bbb psychologie

Ken je bbb psychologie? Stress, vermoeidheid en/of heftige omstandigheden kunnen een gezonde levensstijl in de weg staan. Het kan gebeuren dat je last hebt van een stroom aan gedachten, negatieve en verdrietige gevoelens, gebrek aan energie, motivatie, zelfdiscipline of emotie eten. Soms lukt het niet om hier grip op te krijgen en heb je meer nodig. bbb psychologie helpt je op holistische wijze weer in verbinding te komen met je kern en zelfliefde.

Kom weer in verbinding met de holistische aanpak van bbb psychologie. Maak gerust gebruik van een geheel vrijblijvend telefonisch consult. Je kan dan bespreken of een holistisch psychologie traject bij je past en je laten adviseren wat de mogelijkheden zijn.

Bij bbb psychologie zijn we gespecialiseerd in

Cognitieve gedragstherapie
Mindfulness & meditatie
Het in kaart brengen en doorbreken van belemmerende patronen
Burn-out
Eetproblematiek
Angst & paniek
Emoties vermijden en ander vermijdingsgedrag
Vitaliteit (vermoeidheidsklachten)

Wat kun je verwachten van bbb psychologie?

Tijdens het bbb psychologie traject zal je bewust worden van belemmerende patronen waardoor de klachten ontstaan. De patronen worden specifiek in kaart gebracht en in verband gebracht met jouw leergeschiedenis. Doordat deze patronen de aandacht krijgen ontstaat er ruimte voor nieuwe inzichten. Tijdens de sessies maak je contact met jouw emoties en energetisch lichaam. We heffen blokkades op door meditatieve en healingstechnieken. Sport en voedingsadvies kunnen onderdeel zijn van het traject.

Tarieven en vergoeding?

Voor particulieren is ons uurtarief is 95 euro en een sessie duurt 1 uur. Voor bedrijven hanteren wij een bedrag op maat, aangezien we hierbij vaak rapporteren aan de opdrachtgever en vaker contact hebben tijdens de consults. bbb psychologie is een particuliere en contractvrije praktijk wat betekent dat wij niet worden vergoed. Een voordeel hiervan is dat je geen verwijzing nodig hebt en het stellen van een diagnose niet verplicht is. Wij willen de privacy van jou waarborgen. Door zonder contracten te werken, worden wij ontslagen van de plicht vertrouwelijke gegevens met derden te delen.

De frequentie van de sessies en duur van een traject is naar jouw wens.

Indien dit mogelijk is adviseren wij je om jouw werkgever om financiƫle steun te vragen. Juist werkgevers zullen een bbb psychologie traject als een goede ontwikkeling voor jouw welzijn zien. De bbb psychologen en therapeuten kunnen jou en je werkgever hierin adviseren.

Een health boutique voor iedere vrouw

Ben jij al eens bij bbb geweest? bbb is voor iedere vrouw, voor iedere levensfase en voor iedere leeftijd. Je bent welkom om eens te komen kijken, een proefles is gratis en vrijblijvend. bbb heeft boutiques in Amsterdam (Jordaan & Amstel), Delft, Den Haag, Haarlem, Tilburg, Utrecht, Den Bosch en Rotterdam!

Wil je een afspraak maken?

Neem telefonisch contact op of via e-mail: info@bbbhealthboutique.nl. Onze praktijken zijn gevestigd in Amsterdam (Hazenstraat 51 & Amstel 163) en Utrecht (Kaatstraat 121)

Boek een proefles