Veelgestelde vragen

Proefles

Tijdens een proefles kun je kennismaken met de hot cabin workouts en onze holistische werkwijze. Een standaard proefles (personal workout) is op maat en aangepast aan jouw doelen, wensen en niveau. Wil je liever een pittige hot cabin groepsles op muziek ervaren voor buik, benen en billen? Boek dan een bbb30 groepsles. Beide lessen duren 45 minuten bestaan uit een intake en een workout in de hot cabin.

Bij een proefles kun je kiezen voor een bbb30 of een personal workout. Een standaard proefles (personal workout) is op maat en aaagepast aan jouw doelen, wensen en niveau. Wil je liever een pittige hot cabin groepsles op muziek ervaren voor buik, benen en billen? Boek dan een bbb30 groepsles. Beide lessen duren 45 minuten en bestaan uit een intake en een workout in de hot cabin.

Wil je echt dat we persoonlijk meekijken met je? Wil je trainen op maat? Bijvoorbeeld omdat je zwanger bent, een blessure hebt, spiermassa wilt opbouwen of andere specifieke vragen, wensen of behoeftes hebt? Kies dan voor een personal workout.

Wil je juist een pittige workout doen? Kies dan voor de bbb30. Deze workout geeft alles wat je nodig hebt in 30 minuten! Op leuke hits motiveren de coaches je om intensieve en spierversterkende oefeningen te doen voor benen, billen en buik. Dit is de favoriete workout van veel van onze leden, omdat je binnen 30 minuten totaal bezweet en voldaan uit de cabine komt.

Hier lees je meer over onze workouts.

Een proefles is gratis en vrijblijvend.

Een proefles wordt gegeven tijdens de openingstijden.

Als je een proefles via de website aanvraagt, dan sturen we een bevestiging per mail. Helaas komt deze mail soms in je map ‘spam’ of ‘ongewenste mail’ terecht. Check dus even of de mail niet in je ongewenste mail of spam zit! Heb je niets van ons ontvangen? Stuur dan een mail naar info@bbbhealthboutique.nl met de gewenste datum, tijd en boutique en we plannen een proefles voor je in.

Neem sportkleding: lange broek, t-shirt & (grip)sokken mee. Vergeet je handdoek, flesje water en agenda niet.

Tarieven en voorwaarden

bbb heeft abonnementen vanaf 75 euro afhankelijk van wensen en mogelijkheden. Al onze abonnementen zijn inclusief food- en lifestylecoaching, intensieve begeleiding bij de cabinelessen, persoonlijke metingen, workshops (food & mindfulness), cardio, zaallessen yoga, Pilates en shape én lessen buiten. De prijs wordt bepaald door onder meer frequentie en de duur van het abonnement. De verschillende tarieven vind je hier.

Je kan je abonnement altijd upgraden door een mail te sturen naar jouw boutique. De inschrijfdatum blijft behouden bij een mutatie.

Je kan je abonnement zonder opgaaf van reden 2 maanden per jaar bevriezen. Bevriezen kan alleen per volle maand. Het enige wat je hoeft te doen is de maand opgeven dat je je abonnement wilt bevriezen via onze webapp onder ‘mijn abbonement’.

Wil je je abonnement langer bevriezen vanwege bijzondere redenen zoals een zwangerschap of tijdelijk werk in het buitenland, dan kan dat ook. Stuur een mail naar jouw boutique. Let op: als je je abonnement bevriest tijdens de minimale looptijd van je abonnement, vindt er wel maandelijks een incasso plaats. Aan het einde van de minimale looptijd heb je recht op inhaalmaanden. In die maanden kun je wel komen sporten, maar is er geen incasso.

Ja, dat kan. Bij verhuizing kan op vertoon van bewijs het abonnement eindigen voor het verstrijken van de minimale looptijd. Dit is alleen mogelijk wanneer geen van de studio’s van bbb binnen een straal van 20 kilometer is van het nieuwe adres.

Ja, dat kan. Lessen die niet zijn genoten kun je binnen een redelijke termijn (ofwel in hetzelfde jaar) gewoon nog gebruiken. Het is niet zo dat we een telling bijhouden van het precieze aantal lessen dat je bij bbb bent geweest. We zullen het wel aangeven als je volgens ons systeem te vaak komt voor het abonnement dat je hebt. Let op: Je moet wel een geldig abonnement hebben om je lessen te kunnen inhalen. Als je je hebt uitgeschreven of als je maandkaart of strippenkaart verlopen is, vervallen je lessen automatisch. Ook als je abonnement bevroren is, is het niet mogelijk lessen in te halen.

Stuur een mail naar onze administratie: admin@bbbhealthboutique.nl (voor bbb health boutique Amsterdam en Utrecht), haarlem@bbbhealthboutique.nl (bbb health boutique Haarlem), delft@bbbhealthboutique.nl (bbb health boutique Delft), rotterdam@bbbhealthboutique.nl (bbb health boutique Rotterdam), admindenhaag@bbbhealthboutique.nl (bbb health boutique Den Haag), admintilburg@bbbhealthboutique.nl (bbb health boutique Tilburg) of admindenbosch@bbbhealthboutique.nl (bbb health boutique Den Bosch).

Binnen 48 uur ontvang je een reactie en handelen ze het administratief verder voor je af.

Let op: onze opzegtermijn is 30 dagen!

Overige vragen

Heb je ons gemaild, maar geen antwoord gehad? Kijk dan ook even in je spam. Soms komen onze mails helaas daar in.

Heb je een algemene vraag? Mail dan naar:

Heb je een administratieve vraag over je abonnement of onze voorwaarden? Mail dan naar:

Sporten bij bbb kan op alle dagen van de week, tijdens onze openingstijden. Zoals bij een reguliere sportschool. Dan kun je sporten in de hot cabins (personal workout), gebruikmaken van onze cardio & krachthoek en coachingsgesprekken plannen. Daarnaast is er een lesrooster voor de groepslessen (in de cabines, zaal of buiten) waar je aan mee kan doen! Inplannen kan als je lid bent, via onze planningstool.

Je kan de tools eenvoudig vinden in onze webapp. Als je er op klikt, zie je alle tools in alfabetische volgorde.

De term boutique fitness is overgewaaid uit Amerika. Boutique fitness is te herkennen aan de persoonlijke benadering en het is kleinschaliger dan bij een reguliere sportschool. Boutique komt onder meer van boutique hotel. Boutique hotels zijn intiemer dan een ‘regular’ hotel en kenmerken zich door een eigen persoonlijke stijl. Bij bbb is er veel ruimte voor persoonlijke aandacht in een fijne sfeer. Wij geloven erin dat de benaming health boutique ons concept het beste omvat. Zo onderscheiden we ons van de verschillende sportscholen.

bbb is voor vrouwen van iedere leeftijd. Het jongste bbb -lid is 15 en de oudste is 85 jaar. Gemiddeld ligt de leeftijd tussen de 25 en 55 jaar. Het is belangrijk om te weten dat iedere vrouw welkom is bij bbb.

Als je je opgeeft als reserve, krijg je een mail als er een reserve plek vrij komt. Je kunt deze plek vervolgens definitief reserveren in de webapp. We hebben verschillende systemen getest & bekeken en dit systeem wordt door de meeste sportscholen en restaurants gebruikt en als prettig ervaren. Een reserveplek is pas een echte plek als je deze hebt geclaimd. Alle wachtenden worden automatisch op de hoogte gesteld als er een plaats vrij komt en kunnen de plek definitief reserveren in de webapp. De plek is voor degene die het eerst de spot claimt.

Ga naar mijnbbb.bbbhealthboutique.nl en kies dan voor ‘herstel wachtwoord. Je wachtwoord wordt via email naar je verzonden. Het emailadres dat je gebruikt om in te loggen, moet hetzelfde emailadres zijn als bij bbb in het systeem staat.

Als je lid bent van bbb health boutique kun je ook online coaching krijgen, workouts vinden in onze webapp en live Zooms volgen door je in te schrijven via de webapp. Heel fijn tijdens bijvoorbeeld een lockdown of als je vanwege andere omstandigheden aan huis gebonden bent.

Een proefles is individueel en kan dus zowel in het Engels als Nederlands worden gegeven. Bij groepslessen is het afhankelijk van de deelnemers en docent of een les in het Engels of Nederlands is. De les kan ook tweetalig worden gegeven.

De 3 b’s refereren naar onze 3 pijlers: voeding, beweging en coaching.

Letterlijk staat bbb voor inner beauty, body workouts, lifestyle balance.  De 3 pijlers zijn verweven in alle 3 de b’s. Zoals we geloven dat voeding, beweging en coaching (leefstijl) met elkaar verweven zijn.

De eerste b – inner beauty – is het beginpunt, immers iedere vrouw is mooi! Door gezonde voeding (eet je mooi), sporten op een fijne manier en werken aan je leefstijl door bijvoorbeeld meditatie, yoga en mindfulness werk je aan je innerlijke schoonheid. De middelste b – body workouts – is de spil van bbb, het refereert vooral naar het trainen van je lichaam én de plaats waar je dat doet, een fijne omgeving met professionele coaches, die ook coachen op voeding en leefstijl. De laatste b – lifestyle balance – maakt de cirkel rond. Een leefstijl in balans, is een leefstijl met voldoende beweging en gezonde voeding. Door coaching is die leefstijl te bereiken en vol te houden. Zo haal je het mooiste uit jezelf!

En bbb is natuurlijk een knipoog naar de vrouwelijke spiergroepen: buik, billen en benen. Die kun je bij bbb op een mooie manier shapen. Het meest populaire lesje van bbb is de bbb30, waarbij buik, billen en benen worden getraind.

Op feestdagen zijn onze coaches & docentes vrij zodat ze tijd door kunnen brengen met hun familie en vrienden. Dat is op: Nieuwjaarsdag, Eerste Paasdag, Tweede Paasdag (ochtend open, avond gesloten), Koningsdag, Hemelvaartsdag, Eerste Pinksterdag, Tweede Pinksterdag (ochtend open, avond gesloten), Eerste Kerstdag, Tweede Kerstdag en Oudjaarsdag.

Online planning

De bbb health boutique app is een webapp, dus niet via de App Store maar via een url. In de webapp vind je naast de planning, fijne opties, zoals een digitaal eetdagboekje, inzage in de uitkomsten van de foundation vragenlijst en heerlijke recepten. Hieronder vind je de stappen om de webapp te activeren:

Stap 1
Vraag je wachtwoord aan.
Ga naar dit webadres om je nieuwe wachtwoord aan te maken: mijnbbb.bbbhealthboutique.nl en klik op de button ‘wachtwoord herstel’.

Stap 2
Kijk in je mail.
Nadat je je emailadres hebt ingevuld en verzonden, krijg je email en via de link in deze email kun je je wachtwoord aanmaken. Geen mail gehad? Kijk in je spam.

Stap 3
Inloggen.
Log in met je inloggegevens (email-adres en wachtwoord) op mijnbbb.bbbhealthboutique.nl. Na deze inlog wordt de app opgestart en kun je de app gebruiken.

Stap 4
Icoon op je startscherm – app.
Als het inloggen is gelukt, kun je de app als icoon op het startscherm plaatsen van je telefoon door te klikken op ‘Zet op beginscherm’. Deze functie vind je op de meeste telefoons onder het vierkantje met het pijltje naar boven. Als het bbb-icoon op de startpagina staat, kun je de app vandaar opstarten. De eerste keer moet je inloggen. Daarna blijf je ingelogd en werkt het als iedere andere app. Het gebruik van de app wijst zichzelf, tenminste dat is de bedoeling. Mocht het nog niet helemaal lukken of werkt er iets niet goed, mail dan naar info@bbbhealthboutique.nl, dan helpen we je.

Hoogstwaarschijnlijk heb je een tijdelijke stopzetting. In deze periode is je abonnement bevroren en kun je dus niet inplannen. Je kan al wel inplannen op de dagen na je tijdelijke stopzetting.

Onze roosters staan standaard een week open. Je kan je work-outs, coachingsgesprekken en metingen dus altijd tot een week van te voren inplannen.

We willen graag iedereen een plekje geven. Rondom afzeggen, verzetten en ’no shows’ hebben we daarom vier afspraken.

Afzeggen of verzetten kan altijd online.
Zelfs een paar minuten voor je les begint. Misschien maak je iemand anders toch nog blij met je plekje.

De 4 uur annuleringsregel
Als je korter dan 4 uur voor aanvang van je afspraak je les annuleert, vervalt je les. Je kan je les nog wel verzetten op dezelfde dag. Dan vervalt de les niet.

Boek een proefles