Vijf vrouwen en een baby staan samen na een workout bij bbb health boutique Amsterdam, een holitische sportschool voor vrouwen.

Every woman

Iedere vrouw is anders en heeft haar eigen wensen. Bekijk hier wat onze holistische benadering betekent voor jou.

Shape

Je wil graag gericht werken aan kracht, conditie, fitheid of shaping.

Lees verder > 

Slim

Je wil graag gezond blijven en afvallen op een duurzame manier.

Lees verder >

Mama to be

Je bent zwanger en wil graag gezond en fit blijven tijdens deze periode.

Lees verder >

Mama

Je bent net moeder en wil graag fit en gezond blijven.

Lees verder >

Menopauze

Je bent in de overgang of bereid je voor op deze fase.

Lees verder >

Revalidatie

Je hebt blessures en/of gezondheidsproblemen en wilt professioneel begeleid worden.

Lees verder >

Een vrouw is aan het sporten in een trx bij bbb health boutiqe Amsterdam, een sportschool met coaching voor vrouwen

Shape

Je wilt graag op een holistische manier duurzaam gezond en fit worden. Bij bbb zorgen we ervoor dat je jezelf healthy en fit voelt, ieder seizoen.

Ben jij een vrouw die graag gezond, fit & mooi door het leven gaat? Wil je holistisch aandacht geven aan je gezondheid? Maak dan kennis met onze werkwijze. Naast ons brede aanbod aan workouts (zoals yoga, HIIT, kracht, barre & pilates) word je gecoacht op body, food & mind. Samen met onze coaches werk je holistisch aan jouw doelen en geef je aandacht aan jouw leefstijl wensen.

Een fijne plek voor jou als vrouw

Iedere vrouw start bij bbb health boutique met het bespreken van doelen en het invullen van een vragenlijst. Hier wordt jouw unieke holistische advies bepaald, ofwel jouw foundation. Twee keer per jaar kan je meedoen aan inspirerende challenges om uitgedaagd te blijven. Door middel van onze werkwijze kunnen wij jou begeleiden naar de meest bewuste en gezonde versie van jezelf.

Een vrouw zit in een warmtecabine bij bbb health boutique Amsterdam Jordaan. Ze wil graag afvallen.

Slim

Wil je werken aan je gewicht, je prettiger voelen in je lijf of doelgericht shapen? Bij bbb kiezen we ervoor om jou te begeleiden op een holistische manier.

Leefstijlverandering

Vaak is voor afvallen meer nodig dan alleen het veranderen van je voeding. Daarom gaan we ook aan de slag met de juiste mindset en sportplan, zodat we vanuit de bron stappen maken naar een gezonde leefstijl. Iedere vrouw start bij bbb health boutique met het bespreken van doelen en het invullen van een uitgebreide leefstijl vragenlijst. Hier wordt jouw unieke holistische advies bepaald, ofwel jouw foundation. We kijken naar de elementen die het belangrijkste zijn in jouw leven om duurzame leefstijl verandering te bereiken. We reiken passende workouts, foodtools en leefstijl tips aan om je te begeleiden naar de meest bewuste en gezonde versie van jezelf.

‘Ik ben geen sportief type en normaal ben ik al snel op iets uitgekeken, maar bij bbb health boutique heb ik dit totaal niet. Er hangt een relaxte sfeer waardoor je je meteen op je gemak voelt en graag naar de boutique wilt komen. De coaches helpen je om het beste uit jezelf te halen door je te koppelen aan de juiste tools en intensieve klasjes. Ze hebben fijne food tools om gewicht te verliezen, waarin ze goed kijken naar wat past binnen je leefstijl.’ – Kiki

Een zwangere vrouw is een workout aan het doen bij bbb health boutique.

Mama to be

bbb is een heerlijke plek om te sporten tijdens zwangerschap. Als je zwanger bent of net bevallen is het fijn om in een vriendelijke omgeving te zijn met veel kennis en persoonlijke aandacht rondom de zwangerschap.

‘Nu ik zwanger ben vind ik de begeleiding heel erg fijn. Je kan op maat, voor elke fase van de zwangerschap, bepalen wat goed voor jou is en dat voelt heel veilig. Er lopen coaches rond die je begeleiden tijdens de oefeningen, dus als jouw lichaam wat anders nodig heeft, dan passen zij jouw sportprogramma voor je aan. Samen met de begeleiding op het gebied van voeding en mind biedt dit écht een totaal pakket.’ – Tina

 • Bewegingsprogramma’s op maat.
  Bij bbb werken we met bewegingsprogramma’s op maat. Zo kan je de hele zwangerschap veilig en uitdagend trainen.
 • Holistisch.
  We zijn een holistische sportschool en dat betekent dat we jou als mommy to be coachen op het gebied van body, food en mind. Want naast de workouts, bieden we ook food- en lifestylecoaching!
 • Aandacht & persoonlijke begeleiding.
  Bij bbb vinden we het belangrijk dat er veel ruimte is voor persoonlijke aandacht en begeleiding in een huiselijke sfeer.

Ook als je lichamelijke klachten hebt zoals bekkeninstabiliteit of rugklachten kun je bij ons blijven trainen tot het einde van je zwangerschap.

 

Een vrouw is aan het sporten met haar baby in een warmtecabine bij bbb health boutique jordaan.

Mama

Als je wil sporten na de bevalling is het fijn om in een vriendelijke omgeving te zijn met veel kennis en persoonlijke aandacht. Wij bieden een warme en professionele omgeving waarin vrouwen na of voor hun bevalling heerlijk ontspannen kunnen sporten en advies krijgen over food & mind.

Wij bieden programma’s aan die vanaf zes weken na de bevalling op verantwoorde wijze kunnen worden gevolgd. Ook besteden we hier aandacht aan food & mind. Zo kom jij op een veilige en gezonde manier weer back in shape!

Ook niet onbelangrijk: jij als fonkelnieuwe mama mag je kleintje meenemen naar bbb tijdens de bring your baby uurtjes. 

Waarom kiezen voor bbb?

 • Je wilt graag back in shape na de bevalling.
 • Je kiest voor veilig en effectief trainen én werken aan je eigen doelen.
 • Je wilt in verbinding blijven met andere vrouwen en samen werken aan gezondheid.
 • Je vindt het fijn om persoonlijk gecoacht te worden op het gebied van body, food & mind.
 • Je wilt graag inspirerende recepten, meditaties en workouts ontvangen van professionele coaches.
 • bbb biedt naast de hot cabin trainingen ook Pilates, yoga, TRX, power en HIIT trainingen.
Een vrouw in de overgang lacht omdat ze net een workout heeft gedaan bij bbb health boutique, een holistische sportschool voor vrouwen.

Menopauze

Als je ouder wordt of in de overgang bent, verandert je lichaam en ook je mind werkt anders. Daarom hebben we bij bbb health boutique speciale workouts, food- & coachingstools ontwikkeld.

Verminderen van overgangsklachten

 • Tijdens de overgang daalt je stofwisseling, om je energie op pijl te houden is het belangrijk om drie à vier keer per week intensief te trainen. Daarbij helpt regelmatig bewegen tegen opvliegers, depressiviteit en slaapproblemen.
 • Bij bbb adviseren we om twee keer per week een programma in de hot cabin te kiezen en bij voorkeur gericht op kracht om overgangsklachten te verminderen. Trainen met zwaardere gewichten kan namelijk gewichtstoename tegengaan.
 • Bewust met voeding omgaan kan overgangsklachten verminderen. Voor zowel de peri- als de post- menopauze bieden we voeding-tools om overgangsklachten te verminderen.

Onze coaches begeleiden je graag tijdens deze levensfase. Maak kennis met onze werkwijze, coaches en boutique door hieronder een gratis hot cabin proefles in te plannen. Je krijgt eerst een intake en daarna persoonlijke begeleiding tijdens je hot cabin workout.

Een groep vrouwen is een workout aan het doen in de zaal om te revalideren bij bbb health boutique Amsterdam.

Revalidatie

Lichamelijke klachten kunnen je gemoedstoestand sterk beïnvloeden, bewegen is pijnlijk en je bent vaker moe. De juiste voeding, een gezonde leefstijl en effectief bewegen helpen om klachten te verminderen.

Met welke klachten kun je bij ons terecht:

 • Vermoeidheidsklachten
 • Hernia en rugklachten
 • Reuma, fibromyalgie of artrose
 • Long-Covid
 • Diastase en bekkenbodemklachten

Om op een veilige en holistische manier te werken aan je herstel, bieden we:

 • Begeleiding op maat.
  We stellen een personal bbb workout samen puur op de revalidatie van je lichaam. Heb je hele specifieke lichamelijke klachten dan kan onze bbb fysiotherapeut een revaliderend programma opstellen.
 • Oefeningen in een warmtecabine.
  Spieren en gewrichten raken beter doorbloed en worden extra flexibel door de warmte, waardoor klachten ook makkelijker verdwijnen.
 • Holistische gym.
  Wij coachen jou als vrouw op alle gebieden om de gezondste versie van jezelf te zijn: mind, body en food.

 

Boek een proefles