afvoeren, maak je bij energetische massage juist gebruik van specifieke en lichte aanraking. Met behulp van eeuwenoude drukpunten en verschillende massagetechnieken om daarmee;

 • Je zelfherstellende ​vermogen te activeren
 • Spanning los te laten zowel op fysiek als mentaal en emotioneel niveau
 • Blokkades in je lichaam op te heffen

Vanuit holistische perspectief gezien, werkt dit zowel preventief als ter bevordering van de gezondheid. Zo kom je weer in contact met je lichaam in plaats van in je hoofd te zijn.

Bij Acupressuur Therapie combineer je de principes van massage en acupunctuur zonder het gebruik van naalden en geef je ‘pressuur’ op specifieke drukpunten in het lichaam om fysiek herstel te bevorderen. Vanuit de Traditionele Chinese Geneeskunde gezien hebben deze drukpunten betrekking op de energiebanen oftewel ‘meridianen’ in ons lichaam. Deze meridianen zijn gekoppeld aan het orgaansysteem van waaruit de energie toe- en afvoer van ons lichaam gereguleerd wordt.

Waarom?

Bij lichamelijke klachten en/of klachten van het bewegingsapparaat, pijn of blessures kunnen blokkades in het lichaam ontstaan. Door het drukken op, of masseren van ​acupunctuurpunten kan de lichaamsenergie of levensenergie, ook wel ‘Qi’ ​of ‘Chi’ genoemd, weer vrij stromen door de meridianen. Om ​hiermee stagnatie in het lichaam op te heffen en in balans te brengen.

Als je al langer last hebt van klachten, kan ik een specifiek behandelplan opstellen volgens de Oosterse Vijf Elementenleer. Hierbij is het uitgangspunt dat alles in het lichaam in beweging is en elkaar wederzijds beïnvloedt. Een uitgebreide anamnese, pols- en tongdiagnose maken het patroon van disharmonie in je lichaam inzichtelijk. Dit maakt het mogelijk om zowel de oorzaak als het symptoom van klachten te behandelen. Met deze werkwijze kunnen we jouw hulpvraag gericht in kaart brengen en aanpakken ter bevordering van je gezondheid en vitaliteit.

Wil je jezelf of iemand anders een R.E.M. cadeau geven ter ontspanning. Of heb je langdurige lichamelijke klachten en behoefte om te kijken of Acupressuur Therapie iets voor je is. Bel, app of mail gerust, dan plannen we een afspraak in.

Infomatie
Site: remmassage.my.canva.site
E-mail: remmassage@outlook.com
Instagram: @remkehenry
Tel: +31 6 191 824 93

 

Holistisch coach & privé yogadocente | Rhodé

Als vrouw kunnen we vaak in verschillende rollen jongleren – als moeder, partner, carrièrevrouw en verzorger, waardoor we onszelf soms uit het oog kunnen verliezen. Maar jij verdient het om jezelf op de eerste plaats te zetten en jezelf te omarmen in je vrouwelijke kracht. Daarom combineer ik 1:1 coaching met 1:1 yoga om je te ondersteunen in het vinden van balans en harmonie. Dus neem een moment voor jezelf, sta stil bij de vraag wat je werkelijk wilt en laat mij je ondersteunen op jouw pad van transformatie. Ik kijk ernaar uit om met jou samen te werken en je te helpen je weer helemaal vrouw te voelen en (nóg) gelukkiger te worden. Zullen wij samen deze reis aan gaan?

Waarom een holistisch coach of kiezen voor mij?

Als holistisch coach kijk ik verder dan alleen het mentale vlak. Ik geloof namelijk dat veel klachten zoals angst, stress, somberheid en onzekerheid, voortkomen uit andere niveaus, namelijk het emotionele en energetische.  Daarom zullen wij hier niet alleen over praten, maar gaan we ook voelen aan de hand van energetische en systemische methoden.
Mijn visie is om jou weer in contact te laten komen met jezelf, waarin je weet en voelt dat jij goed bent zoals je bent. Er zullen weerstanden zijn vanuit belemmerende overtuigingen over jezelf, namelijk op basis van je opvoeding en ervaringen die je hebt meegemaakt. Hierdoor ben je naar deze overtuigingen gaan leven, jezelf in bescherming gaan nemen en uit contact geraakt met wie je écht bent. Ik help je graag op je reis terug naar jezelf.

Transformatietraject (coaching + yoga)

Kies voor een gelukkig gevoel in zijn geheel en geef jezelf weer prioriteit. Dit door te werken aan je lichaam, geest en emoties om ervoor te zorgen dat je weer op eigen gevoel en lichaam leert vertrouwen en volledig jezelf mag zijn. (vijf coachingsessies + vijf yogalessen)

Verandertraject (holistische coaching)

Duurzame verandering bereiken door vijf diepgaande sessies waarin we de kern van je probleem aanpakken. We onderzoeken de oorsprong van je klachten die je gaat doorvoelen en verwerken om zo je pijn los te laten en (nóg) gelukkiger te worden. (vijf coachingsessies)

Groeitraject (1:1 yoga)

Ontdek stressbeheersing, verbetering van je slaapcyclus, het plezier van bewegen, innerlijke vrede en groei in zowel geestelijke als lichamelijke pijn. Dit alles op basis van jouw persoonlijke wensen en behoeftes, luisterend naar jouw lichaam. (één uur per les, frequentie in overleg)

Heb je vragen of ben je nog niet overtuigd of wij bij elkaar passen? Plan een gratis sessie van een halfuur om daar 
achter te komen! Dit kan via de website.

Website: rholistisch.nl
Instagram: @rhoderentenaar
E-mail: rhode@rholistisch.nl
Tel: +316 18094745 

Orthomoleculair therapeut  Merle Mentink | Flowsenz

Voor vrouwen die willen werken aan een krachtige gezondheid met meer energie, veerkracht en flow. Ik ben Merle en als orthomoleculair therapeut help ik jou om de balans in je lichaam te herstellen. Heb je al een langere tijd klachten? Of wil je preventief aan je gezondheid werken? We kijken naar wat jouw lichaam nodig heeft om optimaal te kunnen functioneren, hierbij stellen we jouw darmgezondheid en hormoonbalans centraal omdat dit de basis vormt van je gezondheid.

Terug naar de kern

Een opgeblazen buik, onregelmatige stoelgang, PMS, PCOS, hormonale migraine, onregelmatige of pijnlijke menstruatie, stemmingswisselingen, huidklachten, allergieën, vermoeidheid, slaapproblemen of stressklachten? Dit zijn geen klachten die er gewoon bij horen. Deze klachten zijn heel goed te behandelen. De sleutel om jezelf goed te voelen is om te weten hoe jouw lichaam werkt en wat jouw lichaam nodig heeft. Dit is voor iedereen anders. We gaan samen op zoek naar de kern van jouw klachten om de oorzaak aan te pakken. Door jouw lichaam te voorzien van de benodigde bouwstoffen d.m.v. gezonde voeding, aangevuld met suppletie, een persoonlijk leefstijlplan & begeleiding op meerdere gebieden (fysiek, mentaal en sociaal-emotioneel) gaan we ervoor zorgen dat jij je fysiek en mentaal weer krachtig voelt!

Aanbod

Start traject (8 weken)
Wil jij starten met gezonder leven en goed voor jezelf zorgen? Maar weet jij niet waar je moet beginnen? In dit traject gaan we samen aan de slag om te kijken welke voeding, leefstijl en suppletie bij jouw past. Hiermee leg jij de basis voor jouw gezondheid.

Health check traject (8 weken)
Ben je benieuwd naar je algehele gezondheid? In dit traject krijg je middels een bloedtest inzicht in de eventuele tekorten, belastingen en verstoringen. Op basis van de uitslag en jouw gezondheidsdoel wordt er een persoonlijk plan opgesteld. Jouw Health check.

Hormoonbalans traject (10 weken)
In dit traject gaan we aan de slag om jouw hormoonbalans te herstellen. Middels een hormoon speekseltest krijg je inzicht in jouw hormonen. Op basis van de uitslag en jouw gezondheidsdoel wordt er een persoonlijk plan gemaakt.

Darmgezondheid traject (12 weken)
In dit traject focussen we ons op jouw darmgezondheid en spijsvertering. Door middel van een darmmicrobioom ontlastingsonderzoek krijg je inzicht in jouw darmgezondheid. Op basis van de uitslag en jouw gezondheidsdoel wordt er een persoonlijk plan gemaakt om jouw klachten aan te pakken.

Merle Mentink

Zelfzorg is de basis van je gezondheid. Vanuit deze overtuiging is mijn praktijk Flowsenz ontstaan.
Als Orthomoleculair therapeut werk ik vanuit het zelfherstellend vermogen van het lichaam. Dat wanneer je op de juiste manier voor je lichaam zorgt, je veel klachten kunt verminderen of verhelpen. Mijn missie is om vrouwen te helpen goed voor zichzelf te zorgen zodat ze gaan ervaren hoe krachtig hun lichaam en mind is wanneer het optimaal werkt!

Informatie

Website: www.flowsenz.nl
Instagram: @flowsenz
Email: info@flowsenz.nl
Tel: +31 618539338