Info voor zaaldocenten

Wat leuk dat je les geeft of beschikbaar bent om in te vallen bij bbb health boutique! Hier vind je alle informatie over het geven van de lessen en de facturatie voor Amsterdam en Utrecht.

Rooster & vervanging
Wanneer je bij ons komt lesgeven maken wij hier een notitie van in ons rooster. Mocht je een keer onverhoopt een les niet kunnen geven, dan is het fijn als je hiervoor zo snel mogelijk zelf vervanging zoekt. Bij voorkeur vervangt iemand de les die al bekend is bij bbb health boutique. Voor zowel Amsterdam als Utrecht zijn What’s app-groepen om snel vervanging te regelen.

Vervanging gevonden: je stuurt hiervoor een e-mail naar info@bbbhealthboutique.nl. Wees in de e-mail zo specifiek mogelijk om welke les/data/tijd en locatie het gaat en wie jouw les gaat vervangen met daarbij het e-mailadres/telefoonnummer van degene die jou vervangt.
Nog geen vervanging gevonden, geen spoed: mocht het echt niet lukken, geef het dan zo snel mogelijk aan ons door zodat wij mee kunnen helpen met zoeken. Je stuurt hiervoor een e-mail naar info@bbbhealthboutique.nl. Wees in de e-mail weer zo specifiek mogelijk om welke les/data/tijd en locatie het gaat en geef ook aan wie je zelf al hebt benaderd voor vervanging/waar je hebt rondgevraagd.
Spoed (bijvoorbeeld ziek) geen vervanging: bel het noodnummer van bbb 088-6440099 (ook in de avond/het weekend – maar niet voor 7.00 uur in de ochtend of na 22.00 uur in de avond). Je krijgt dan een manager aan de telefoon die samen met jou de situatie bespreekt.

Facturatie 
De factuur stuur je maandelijks in .pdf naar factuur@bbbhealthboutique.nl, uiterlijk de 3e van de volgende maand in verband met de administratie (dus bijvoorbeeld uiterlijk 3 november voor de gegeven lessen in oktober). Noteer duidelijk op welke dag je welke les hebt gegeven en op welke locatie. Wanneer je bij meerdere vestigingen les geeft, graag de lessen per boutique noteren. Je hoeft geen aparte factuur te maken per boutique. Wanneer je een les factureert als invaller, noteer dit dan op de factuur. De betaling is conform de betalingstermijn op de factuur, minimaal 14 dagen. Wanneer je jouw factuur aanlevert op bijvoorbeeld 11 oktober, dan zal het bedrag in principe voor 25 oktober op je rekening staan. Wij houden de factuurdatum aan, er is dus geen vaste betaaldag. Wanneer je een nieuw rekeningnummer hebt, geef dit dan duidelijk en op tijd aan in de e-mail.

Good to know
Wil je lesgeven bij bbb? Misschien is invallen een mooie start? Voor zowel Amsterdam als Utrecht zijn What’s app-groepen voor zaaldocenten van onder meer yoga, Pilates, Barre. Laat het weten als je daaraan wil worden toegevoegd via een mail naar info@bbbhealthboutique.nl.

< Terug
Boek een proefles