• a
 • b
 • c
 • d
 • e
 • f
 • g
 • h
 • i
 • j
 • k
 • l
 • m
 • n
 • o
 • p
 • q
 • r
 • s
 • t
 • u
 • v
 • w
 • x
 • y
 • z

body, food & mind tools

Boek hier een proefles!

Tijdens een proefles kun je kort het trainen in warmte en onze professionele & vriendelijke aanpak ervaren.

Inloggen op je bbb account

Vul je persoonlijke gegevens in

Vul je persoonlijke gegevens in om een account te maken

Wachtwoord vergeten?

Voer je e-mailadres in om je wachtwoord te herstellen

Even geduld...

Het formulier wordt verstuurd, dit kan even duren

Jouw proefles is geboekt

Hieronder staan de details van jouw proefles

Amsterdam Amstel
13-09-2016 / 11:00

Je kan je proefles annuleren of wijzigen door in te loggen met jouw account gegevens

Inloggen is gelukt

Je wordt nu doorgestuurd naar jouw account

Wachtwoord vergeten?

We hebben een e-mail met instructies naar je e-mailadres gestuurd

het team

Ons team heeft passie voor body, food & mind, en motiveert jou om de gezondste versie van jezelf te zijn. Maak kennis met de mensen achter de boutiques, onze coaches, trainers, fysiotherapeuten, diëtisten en psychologen.

in alfabetische volgorde

Fysiotherapeut

Fysiotherapeut Abby kijkt met aandacht naar waar je klacht vandaan komt en let op gewoontes en bewegingspatronen. Abby stelt een persoonlijk behandelplan op om je klachten zo goed mogelijk aan te pakken voor een duurzaam herstel. Ze heeft haar studie aan de 'European School of Physiotherapy' in Amsterdam gevolgd en ruime ervaring opgedaan. Abby is innovatief & creatief in haar aanpak en gaat samen met jou actief aan de slag om je pijnklachten te overwinnen en je bewegingsvermorgen te vergroten!

Abby

Pilates docente

'Ik kan me mijn leven zonder Pilates niet meer voorstellen. Het heeft me zoveel inzicht gegeven in hoe ons lichaam beweegt, wat we kunnen en wat onze beperkingen in beweging kunnen zijn. Pilates leert hoe je die beperkingen kunt overwinnen op weg naar een sterk, flexibel, stabiel lichaam. Ik ben verheugd om mijn kennis en passie over Pilates met jou te delen tijdens mijn lessen.'

Adelya

Docente

'Coffee, tea or me?' lacht Adilia, terwijl ze even met haar bicepsen rolt. Een flinke dosis humor en een bak aan kennis en ervaring, maakt Adilia tot een populaire, kundige coach en trainer. Adilia Schraven heeft haar sporen in de Fitness & Healthbranche dan ook ruimschoots verdiend. Deze fitnesstijger ‘pur sang’, geeft al aerobiclessen sinds het Jane Fonda tijdperk. Wil jij net zo strak en fit in je vel zitten als Adilia en ben je niet bang voor een druppeltje zweet? Dan... she is your man!

Adilia

Coach

Alexa sport zelf al jaren bij bbb. Ze houdt van nieuwe uitdagingen, zit vol energie en coacht je met humor naar de beste versie van jezelf!

Alexa

Coach

Alexandra is holistisch leefstijlcoach. Op een warme manier begeleidt en stimuleert zij je graag op jouw pad naar een gezonde leefstijl. Persoonlijke aandacht staat hierbij centraal. ”Een leefstijl die, zowel fysiek als mentaal, bij je past zorgt voor vitaliteit en plezier. Zo kun je zijn wie je echt bent en jouw unieke licht laten stralen!”

Alexandra

Pilates docente

Alice was drie jaar oud toen ze begon met dansen. Op haar 18e verhuisde ze naar Rome om de professionele dansopleiding op Dance Arts faculteit te volgen, hier is ze gecertificeerd als professionele hedendagse danser. 'Door middel van dans kwam ik in aanraking met pilates, en ben ik afgestudeerd als pilates docente bij de Kineticode Teacher Training.'

Alice

Yoga docente

Aliz is psycholoog. Naast haar studie werkte ze parttime als danseres. Na een blessure kwam ze in aanraking met yoga en werd verliefd. Al 11 jaar beoefent ze fanatiek yoga. Sinds 2010 geeft zij les in zwangerschaps- en hatha yoga. Tijdens haar lessen combineert ze yoga met dansbewegingen en ademhalingsoefeningen om de geest in het lichaam te laten smelten.

Aliz

Coach

Momenteel ben ik bezig met de master opleiding: positieve psychologie en coaching psychologie. Ik heb mijn hele leven gedanst en dans nu in een selectiegroep waarmee we producties maken waarin maatschappelijke problemen in de spotlight worden gezet. Daarnaast heb ik een passie voor een actieve en gezonde leefstijl en hoop ik vrouwen bij bbb te kunnen inspireren en motiveren om zich de beste versie van zichzelf te voelen.

Alysa

Yoga docente

Anita kwam in contact met yoga na jarenlange studie van levensenergie (prana) door Reiki en later Pranic healing. Ze is naast yoga docent een gecertificeerd pranic healer en trainer. Met liefde, speelsheid, kennis en creativiteit helpt ze jou in haar lessen je dichter bij je beste zelf te brengen: happy en vitaal!

Anita

Coach

Anna heeft altijd al een passie gehad voor een holistische lifestyle & plantaardig voedingspatroon. Haar liefde hiervoor kan ze toepassen zowel in de marketing voor bbb health boutique en als holistic coach! 

Anna

Docente

docente yoga, pilates & bodyshape. Heeft van jongs af aan een passie voor beweging, gezondheid en vitaliteit. Bij bbb wil ze vrouwen motiveren en uitdagen om het beste uit zichzelf te halen. 'Met energie, respect en betrokkenheid breng ik mensen letterlijk en figuurlijk in beweging. Als sport-docente sta ik voor kwaliteit, veiligheid en plezier!'

Anna

Boutique assistent

Anne is afgestudeerd diëtiste en heeft een specialisatie sportdiëtetiek afgerond. ‘Ik ben gek op lekker eten, maar gezonde voeding en beweging zijn bij mij de basis, want dit is essentieel bij een energiek en gebalanceerd leven. Ik vind het belangrijk dat elke vrouw lekker in haar vel zit en het beste uit zichzelf naar boven haalt. Voor een peptalk of lekkere recepten kun je altijd bij mij terecht, ik help je graag!'

Anne

Yoga docente

Anne is yogadocente en kwam 15 jaar geleden voor het eerst in aanraking met yoga. Ze had destijds een veeleisende baan en haar wekelijkse yoga sessies waren het enige moment voor rust. "Het mooie aan yoga vind ik de flow van pose naar pose. Het voelt voor mij
als een dans met ontelbare mogelijkheden. De rust die ik zelf vind en het herboren gevoel ná de yoga, wil ik graag aan anderen meegeven.”

Anne

Yoga docente

Anne is Kundalini yogadocente. "Kundalini Yoga bevat een combinatie van actie, meditatie en ontspanning. Elke sessie synchroniseer ik met het ritme van de aarde en de maan om ons interne bewustzijn van onderlinge verbondenheid en harmonie te verruimen. Met focus, yoga poses, ritmische beweging, adem en soms ook gezang stemmen wij ons af op het thema van het moment om zo inzicht en ervaring te verwerven." 

Anne

Docente

Annika is yoga en pilates docent, en ze is daarbij graag bezig met beweging en een holistische leefstijl. Ze blijft het bijzonder vinden hoe lichaam, geest en ziel samen werken, hetgeen ze dan ook graag overbrengt in haar lessen. Daarnaast volgt ze een opleiding Voeding en Gedrag om dit samen met beweging te kunnen combineren.

Annika

Coach

Anoek is een vakleerkracht bewegingsonderwijs en geeft gym aan

kinderen op de basisschool. Ze heeft veel affiniteit met

sport, heeft jarenlang gedanst en is sinds kort zeer actief met crossfit. Als

coach begeleid zij vouwen bij het proces om zich krachtiger te voelen.

Anoek

Coach

Anoek is een vakleerkracht bewegingsonderwijs en geeft gymles op de basisschool. Ze heeft affiniteit met sport, heeft jarenlang gedanst en is sinds kort zeer actief met crossfit. Als coach begeleidt zij vouwen bij het proces om zich krachtiger te voelen.

Anoek

Coach

Anouk is beweeg- en leefstijladviseur met brede ervaring in de orthomoleculaire gezondheidsleer. Ze motiveert mensen graag met haar energie en enthousiasme. Mensen helpen naar een leefstijl waar ze fit, maar zeker ook blij van worden is volgens haar het belangrijkste uitgangspunt.

Anouk

Yoga docente

Aranka is poweryoga docent. Volgens Aranka moet een workout kracht & energie geven, maar dit moet vooral ook leuk zijn. Haar doel is jou vol energie en met een glimlach naar huis te zien gaan!

Aranka

Coach

Bodile heeft zich als diëtist verder verdiept in orthomoleculair geneeskunde en heeft onder andere ervaring met energieklachten, darmproblemen en hormonale disbalans. Met haar positieve en energieke instelling motiveert ze vrouwen tot een gezonde leefstijl en daarbij de beste versie van haarzelf te worden, en te blijven!

Bodile

Coach

Britt studeert aan de ALO (docent lichamelijke opvoeding). Ze heeft passie voor sporten en wil dit graag op een positieve en enthousiaste manier overdragen. "Bij bbb hebben de leden een doel voor ogen en ik wil samen met de leden het beste eruit halen, om dit doel te bereiken. Sporten is leuk en dit wil ik graag delen met de leden!"

Britt

Coach

Britt heeft veel affiniteit met het geven van groepslessen: deelnemers stimuleren en enthousiasmeren.
Ze vindt het leuk om samen met de leden de grens op te zoeken en te verleggen.

Britt

Diëtist

Chernique is een energieke en betrokken diëtist en coach. Ze heeft een grote affiniteit met sport en geeft ook lessen zoals TRX en kickboksen. Haar advies is op maat, passend bij de wensen en behoeften van de cliënt en ze vindt het belangrijk om de drie pijlers van bbb te combineren.

Chernique

Yoga docente

Op jonge leeftijd was Claudia al gefascineerd door de vraag, hoe creatie werkt en op welke manier het menselijke mechanisme daar onderdeel van uitmaakt. In yoga vond zij een combinatie van prachtige technieken. Ze ontdekte dat deze een grote bijdrage leverde aan het onderzoeken en het optimaliseren van de werking van het fysiek, emotioneel, mentaal en energetisch lichaam. Om zo ons volste potentieel te leven en meer geluk te ervaren. 

Claudia

Pilates docente

Dans en beweging zijn de rode draden in mijn leven! Bewegen en gezond eten gaan voor mij samen, ik eet sinds mijn studietijd vegetarisch en momenteel eet ik voornamelijk veganistisch. 
Bij bbb geef ik Barre Workout- en Pilateslessen. Daarnaast geef ik les op basisscholen, workshops en lessen aan 55 plussers. Ik wil mijn leerlingen graag de goede balans meegeven van een soepel en sterk lichaam. 
Gezondheid en geluk gaan voor mij samen. Ik voel me op mijn plaats bij bbb! 

Coby

Yoga docente

Coralie heeft van jongs af aan professioneel ballet gedaan. In 2007 ontdekte ze haar passie voor yoga tijdens een vrijwilligersproject op Bali. Sindsdien heeft ze vele yoga stijlen beoefend. 'De energie en rust die over me heen komt in alle facetten van mijn leven als ik eenmaal van mijn yogamat af stap, inspireert me enorm. Ik streef ernaar dat gevoel, passie en kennis te delen met mijn leerlingen.'

Coralie

Docente

Csilla begon met dansen en lesgeven in Hongarije, en haar passie volgde haar naar Nederland. Ze doet aan salsa dansen, en bij bbb Haarlem geeft Csilla zumba lessen. Ze houdt van Zumba omdat het een geweldige, energieke workout geeft terwijl je tegelijkertijd een feestje aan het bouwen bent! Voor de lessen heb je geen danstalent of achtergrond hierin nodig, alleen passie en een open mind voor dans. En neem een handdoek en wat water de les in; want je gaat zweten. Zoals Vicky Baum mooi sprak: ''There are shortcuts to happiness, and dancing is one of them''

Csilla

bbb-ondernemer

Danielle is mede-franchisenemer en tweelingzusje van Marlene. Haar missie is iedere dag iemand inspireren de verbeterde versie van zichzelf te laten zijn! En dit graag met veel positieve energie en oprechte aandacht.

Danielle

Yoga docente

Danielle heeft een 4-jarige dansopleiding gedaan tot docent , verschillende Pilates en Yogaopleidingen afgerond en verzorgd Personal training op maat. Door middel van haar lessen wil zij mensen in beweging brengen als wel rust laten vinden, beter contact met zichzelf te laten  krijgen zowel mentaal als lichamelijk.

Danielle

Coach

Daphne is Mindfulness trainer. Ze begeleidt je als coach graag in je persoonlijke ontwikkeling op diverse vlakken zodat er zowel fysiek, geestelijk als mentaal balans ontstaat in het dagelijks leven.

Als coach sluit ze aan bij de behoeftes en wensen van de ander en geeft hierin advies, zodat ieder individu deze balans kan vinden in zichzelf

Daphne

Coach

Denise is orthopedagoog en fitnessinstructrice. Ze heeft veel ervaring met het begeleiden en coachen naar gedragsverandering. Denise gelooft dat een combinatie van fysieke en mentale oefeningen zorgt voor een juiste balans. Gezonde voeding kan daarbij niet ontbreken. Het is haar missie om haar ervaring en kennis te gebruiken om andere vrouwen te enthousiasmeren om zelf hun gewenste verandering waar te maken.

Denise

Yoga docente

Diana is afgestudeerd in psychologie en letteren en teruggekeerd naar haar eerste liefde: de mens! Ze geeft pilates en hatha yoga. Ze begeleidt met zorg de groepen en is overtuigd dat elke nieuwe ervaring een leermoment is. Haar inspiratiebron is het dagelijks leven. Als je haar lessen volgt, verwacht dan kennis, a good laugh en een ontspannen atmosfeer.

Diana

Docente

Dieuwertje geeft de total body workout bij bbb Amstel. Daarbij geeft ze ook verschillende groepsfitness lessen zowel binnen als buiten. "Ik vind het erg leuk om anderen verder te helpen zodat ze net even een beetje extra geven tijdens een les. Veel variatie en jezelf uitdagen staan centraal in mijn lessen. Je zult dan ook met een voldaan gevoel naar huis gaan!"

Dieuwertje

Boutique assistent

Dominique heeft 10 jaar in het buitenland gewoond en komt uit de hectische evenementenbranche. In 2018 gooide ze het roer om en besloot ze de wereld over te reizen en deed een yoga teacher training. Deze investering in haarzelf heeft ervoor gezorgd dat ze nu een gebalanceerd leven leidt door middel van yoga, meditatie, beweging en gezond eten. Plezier hebben en genieten staan hierbij centraal. Ze wil haar ervaringen en enthousiasme graag delen, zodat anderen hier inspiratie uit kunnen putten en omdat ze het anderen ook gunt elke ochtend met een grote glimlach op te staan!

Dominique Hoes

Coach

Doron was de afgelopen jaren werkzaam als professioneel danseres in binnen- en buitenland. Terug in Nederland wil ze haar ervaring gebruiken om andere mensen te coachen bij het verbeteren/veranderen van hun levensstijl. ‘Als je iets écht wilt, dan lukt het ook.’

Doron

HIIT docente

Elena is afgestudeerd in rechten en was professioneel latin dancer. Sinds 2,5 jaar is ze professioneel zumba-instructeur en geeft ze met veel passie body shape-lessen. Elena is zeer positief, open minded en humoristisch.

Elena

Coach

Elin is stagiair bij bbb healthboutique. Onlangs heeft ze haar opleiding tot holistisch coach afgerond. Elin: 'ik vind het erg interessant hoe mensen denken en wat voor effect dit heeft op gedrag en lichaam. Daarnaast heb ik veel affiniteit met gezond eten & leven, en wil ik mij hier verder in ontwikkelen!'

Elin

Diëtist

Eline is een gepassioneerde diëtist die haar enthousiasme over voeding en gezonde(re) leefstijl wil overbrengen aan eenieder die hier voor open staat. Ze wil laten zien dat je veel, lekker én gezond kan eten om je t te voelen. Ieder persoon is een uitdaging, omdat iedereen uniek is.

Eline

Coach

Eline is diëtist met een grote passie voor gezond Bourgondisch genieten. Tevens is ze fanatiek sporter. Om jou goed te kunnen helpen, neemt zij dan ook beiden aspecten mee in haar coaching, waarbij ze begint met de juiste mindset. Haar coaching is persoonlijk, eerlijk en betrokken. Zodat jij het kunt volhouden, op een eenvoudige manier, die werkt voor jou.

Eline

Boutique manager

Elisabeth heeft een achtergrond als diëtist. Ze gelooft dat de balans tussen body, food en mind de sleutel is tot een gezonde leefstijl, en staat daarom zelf ook graag in de keuken en in de sportschool. Bij bbb coacht ze vrouwen met een holistische aanpak naar de beste versie van zichzelf. Grote en kleine stappen, iedere stap is er een.

Elisabeth

Boutique assistent

Elissa is professioneel danseres. Zij heeft 22 jaar gewerkt bij Het Internationaal Danstheater. Daarnaast heeft ze jarenlang met gyrotonics getraind. Een trainingsmethode gebaseerd op de principes van yoga, dance, tai chi en zwemmen

Elissa

Yoga docente

Ellen deelt graag waar ze in gelooft. Yoga is meditatie in actie en vergroot het zelf- en lichaamsbewustzijn van de beoefenaar. In een druk bestaan is het belangrijk rust in jezelf te kunnen vinden, en een balans te bewaren tussen vrijheid en verantwoordelijkheid, tussen spanning en ontspanning, tussen kennis en intuïtie. Een gelukkig mens is een gift aan de wereld.

Ellen

Coach

Emma is toegepast psycholoog en yogadocente. Zij gebruikt yoga als een tool voor zelfontwikkeling, een gezonde geest en een gezond lichaam. 'Ieder mens is uniek en heeft andere behoeftes op het gebied van gezondheid. Door de juiste vragen te stellen wil ik je als coach hier inzicht in geven zodat jij weet wat je nodig hebt om je gezonder en fitter te laten voelen. Door je lichaam en geest beter te leren kennen kan je namelijk keuzes maken die beter passen bij wie je bent en wie je wilt zijn.'

Emma

Fysiotherapeut

Mijn naam is Esmee Teeling en ik ben in 2018 afgestudeerd als fysiotherapeut aan de internationale hogeschool Thim van der Laan. De werking van het menselijke lichaam heb ik altijd al interessant gevonden. Iedere klacht is anders, het oplossen van lichamelijke problemen zodat mensen weer zonder klachten hun (sport)activiteiten kunnen hervatten is mijn doel. Specialisaties: sport- en orthopedische revalidaties, sportblessures en dry needling. Later zou ik mij willen specialiseren in manuele therapie.

Esmee

Yoga docente

Esther geeft yogales en wil iedereen op een laagdrempelige manier kennis laten maken met yoga. 'Yoga is totaal niet zweverig! Je hoeft niet lenig te zijn en het is gezond voor lichaam en geest. Yoga is een mooie manier om je lichaam beter te leren kennen en je hoofd tot rust te brengen. Mijn slogan is: Be Happy with yoga!‘

Esther

Yoga docente

Esther heeft jarenlang ervaring in het bedrijfsleven en kent zelf de kracht van yoga om jezelf staande te houden in een druk & stressvol bestaan. Ze heeft een achtergrond in Traditionele Tantra Hatha Yoga en neemt je mee in een verdiepende connectie met jezelf. Ze is gepassioneerd om mensen hun unieke kracht te laten zien en het leiden van een gelukkig & zinvol leven. Zij combineert dit met haar rol als coach en barista bij Cafe-atelier Lucas.

Esther

Oprichter

Esther is psycholoog en cognitief gedragstherapeut. Haar interesse ligt op het gebied van het doorbreken van ongezonde voedingspatronen door het contact met jezelf aan te gaan. Esther heeft voor haar studie literatuuronderzoek gedaan naar obesitas.

Esther

Coach

Na jaren werkzaam te zijn geweest als projectmanager heeft Esther zich omgeschoold tot leefstijlcoach. Door een aantal persoonlijke ervaringen heeft ze ontdekt dat body en mind onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn, en dat je zelf veel kunt doen om deze in balans te krijgen en te houden. De holistische aanpak van bbb sluit aan bij haar visie als coach/therapeut. Ze sport zelf erg graag en is bewust met voeding en ontspanning bezig. Ze wil vrouwen graag op een persoonlijke en motiverende wijze begeleiden naar de beste versie van zichzelf.

Esther

Coach

Esther studeert voor leefstijlcoach om werk te maken van haar passie voor gezondheid. Door een aantal persoonlijke ervaringen heeft ze ontdekt dat body en mind onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn, en dat je zelf heel veel kunt doen om deze in balans te houden. De holistische aanpak van bbb sluit aan bij haar visie als toekomstige coach/therapeut. Ze sport zelf erg graag en is veel met voeding bezig. Ze wil vrouwen graag op een persoonlijke en motiverende wijze begeleiden naar de beste versie van zichzelf.

Esther

Yoga docente

Eve heeft opleidingen gevolgd bij yogapoint. Ze is hooggevoelig en kan hierdoor de dagelijkse prikkels soms moeilijk filteren, yoga en meditatie helpen hierbij. Iedereen heeft in zekere mate last van overprikkeling en ze vindt het dan ook fijn om via yoga, meditatie en ademhaling mensen de kans te geven om uit het hoofd en in het lijf te komen.

Eve

Boutique manager

is afgestudeerd als diëtiste met een voorkeur voor persoonlijke coaching. ‘Vrouwen in hun kracht zetten is mijn missie. Een energie gevende leefstijl met de juiste beweging, passende voeding en voldoende ontspanning is wat mij betreft de kern. Dit zorgt ervoor dat je kan doen wat jou gelukkig maakt! Dit is voor iedereen anders en verandert met de tijd. Met mensen hierover meedenken is het mooiste wat er is!’

Fleur

Coach

Floor is afgestudeerd diëtist. Ze is gespecialiseerd in emotie-eten en is voor meer achtergrondkennis Psychologie gaan studeren. Met deze kennis wil ze vrouwen coachen naar een duurzame balans tussen voeding, sport en ontspanning.

Floor

HIIT docente

Francis is personal trainer en begeleidt mensen met veel plezier naar een gezonde(re) lifestyle. Zij geeft onder andere bootcamp, bodyshape, hardlooptraining en high intensity interval training (HIIT). ‘Je metabolisme krijgt een boost door de lessen, waardoor je strakker en lekkerder in je vel komt te zitten.’

Francis

Coach

Als afgestudeerd sportkundige gaat Freeke's bloed sneller stromen van allerlei verschillende bewegingsactiviteiten waarbij plezier en het behalen van doelen voorop staan. De balans tussen genoeg beweging, gezonde voedingen de juiste mindset is iets wat haar in het dagelijks leven veel bezighoudt en waar zij anderen graag in ondersteunt en begeleidt. Haar energie en enthousiasme wil ze graag overdragen om de leden bij bbb te motiveren en hen van de juiste lifestyle adviezen te kunnen voorzien.

Freeke Hoorweg

Coach

Hanneke is Ayurvedisch therapeute en heeft interesse in alles wat met hormonen te maken heeft. Ze heeft een passie voor gezonde lifestyle. 

Hanneke

Yoga docente

Op het moment dat ik op mijn yogamat stap, krijg ik energie en voel ik de drukte van de dag van me afglijden. Dat gevoel wilde ik aan anderen kunnen geven en zodoende besloot ik een yogadocenten opleiding te gaan volgen. Ik geef Yin Yoga en of je nu jong, oud, nieuw, ervaren, flexibel of minder flexibel bent, iedereen is welkom. 

Heidi

Operationeel manager

Heleen is psychologe en geïnteresseerd in het begeleiden en coachen van mensen naar een gezonde leefstijl. Ze vindt het een uitdaging ongezonde gewoontes om te buigen en daarbij rekening te houden met de persoon. De combinatie van coaching, voeding en beweging vindt zij hierbij onmisbaar.

Heleen

Coach

Tijdens mijn werk als yogadocent ben ik me gaan verdiepen in voeding en in middels ben ik natuurvoedingsadviseur en orthomuleculair therapeut. Ik vind het heel erg leuk om bij bbb mijn kennis over voeding, beweging en ontspanning in de praktijk te brengen als sport- & lifestyle coach. Ik kijk er naar uit om samen met jullie op een holistische manier te werken aan de mooiste versie van jezelf!

Heleen

Coach

Helima is fitnessinstructrice en personal trainer. Daarnaast studeert ze voeding en diëtetiek en doet ze aan powerliften. Ze wil met haar energie en enthousiasme vrouwen helpen naar het gezonde doel waar ze van dromen.

Helima

Yoga docente

Ike houdt zich al vele jaren bezig met yoga met name yin yoga, chakra meditatie en vinyasa yoga. In Zuid-Amerika raakte ze geïnspireerd en uiteindelijk besloot ze om in Amsterdam een yoga opleiding te doen. Eenmaal begonnen met les geven, kwam zij erachter hoeveel energie het haar geeft om andere mensen de energie en rust te laten vinden die zij dagelijks vindt met yoga en meditatie.

Ike

Boutique manager

Ilona is boutique manager bij bbb Haarlem, yogadocente en coach. ''Als yogadocent wil ik je in de lessen ruimte, ontspanning en aandacht voor jezelf meegeven. En als coach hoop ik je te stimuleren deze elementen toe te passen in je dagelijkse leven. Leer te leven als ‘leukste’ versie van jezelf, zodat je vol aandacht kunt blijven groeien en genieten!''

Ilona

Docente

Ilse heeft voor het eerst haar bokshandschoenen aangetrokken op haar 14e. Momenteel is ze actief als wedstrijdvechter in binnen en buitenland. Daarnaast geeft ze les in verschillende sportscholen in Amsterdam. Ze vindt het leuk om jou techniek en conditie bij te brengen, maar zeker ook het kickboks spel. Naast haar sportleven is ze afgestudeerd als grafisch vormgever en werkt ze als fotografe. 

Ilse

Met een topsport verleden in synchroonschaatsen en een achtergrond in dans, heb ik een grote liefde voor beweging, gezonde voeding en koken. Na het afronden van een creatieve studie tot stylist, kriebelde het om iets met deze passie te doen en ben ik nu ook gewichtsconsulent. Ik kan niet wachten om met jullie samen nieuwe doelen waar te maken!

Ilse Vink

Yoga docente

Ilse geeft sinds de voltooing van een opleiding tot poweryoga-docent in 2008 yogales. Ze heeft een eigen, speelse stijl ontwikkeld die doorsijpelt in al haar lessen, van Power tot Yin yoga. Door het volgen van workshops bij (internationale) topdocenten blijft ze up-to-date. ‘Leer jezelf kennen, daag jezelf uit en vooral: geniet!.’

Ilse

bbb-ondernemer

Ilse is bbb ondernemer en gaat met haar managementervaring planmatig te werk. Ze gelooft in duurzame leefstijlverandering. Ze wil vrouwen planmatig coachen in kleine stapjes naar de mooiste versie van zichzelf.

Ilse

Oprichter

Inge is voedingsdeskundige, journalist en afgestudeerd econoom. Haar interesse ligt bij de nieuwste ontwikkelingen en trends op het gebied van zowel ondernemen als voeding. Ze houdt zich als een van de oprichters onder meer bezig met personeel & organisatie, franchise, bbb diëtetiek en sales.

Inge

Fysiotherapeut

Inge is in 1992 als fysiotherapeut afgestudeerd in Utrecht. Ze heeft ervaring opgedaan in Duitsland en Australië en werkt sinds 2011 in Nederland. Het is voor haar een uitdaging om samen met de patiënt een goede oplossing te vinden voor een klacht. Regelmatig uit een klacht zich als lichamelijk probleem, maar spelen meerdere factoren een rol. Daarom is het belangrijk om naar het totale beeld te kijken. Tape technieken, Mulligan concept en Dry Needling behoren tot haar expertise. Inge is op meerdere locaties werkzaam.

Inge

Coach

Ingeborg stimuleert en motiveert leden met haar enorme drive en enthousiasme. Krachttraining is voor elke vrouw en daar helpt zij je graag bij. Ze gelooft in een duurzame aanpak die leidt tot lange termijn verandering. Reflecterende en praktische coaching samen met krachttraining die bij jouw doelen past is waar zij voor staat bij bbb.

 

Ingeborg

Coach

Irene is een geschoold danseres en door haar werkervaring is ze een allround bewegingscoach. Ze coacht je om je body te shapen met mooie vloeiende lijnen. Ze daagt zichzelf graag uit en weet je zo iedere keer te verrassen.

Irene

Coach

'Tijdens mijn studie SPH raakte ik geïnteresseerd in meditatie, yoga en 'personal/conscious development'. Deze dingen zorgde voor meer positiviteit en diepgang in mijn leven. In de afgelopen jaren heb ik me ontwikkeld als Mindfulness based cognitive therapeut en yoga docent. Ik houd van de combinatie van bewegen, rust en contemplatie en om als coach verschillende psychologische, spirituele en bewegingsmethoden met elkaar te integreren en hiermee mensen (vrouwen) weer in hun kracht te laten staan.'

 

Iris

Coach

Isabelle heeft Gezondheidswetenschappen gestudeerd, met als afstudeerrichting Preventie en Volksgezondheid aan de VU. ‘Ik houd zelf erg van sport en beweging. Voeding staat daarbij centraal. Bij bbb vind ik het erg leuk om die kennis te kunnen delen en vrouwen te motiveren om hun doelen te bereiken.’

Isabelle

Coach

Isabelle heeft een opleiding in personal training afgerond. Ze staat vol enthousiasme voor je klaar om je te motiveren. ‘Wees niet bang om jezelf uit te dagen. Je kunt veel meer dan je denkt!’

Isabelle

Diëtist

Jennifer is al een aantal jaar met passie werkzaam als coach bij bbb. Naast diëtiste is ze ook yogadocent en heeft ze een visie om haar kennis en ervaring te bundelen, en zo mensen te helpen bewuster te worden van hun gezondheid. Jennifer heeft haar eigen diëtistenpraktijk waarin ze verdiepend mensen begeleidt en zich continu op kennisgebied blijft ontwikkelen.

Jennifer

Coach

Jikke heeft de opleiding voeding en diëtetiek afgerond en heeft naast interesse in voeding een grote passie voor sporten en bewegen. ‘Al van jongs af aan heb ik veel verschillende sporten beoefend. Momenteel dans ik redelijk fanatiek. Ik vind het heel leuk en interessant om mensen te helpen bij het verbeteren/handhaven van een gezonde leefstijl!’

Jikke

Yoga docente

Joke is afgestudeerd op dans & choreografie en is docente moderne dans. Haar opleiding als hatha yoga docente heeft ze 10 jaar geleden voltooid. ‘Dankzij mijn vele jaren ervaring in verschillende vormen van dans en yoga heb ik een eigen yoga stijl ontwikkeld.’

Joke

Fysiotherapeut

Jorin s fysiotherapeut. ‘In mijn behandeling ben ik gericht op het pijnloos bewegen en de hulpvraag van de cliënt, om samen het optimale resultaat te behalen. Graag wil ik mij verder ontwikkelen binnen het vakgebied. Zo heb ik onlangs de cursus Medical Taping afgerond waarmee ik goede resultaten behaal.’

Jorin

Yoga docente

'Sinds de middelbare school vormt yoga een rode draad in het beweeglijke en bewogen leven van Jorine. Ze ziet de mat als een spiegel en leermeester in hoe het met haar gaat. Haar yogapractice fungeert als pauzeknop en 'powerrecharger' voor lichaam en geest. Haar lessen zijn dynamisch, speels en met ruimte voor ieder zijn eigenheid en niveau. Ze neemt je graag mee op ontdekkingsreis naar binnen.'

Jorine

Psycholoog

Julie is psycholoog (Msc., lid NIP), trainer, reiki therapeut en yoga therapeut in opleiding met een achtergond in zen en vipassana meditatie. Haar missie is om vrouwen weer in hun kracht te zetten en leider te laten worden van hun eigen leven. Ze nodigt je uit een reis naar binnen te maken om zo inzicht te krijgen in patronen en overtuigingen en deze te doorbreken. Hierdoor kan je een leven kan gaan leiden in overvloed en (emotionele)vrijheid. Kernwoorden: enthousiast, warm, humor, scherp, open, verbindend en down-to-earth!" 

Julie

bbb-ondernemer

Karin is samen met haar zussen Miranda en Nicole franchisenemer van bbb Tilburg, Den Haag & Den Bosch! Karin heeft Diëtetiek gestudeerd en is hardlooptrainer. Zij heeft een passie voor beweging en gezonde voeding. Ze richt zich als voedingsdeskundige en bewegingscoach op de mogelijkheden die voeding biedt om je fitter en vitaler te voelen, zowel fysiek als mentaal. Voor Karin ligt de basis bij voeding die herkenbaar is uit de natuur.

Karin

bbb-ondernemer

Karin is samen met haar zussen Miranda en Nicole franchisenemer van bbb Tilburg, Den Haag & Den Bosch! Karin heeft Diëtetiek gestudeerd en is hardlooptrainer. Zij heeft een passie voor beweging en gezonde voeding. Ze richt zich als voedingsdeskundige en bewegingscoach op de mogelijkheden die voeding biedt om je fitter en vitaler te voelen, zowel fysiek als mentaal. Voor Karin ligt de basis bij voeding die herkenbaar is uit de natuur.

Karin

Coach

Karlijn heeft altijd al een passie voor voeding en gezondheid gehad. Ze kookt graag gezonde recepten en ze gelooft in de holistische aanpak. Ze is er van overtuigd dat je met jezelf in balans kunt zijn wanneer gezonde voeding, voldoende beweging en een juiste mindset evenwichtig verdeeld zijn. 

Karlijn

Therapeut

Kim heeft jarenlang als therapeut en pedagoog gewerkt in de kinder- en jeugdpsychiatrie. Tegenwoordig is ze mindfulness based cognitive therapeut en trainer. Zowel fysieke als mentale trainingen maken haar enthousiast. Ze helpt anderen graag inzicht te geven en uit te dagen zodat zij het beste uit zichzelf weten te halen.

 

Kim

Coach

Kirsten heeft een coaching- en psychologieachtergrond. Na lange tijd in het hoger onderwijs werkzaam te zijn geweest, heeft ze besloten haar hart te volgen. ‘Ik wil graag vrouwen de mogelijkheid bieden om aan zichzelf te werken en een gezonde(re) levensstijl te realiseren. Mijn doel is om in september een boutique te openen in Leiden!’

Kirsten

Coach

Laura heeft een passie voor bewegen. Ze streeft naar een gezonde lifestyle en koos ervoor om een ervaren yogadocente te worden. Op het gebied van sport en voeding is ze verder gaan studeren. Met haar energie en spontaniteit benadert ze bbb leden en deelt ze graag haar passie.

Laura

Fysiotherapeut

Leonie is begin 2018 afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Hogeschool in Leiden. "Ik ben zelf mijn hele leven actief bezig geweest met sport en weet daarom als geen ander hoe belangrijk een actief en gezond leven is en hoe groot de impact van een klacht kan zijn op iemands leven. Eerst breng ik samen met de cliënt de symptomen in kaart maar nog veel belangrijker vind ik het bestrijden van de oorzaak. Op deze manier wil ik de cliënt tools bieden om te streven naar een klachtenvrij resultaat."

Leonie

Yoga docente

Yin Yoga docente. In ons dagelijks leven nemen we vaak te weinig tijd voor ontspanning. We voelen niet meer aan waar ons lichaam nou precies behoefte aan heeft. De yin yoga lessen helpen je om even stil te staan en je bewust te worden in een wereld die altijd maar op een hoog tempo lijkt door te gaan.

Leonie

Docente

Lydia Barre docente, oorspronkelijk uit Oekraïne, verhuisde in 2012 naar Amsterdam om bedrijfskunde en management te studeren. 'Ik heb genoten van mijn studie en werkende leven in Amsterdam, maar al snel besefte ik dat ik graag meer tijd aan sport wilde besteden en dat nam al snel mijn professionele carrière over. Door Barre voel ik me sterker, en heb ik meer controle over mijn lichaam en balans!'  

Lidiya

Boutique assistent

Lieke wil sport, voeding en lifestyle coaching inzetten als middel om de cognitieve, motorische en sociale gezondheid te verbeteren. Hiernaast vindt zij het belangrijk om terug te gaan naar de basis om vanuit hier een goede balans op te bouwen.

Lieke

Boutique assistent

Liesbeth heeft ruim 5 jaar werkervaring als diëtiste. Bij bbb wil zij graag haar focus uitbreiden naar de combinatie van sport en voeding. “Je kan mensen wel adviseren te sporten, maar of ze het daadwerkelijk ook doen…..daar ben je niet bij als diëtiste; bij bbb kan ik hen op beide fronten motiveren.” Geïnspireerd door de Thaise keuken is zij op altijd op zoek naar gerechten die prima passen in een goed voedingspatroon.

Liesbeth

Pilates docente

Ik ben overtuigd fan van Pilatesoefeningen voor lange spieren en soepele gewrichten. Tevens werken we aan een correcte balans en core-stabiliteit (een sterk centrum). Ik vind de oefeningen nog fijner met de small ball. Mijn uitdaging: samen werken aan een klachtenvrij lichaam.

Joseph Pilates: ‘Na 10 lessen voel je het verschil, na 20 lessen zie je het verschil, na 30 lessen ben je een ander mens!’

Linda

Coach

Linda is voedingsdeskundige en lifestylecoach. Haar grote passie is het zo optimaal invullen van je vrije tijd, voor haar bestaat dat uit sport, lekker eten en reizen. Ze heeft jaren als stewardess gewerkt en weet als geen ander hoe lastig het is om er naast een druk en onregelmatig leven een gezonde levensstijl op na te houden. Ze wil andere inspireren om een goede balans te vinden en het beste uit jezelf te halen'.

Linda

Coach

Lisanne heeft passie voor sport, bewegen en gezondheid. Ze wil graag vrouwen motiveren en ondersteunen in hun fysieke en mentale gezondheid. Als coach helpt ze vrouwen dan ook graag om een passende en gezonde leefstijl te vinden. Een gezonde leefstijl waar zij gelukkig van worden!

Lisanne

Yoga docente

Lisanne gebruikt tijdens haar ontspannen yin yoga lessen de energie van de maan. Hierdoor kun je in het dagelijks leven meer balans vinden en daar jouw leefstijl op aanpassen en laat de maan jouw dromen nog meer schitteren.

Lisanne

Coach

Lisette is altijd al bezig geweest met sport, voeding en een gezonde leefstijl. Daarom heeft ze haar baan als accountmanager verruild voor haar passie: sport-, fooden lifestylecoach. Het geeft haar energie om mensen te begeleiden naar een vitaler leven!

Lisette

Boutique assistent

Lizzy is onlangs afgestudeerd als dansdocent én naast het delen van deze passie, is zij ook gepassioneerd met sport en voeding. Met haar enthousiasme wil ze graag anderen inspireren. Ze is een bevlogen, energieke dansdocent en sportinstructrice en gelooft erin dat een gezond(e) lichaam en geest bijdraagt aan een gezond en gelukkig leven.

Lizzy

Coach

Lizzy reist veel en leidt een onregelmatig leven. Ze weet als geen ander de balans te vinden tussen rust, voeding en beweging. Als coach hoopt ze je daarmee te kunnen helpen in een sportief en bewust leven.

Lizzy

Yoga docente

Na verantwoordelijk geweest te zijn voor Finance en HR voor internationale bedrijven in de media en mode voelde Lois dat er iets miste en moest veranderen. In Thailand heeft ze de Vinyasa Teacher Training gevolgd en terug in Amsterdam de Yin Teacher Training. Hierna wist ze dat yoga het geen was waar ze mee door wilde gaan. In haar lessen nodigt ze je uit om innerlijke rust te vinden en je grenzen te ontdekken door met aandacht naar binnen te keren.

Lois

Docente

Lotte is trippleShape barre-workout docent, daarnaast is ze dansdocent in meerdere stijlen en is ze afgestudeerd als dans- en bewegingstherapeut. ‘Ik ben voornamelijk geïnteresseerd in wat beweging kan doen met mensen, zowel lichamelijk als mentaal. In mijn lessen staat actief bewegen met als focus bewustzijn, aandacht en flow centraal.’

Lotte

Coach

Luca is afgestudeerd als sociaal werker met ervaring in coaching en begeleiding. Een bijdrage leveren aan het psychosociale welzijn van de mens is haar roeping. Daarnaast is zij dol op uitgebreid koken. Zij gelooft dat een gezonde levensstijl de sleutel is naar een gelukkige geest. Haar eigen "golden triangle"? Voornamelijk vegetarisch eten, yoga en voldoende buitenlucht.'

Luca

Pilates docente

Lucia is professioneel danseres. Ze heeft 12 jaar bij het Internationaal Danstheater gedanst. Lucia geeft pilates bij bbb. Haar kracht ligt op het perfect coachen van leden op beweging.

Lucia

Yoga docente

Luz is een gecertificeerde yoga therapeut, die vele vrouwen al geholpen heeft d.m.v yogacoaching en mindfulness. 'bbb draagt bij aan dezelfde filosofie als mijn visie: Beauty begins the moment you decide to be yourself'. Er is niets mooiers wanneer we leren om in onze eigen kracht te staan.

Luz

Pilates docente

Margreet heeft een achtergrond als psychosociaal werker en een passie voor de verbinding van lichaam en geest. Haar ambitie is om zoveel mogeijk mensen te begeleiden naar een gezonder en gelukkiger leven

Margreet

Pilates docente

Pilatesdocente in hart en nieren. Vele jaren geleden is pilates op haar pad gekomen. Iedere keer als ze op haar oefenamatje lag voelde zij dat ze hier iets mee moest gaan doen. Het gevoel wat zij ervaarde na het uitvoeren van haar oefeningen en fysiek reslutaat wil zij graag overbrengen aan de leden bij bbb!

Margreet

Coach

is diëtiste en sportinstructrice. Ze wil mensen helpen te werken aan een gezond voedings- en beweegpatroon. Het is een uitdaging om hierin de juiste balans te verkrijgen, behouden of te herstellen.

Marian Hooijer

Docente

Marian is gezondheidscoach en helpt met veel plezier en passie mensen op weg naar een gezond en fit leven. ‘Door lange wandelingen, geregeld intensief bewegen, gezond eten en tijd voor ontspanning kan je dat zeker bereiken.’ Als coach loopt zij een stukje met je mee.

Marian

Coach

Mariana is een gecertificeerde Nutrition Coach en NLP Practitioner. Ze gelooft in de holistische benadering van bbb. Ze houdt ervan om vrouwen op eenvoudige en effectieve wijze te helpen met hun fysieke en mentale gezondheid zodat zij de balans in hun leven kunnen vinden voor een gezond en gelukkig leven!

Mariana

Pilates docente

Marieke ervaart als pilatesdocent zelf erg het belang van een juiste balans tussen voldoende beweging, gezonde voeding én ontspanning. Een combinatie van deze drie zorgt ervoor dat zij lekker in haar vel blijft zitten.
In haar lessen zul je de balans tussen inspanning en ontspanning duidelijk terugvinden.

Marieke

bbb-ondernemer

Marieke heeft per januari 2018 , bbb ’t Gooi geopend in Laren. Zij is ergotherapeut en heeft een achtergrond in homeopathie. Daarnaast is zij al jarenlang een fanatiek sporter (o.a. kickboksen en hockey). Als coach en ondernemer gelooft zij dat je het beste uit jezelf haalt door te kijken naar je persoonlijke behoeftes en kwaliteiten. Iedereen is verschillend, dus doe wat bij je past! 

Marieke

Yoga docente

Marieke is yoga- en sportdocent. Bewustzijn in het bewegen en je niet laten afleiden door je gedachten zijn belangrijke aandachtspunten in haar lessen. Zij weet als geen ander dat je altijd meer kunt dan je denkt. Grenzen opzoeken en verleggen is waar ze jou bij helpt.

Marieke

Coach

Marieke is in opleiding tot gewichtsconsulent. Ze is een fanatieke hardloopster (halve marathons) en staat regelmatig in de sportschool. Gezonde voeding en sport is altijd al een rode draad in haar leven geweest en nu is het tijd om haar passie over te brengen naar andere vrouwen.

Marieke

Coach

Marije studeert na een carrièreswitch fysiotherapie. Haar interesse voor de werking van het lichaam, gezondheid en sport maken haar enorm gemotiveerd om vrouwen te coachen en het beste uit zichzelf te halen. Ze gelooft in de juiste balans tussen rust, voeding en beweging. 

Marije

Coach

Marijke is jarenlang actief geweest als sport docent en nu als coach bij bbb ‘t Gooi. Ze vindt het gaaf om mensen te motiveren om te sporten/bewegen op muziek. Op een nuchtere manier ondersteunt ze anderen graag in het maken van de juiste keuzes in het dagelijkse leven. Goed voor jezelf zorgen, dat maakt je mooier. 

Marijke Schaeffer

Yoga docente

Marinet geeft yoga waarbij al je spieren aan bod komen, op een bewuste maar intense wijze. Je leert te luisteren naar je lichaam en aan het eind voel je je meer ontspannen en leniger. Ze heeft in het onderwijs gewerkt, waarbij ze met kinderen yoga deed en ze begeleidde bij hun sociaal emotionele ontwikkeling. “yoga, dans en andere bewegingsvormen hebben altijd mijn interesse gehad. Ik geloof er ook in dat yoga je kan helpen bij een gezonde en gelukkige levensstijl.”

Marinette

bbb-ondernemer

Marlene is pedagoog, gedragswetenschapper en geeft bij bbb intiuïtieve (familie) opstellingen. Ze is franchisenemer van bbb Haarlem. Het is haar passie om mensen te inspireren en te coachen naar de beste versie van zichzelf.

Marlene

Yoga docente

Yin yoga, vinyasa en jivamuktidocent. Yoga is haar levenstijl en daar hoort een gezonde en vegan levenswijze bij. In de lessen is er naast aandacht voor houding en adem ook aandacht voor de yogafilosofie, juist omdat yoga veel meer is dan de fysieke practice. 

Martine

Fysiotherapeut

Martine werkt als fysiotherapeut en is daarnaast bewegingswetenschapper. Zij heeft een brede kennis van het menselijk lichaam, is ervaren in het maken van trainingsschema’s en in revalidatie na een operatie of sportblessure.

Martine

Yoga docente

Woonde meer dan 15 jaar in Azië en is gediplomeerd USA Yoga Alliance lerares en fitnesstrainer. Ze geeft les vanuit de traditie van yoga en mindfulness gecombineerd met haar kennis over functionele anatomie en fitness. Door de persoonlijke aandacht in haar yogalessen hoopt zij met haar enthousiasme een bijdrage te leveren aan meer inspiratie, ontspanning, energie & kracht in jouw leven.  

Mathilda

Coach

Na een carrière in modellenwerk heeft Mazarine van haar routine haar beroep gemaakt: op een gezonde manier, en vooral, met plezier afslanken. Naast het trainen van modellen, begeleidt zij graag vrouwen van iedere size, shape en leeftijd om zich te transformeren tot de beste versie van zichzelf, zowel van buiten als van binnen.

Mazarine

Coach

Melissa haar grootste passies, namelijk mindfulness, yoga en voeding, komen bij bbb samen. Ze gelooft dat de combinatie van deze drie dingen vrouwen kunnen helpen om een duurzame en gezondere lifestyle te onderhouden. Momenteel volgt zij de opleiding HBO Voeding & Diëtetiek om haar kennis over gezonde voeding verder te verdiepen. Ze motiveert jou met veel enthousiasme om zowel je mentale als fysieke doelen te behalen en staat altijd voor je klaar als luisterend oor.

Melissa

Boutique assistent

Michelle is afgestudeerd als oefentherapeut mensendieck. 'Vanuit mijn sport(waterpolo) op het hoogste niveau heb ik veel ervaring met trainen en coaching. Ik vind het belangrijk dat oefeningen goed uitgevoerd worden en dat lichaam en geest in balans zijn.'

Michelle

Yoga docente

Minke is vinyasa yoga docent. Yoga is voor haar een manier om sterker en soepeler te worden, maar ook een manier om te ontspannen en met het lichaam in contact te komen. Ze wil yoga toegankelijk maken voor iedereen en haar leerlingen kennis laten maken met de vele voordelen die yoga te bieden heeft. 

Minke

bbb-ondernemer

Miranda is samen met haar zussen Karin en Nicole franchisenemer van bbb Tilburg & bbb Den Haag. Miranda heeft jarenlang gewerkt als sportinstructeur en personal trainer voor pilates, yoga en bootcamp. Tegenwoordig geeft ze les bij de Aalo waar ze mensen opleidt als docent Power yoga. Ze helpt graag om mensen in balans te brengen en in hun kracht te zetten. Groei geniet en geef, lach, laat gaan en leef!

Miranda

Pilates docente

In 2006 ontdekte Monique haar passie voor pilates. Na jaren dit actief gedaan te hebben, besloot ze vervolgens zelf een opleiding te volgen tot pilates docent. Nu brengt ze haar passie over op andere vrouwen, zodat ze na de les zich fit en krachtig voelen.

Monique

Bodyshape docente

Monique is een gekwalificeerde aerobic-, bodypump instructrice en psycholoog. Ze geniet van de energie tijdens het geven van een groepsles. Volgens haar heeft dit te maken met motivatie, in combinatie met plezier en shapen van je lichaam. Iedereen houdt van sporten, als je de sport hebt gevonden die bij je past!

Monique

Yoga docente

Nadine is een enthousiaste betrokken yoga- en pilatesdocente. Yoga & pilates zijn voor haar een echte lifestyle changer geweest. Het maakt je meer bewust van wat er gebeurt in je lichaam. Tijdens haar lessen denkt ze graag met je mee en zorgt ze ervoor dat je haar lessen energiek en ontspannen verlaat.

Nadine

Docente

Natalia heeft van jongs af aan een passie voor dans, en is een ervaren danseres. In 2011 studeerde Natalia af als fitnessinstructeur en begon ze regelmatig les te geven. Ze vindt het heerlijk om les te geven en haar liefde voor dansen, fitness en een gezonde leefstijl te delen.

Natalia

Docente

Naast bootcamp trainer is Nathalie vooral een motivator. 'Sport is mijn passie en ik vind het dan ook een eer om anderen uit te dagen en met een glimlach naar huis te laten gaan.'

Nathalie

Pilates docente

Nathalie is Polestar Certified Pilates Instructeur en Certified Personal Trainer (HvA). 'Tijdens mijn studie aan de dansacademie, kwam ik door een blessure in aanraking met Pilates, en sindsdien ben ik verslaafd! Ik combineer mijn kennis uit dans, Pilates en krachttraining met elkaar in mijn Pilateslessen. Ik zie Pilates vooral als de organisatiekunde van het menselijk lichaam. Pilates gaat over body-awareness. Het gaat over details. Het gaat over techniek en functionaliteit.'

 

Nathalie

Therapeut

Onder de naam 'Touch, body & soul' werkt Nathalie Soetens als ontspanningsmasseur voor iedereen die even wil ontsnappen aan de stress van het dagelijks leven. In een massage van 50 minuten kom je zowel geestelijk als lichamelijk helemaal tot rust; een kleine reis waarin naast aanraking ook geur en muziek een belangrijke rol spelen.

Nathalie

bbb-ondernemer

Nicole is samen met haar zussen Karin en Miranda franchisenemer van bbb Tilburg & bbb Den Haag. Nicole komt uit het onderwijs, waar zij gewerkt heeft als intern begeleider: o.a het coachen van leerlingen, ouders, leerkrachten en teams. Door haar eigen ervaring met de ziekte van Hashimoto (auto immuunziekte van de schildklier) is zij zich verder gaan verdiepen en ontwikkelen op het gebied van gezondheid en voeding.

Nicole

Coach

Niki is yogadocent, (wandel)coach en in opleiding tot Essentieel Therapeut. Met haar achtergrond in turnen heeft zij een passie ontwikkeld voor beweging en sport. Daarnaast heeft ze een grote interesse voor gedrag en mindset en beschikt zij over een goede kennis van voeding. Met haar vrolijke werkwijze begeleidt ze mensen naar een stralende versie van zichzelf. Niki: ’Ik ben ervan overtuigd dat (jij) alles kan. So let’s rock it!' 

Niki

Yoga docente

Nikki is zowel fysiotherapeut als hatha- en zwangerschapsyoga docent. Haar liefdesrelatie met yoga is jaren geleden begonnen na een rug blessure. Ze beoefend al 11 jaar fanatiek yoga en, als fysiotherapeut is ze gefascineerd door de krachtige therapeutische effecten van yoga.

Nikki

Coach

Nina heeft een achtergrond als diëtist en gezondheidswetenschapper. Haar grote passie is eigenlijk altijd bewegen geweest, echter was ze dit even vergeten. Gelukkig vond ze deze weer terug toen ze in 2017 haar yoga teacher training deed. In haar coaching staat een persoonlijke en holistische aanpak centraal, waarbij ze zich voornamelijk focust op het creëren van een positieve gezonde mindset zodat doelen worden behaald. 

Nina

Docente

Deze enthousiaste jongedame heeft een voorliefde voor sport. Ze werkt als instructrice, personal trainer én is te vinden in de buitenlucht voor een pittige bootcamp. Ze wil graag mensen inspireren een gebalanceerde levensstijl aan te gaan, waarbij plezier niet ontbreekt. Ook heeft Noa Francesca ervaring in group trainingen en bokslessen. 

Noa

Coach

Tijdens haar tijd op de dansacademie en in haar werk als dansdocent is een gezonde levensstijl voor Noortje onwijs van belang. Als danser en dansdocent is ze veel met haar lichaam bezig, maar ook met de juiste mindset en verdeling van energie. Door gezond te leven in combinatie met de juiste beweging voelt zij zich altijd fit en energiek.
Balans en ritme in de drie pijlers; body, mind en food, zijn van groot belang. Als coach help Noortje je graag op weg naar het vinden van deze balans en ritme.

Noortje van de Wetering

Coach

Noortje is vitaliteitscoach met hormonen als specialisme. Ze vindt het een uitdaging om jou te helpen je innerlijke motivatie te vinden, gedragspatronen te veranderen en verantwoordelijkheid te nemen voor je leven, waardoor je je energieker en evenwichtiger zult voelen.

Noortje

Yoga docente

Nora heeft een achtergrond in coaching, sport en voeding. Door haar ervaring als gecertificeerd yoga docente, mindfulness trainer, coach en ayurvedisch therapeute, is ze overtuigd van de invloed van de body-mind connectie. 'ieder individu is uniek. Daarom vind ik een persoonlijke benadering zeer belangrijk. Bij bbb help ik graag bij het bereiken van een gezonde balans bij het behouden ervan'. 

Nora

Coach

Pam is binnen verschillende takken van mode en interieur werkzaam geweest. Zij heeft de Fitvak opleiding gevolgd omdat zij graag mensen wil helpen om plezier te hebben bij het sporten. 
Bewegen en een gezond plantaardig voedingspatroon zijn passies waarmee zij anderen graag wil inspireren.

Pam

Coach

Paulien is leefstijlcoach, voedingsdeskundige en personal trainer en ze krijgt energie van het enthousiasmeren van mensen en het bijdragen aan een blijvend gezonde gedragsverandering.

“Streef je doelen na, wees energiek en maak dat je trots op jezelf kunt zijn. Je bent nooit te oud om iets nieuws te leren. Geniet van het leven en wees bewust van het feit dat gezondheid heel belangrijk voor je is!”

Paulien

Coach

Pauline is afgestudeerd aan de dans- en musical academie in Arnhem. 'Door de drukke dagen en hoge werkdruk als actrice en danseres, kan de balans soms even kwijt zijn. Doordat ik ben gaan zien hoe mijn mind en body samen als één zijn ben ik veel bewuster gaan leven. Hierdoor heb ik de balans gecreëerd die voor mij werkt en ik ben er van overtuigd dat iedereen dit in zich heeft.' De ervaring als danseres gebruikt ze graag om mensen te coachen hoe ze hun lichaam bewust kunnen gebruiken en voelen. 

Pauline

Docente

Ranoesha  is een gediplomeerde allrounder met ruime ervaring in het geven van freestyle groepslessen zoals stepaerobics, bodyshape, HIIT en core.  Ze volgt regelmatig workshops in binnen-, en buitenland waardoor ze up to date blijft. Door haar passie voor dansen ging ze uiteindelijk ook voor haar SALSATION® certificaat. Door haar ervaring en enthousiasme kan zij direct inspelen op het niveau van de sporter waardoor haar lessen toegankelijk zijn voor iedereen. 

Ranoesha

Boutique assistent

Rebecca weet als fervent sportster vooral uit persoonlijke ervaring dat een healthy lifestyle niet alleen goed is voor je lichaam, maar vooral ook een enorm positieve werking kan hebben op je gevoel. Als coach hoopt ze te kunnen motiveren om in jezelf te investeren op een manier die bij jou past, en daarmee het mooiste uit jezelf te halen.

Rebecca

Docente

Rieneke geeft Bodyshape en Yogalessen bij bbb. Haar Shape-lessen zijn een totalbody workout met veel aandacht voor de bbb-zones en hebben een hoge "fun factor". Iedere yogales bij Rieneke is weer een beetje anders, inspelend op de behoefte van de student. Er is veel aandacht voor goeie techniek (alignment) en ze zorgt altijd voor een balans van actie en rust oftewel yin en yang. 

 

Rieneke

Yoga docente

Robin is gecertificeerd Vinyasa en Back Path docent. In haar lessen staat acceptatie van jezelf en je lichaam centraal. Dit heeft te maken met haar eigen ervaring. Robin heeft scoliose en haar hele rug is operatief vastgezet. “Yoga zorgde ervoor dat ik mijn lichaam en verleden ging accepteren. Ik zie graag dat leden een stapje terug doen, en hun grenzen leren te accepteren." Met haar yogales specifiek gericht op de nek, rug en schouders richt Robin zich op het verminderen van problemen en pijnklachten. She's got your back ;)

Robin

Yoga docente

Robin is gecertificeerd vinyasa docent en back path docent. Vijf jaar geleden is haar yogareis begonnen. Vanaf het eerste moment op de mat wist ze dat yoga haar roeping was. In haar lessen staat acceptatie van jezelf en je lichaam centraal. Dit heet te maken met haar eigen ervaring. Robin heeft scoliose en haar hele rug is operatief vastgezet. “Yoga zorgde ervoor dat ik mijn lichaam en verleden ging accepteren. Ik zie graag dat leden een stapje terug doen, en hun grenzen leren te accepteren."

Robin

Boutique manager

Roos is dagelijks bezig met voeding & beweging. Ze combineert krachttraining met cardio en yoga ter ontspanning. Haar motto: gezond leven is je beter voelen! Toen ze eenmaal heeft ervaren hoe het voelt om fit en gezond te zijn, wilde ze niet meer terug. Ze hoopt haar passie, inspiratie en positieve energie met jullie te kunnen delen.

Roos

Coach

Roos is een sport & yoga docent en gecertificeerd Lifestyle coach. Ze gelooft dat body & mind in balans moeten zijn om je goed te voelen en om optimaal te kunnen genieten van het leven. Vrouwen tegenwoordig zijn veel te veel met elkaar gaan concurreren en dat is zonde vindt Roos. Als je een goede en gezonde relatie (verbinding) hebt met jezelf is dat helemaal niet nodig. Elke vrouw heeft iets moois, doet er toe en telt mee. Haar missie is dan ook vrouwen in verbinding te brengen met zichzelf én met elkaar.

Roos

Boutique manager

Rosa is al jaren een vast gezicht bij bbb en in opleiding tot vitaliteitstherapeut. Ze is een enthousiaste coach die het belangrijk vindt dat iedere vrouw haar eigen sterke punten en veerkracht leert kennen. Bij Rosa staan jouw doelen en het stapsgewijs behalen daarvan centraal. Ook als dat even moeilijk is! 

Rosa

Yoga docente

Rosali is yoga docente. Sinds haar backpack avontuur in Zuid Afrika voelde zij voor het eerst de aantrekkingskracht tot yoga. 'Sinds dat moment is mijn leven niet zonder geweest. Yoga laat mij ervaren hoe het werkelijk met mij gaat en dat geschenk deel ik graag met anderen. Het kan fijn zijn om stoom af te blazen tijdens een pittige Vinyasa les en soms is het nodig om de rust op te zoeken in Yin en meditatie.'

Rosali

Coach

Rosanne heeft een passie voor dansen en bewegen. Na een mooie lange wereldreis in Oceanië en Azië is ze klaar voor een nieuw avontuur en kan ze niet wachten om haar inspiratie, kennis en motivatie met jullie te delen.

Rosanne Bakker

Psycholoog

Roselie is klinische- en gezondheidspsycholoog en mindfulnesstrainer. Zij vindt het wonderlijk hoe lichaam en geest samenwerken en welke rol je gedachtes hierbij kunnen spelen. Ben jij benieuwd hoe jij zelf je gedragspatronen kan veranderen om je mentaal en fysiek fitter te voelen dan kan je een afspraak maken met Roselie. Haar benadering is met aandacht, een open blik en zonder oordeel.

Roselie

Yoga docente

Sabine heeft Gezondheidswetenschappen en Zorgmanagement gestudeerd. Gevolgd door diverse yoga en coaching opleidingen. Ze geeft hatha en yin yoga les en bij bbb hormoonyoga. Yoga is voor Sabine thuiskomen bij jezelf en goed voor jezelf zorgen door middel van bewuste inspanning én ontspanning.

Sabine

Yoga docente

Saliema geeft easy flow yoga en ground control pilates. Zij brengt mensen graag in beweging, zowel fysiek als mentaal. Bewust bewegen staat centraal in haar lessen. ‘Leren luisteren naar het lichaam is een kunst. In mijn lessen help ik mensen hier graag mee op weg.’

Saliema

Pilates docente

Samira geeft al meer dan 10 jaar diverse groeplessen aan jong en oud. Het geeft haar energie als klanten elkaar motiveren in groepsverband en resultaten boeken.

Samira

Coach

Sarah is afgestudeerd diëtist en heeft een passie voor voeding, lekker eten en een grote fascinatie over hoe dat bijdraagt aan het behalen van (sport)doelen en een goede gezondheid. Als hobby speelt ze het liefst met ijzer. Elke dag van de week een uurtje krachttraining, daar komt ze echt van tot rust.

Sarah

Coach

Sherida heeft de opleiding voeding en dietetiek gedaan en onlangs de post hbo sportdietetiek afgerond. Naast voeding is sporten en bewegen al heel haar leven een grote passie. Door haar topsport carriere in softbal, en fanatiek sporten in de sportschool, weet ze hoe het is om hard te werken aan een doel. Als coach bij bbb hoopt ze vrouwen te motiveren bij het bereiken van een gezonde en fitte leefstijl

Sherida

Yoga docente

In 2013 is Sim begonnen met yoga en sindsdien is zij niet gestopt. Omdat ze meer wilde weten over yoga is zij een teacher training gaan doen. Hierdoor ontdekte zij dat les geven in yoga heel leuk is, waardoor zij haar kantoorbaan heeft opgezegd om yogadocente te zijn. Zij is ook masseuse en helpt mensen graag ontspannen door gebruik van yoga en massage.

Sim

Docente

Simone heeft haar liefde voor kickboksen en bootcamp ontdekt toen ze lid was van bbb health boutique ‘t Gooi. Haar persoonlijke ervaring en fanatisme hoopt ze tijdens de lessen ook over te kunnen brengen aan de leden.

Simone

Psycholoog

Simone ziet als psycholoog het aangaan van een behandeltraject echt als een waardevolle investering in jezelf. Een cadeautje. Ze stelt zich graag op als klankbord om jou te helpen inzicht te verkrijgen in niet-helpende patronen en deze te doorbreken. Ze gaat uit van de positieve factoren die al aanwezig zijn, en ontdekt samen met jou (en/of je kind) hoe deze uitgebouwd kunnen worden om vanuit daar weer zelf verder te gaan.

Simone

Psycholoog

Sophie is psycholoog met ervaring in onderzoek, communicatie en coaching. Ze heeft een open houding en legt graag verbanden. Op dit moment is ze mindtrainer, coach, en bemiddelaar voor gescheiden ouders. Ze onderzoekt graag gedachten, gevoelens en gedrag van mensen om zo samen inzicht te krijgen in de situatie en wat de aandacht behoeft.

Sophie

Coach

Sophie heeft verschillende opleidingen gevolgd waaronder Voeding & Diëtetiek  en post-HBO Sportvoeding. Momenteel is zij in opleiding voor Personal Trainer. Wat haar aanspreekt aan bbb  is dat het zich richt op het veranderen van de leefstijl. Als coach van bbb health boutique hoopt Sophie vrouwen te  inspireren, motiveren en zich topfit en gezond te laten voelen!

Sophie

Coach

Stefanie is yogadocent en dans- en bewegingstherapeut. Het is haar passie om mensen te begeleiden bij het (opnieuw) verbinden met zichzelf en met hun lichaam. Uit eigen ervaring weet ze hoe belangrijk de combinatie van beweging en gezonde voeding, afgestemd op haar lichaam, is voor haar gevoel van welzijn en balans.

Stefanie

Personal trainer

Steffie is bewegingswetenschapper, coach en personal trainer. Ze heeft 6 jaar als coach gewerkt en geeft nu Personal Training bij bbb. Steffie vindt het super leuk om mensen te activeren het beste uit zichzelf te halen en om samen een stap te maken naar een energieker, gezonder en gelukkiger leven. Iedereen met (volle) (levens)kracht vooruit!

Steffie

Docente

Stella is Piloxing-Barre docente. 'Van jongs af aan heb ik ervaren dat op muziek mij uiten met mijn lichaam een hele krachtige en magische werking heeft op het geestelijke gesteldheid. Dansen, bewegen, laat mij heel erg in het moment leven, en is een mooie spiegel van hoe het leven in elkaar steekt. Op mijn 21e ben ik begonnen met mijn yoga opleiding, en dat jaar heb ik mijn Piloxing diploma's afgerond. Daarna ben ik als freelancer beschikbaar als dans, yoga, en Piloxing docente.'

Stella

Coach

Stéphanie sport al sinds de opening bij bbb. Ze houdt van bewegen en een bewuste en gezonde levensstijl. Ze krijgt er energie van mensen hierin te coachen.

Stéphanie

Bodyshape docente

Suanna is een bodyshape instructeur bij bbb Den Haag. Alle vrouwen worden enthousiast van haar energie en vrolijke benadering!!

Susanna

Yoga docente

Suzanne begon jaren geleden met yoga om rust en balans te brengen in haar stressvolle leven als corporate recruiter. Deze vrijetijdsbesteding werd al snel een passie die haar gemotiveerd heeft het zakenleven achter te laten en volledig te concentreren om het geven van Yin yoga. Elk mens is uniek, graag helpt zij mensen te leren luisteren naar hun eigen lichaam om zo te ontdekken wat het beste bij hun unieke lichaam en situatie past. "You become what you believe, so believe in yourself’’

Suzanne

Coach

Tamar heeft veel affiniteit met houding en beweging en een grote hoeveelheid kennis over voeding. Tamar is Pilates-docente en vanaf het eerste uur coach bij bbb. Ze is volgens velen een ‘natural talent’ op het gebied van coaching.

Tamar

Boutique manager

Tamara is pilatesdocent met een specialisatie in rug- en bekkenklachten. Haar motivatie is om bbb-leden door een bewuste training te laten ontdekken waar ieders kracht ligt, voor een letterlijke positieve zelfverzekerde houding. 

Tamara

Coach

Valence is Yoga docente en geeft Yin Yoga en Vinyasa Yoga bij de bbb. Ze heeft meerdere van haar Yoga opleidingen in New York en LA gevolgd bij Yogaworks. Daarnaast werkt ze ook als coach bij de bbb. Vanuit haar achtergrond en eigen ervaring gelooft Valence in een holistische aanpak om je blijvend gezond te voelen. Waar beweging, mindfulness en voeding een even belangrijke rol spelen.

Valence

Pilates docente

Valeria is afgestudeerd in Rome op de Dance Art faculteit. Tijdens haar dansopleiding is ze in aanraking gekomen met pilates. Na haar studie heeft ze met succes een pilates opleiding gevolgd, en is gecertificeerd pilates docente. Nog steeds blijft Valeria zich verdiepen in pilates en volgt regelmatig workshops & seminars. Pilates is haar passie en ze is erg blij dat ze deze passie met jou kan delen. 

Valeria

Coach

Veronique heeft een achtergrond in de arbeids- en organisatiepsychologie en is bezig met een yoga docent opleiding. Ze heeft altijd al een passie gehad voor gezonde voeding en (kracht) sport en vindt een holistische aanpak hierin erg belangrijk. "Ik wil graag mensen helpen om zo goed mogelijk voor zichzelf te zorgen, zowel mentaal als fysiek". Veronique coacht met aandacht en enthousiasme en kan zich goed inleven in anderen. 

Veronique Bastiaansen

Coach

Vivi heeft passie voor het concept van bbb. ‘Ik geloof dat met de juiste begeleiding en een gezonde levens- stijl iedere vrouw het beste in zichzelf naar boven haalt. Dat bbb dat kan verwezenlijken is geweldig!’

Vivi

Coach

Winanda haar passie voor dansen begon al op vroege leeftijd. Na afgestudeerd te zijn aan HBO Musicalacademie Lucia Marthas heeft ze een aantal jaar als professioneel danseres gedanst bij o.a. het Internationaal Danstheater. Sinds een aantal jaren werkt ze als stewardess en dit werk daagt haar uit om body, food & mind goed te blijven ondersteunen. Ze gelooft sterk dat deze elementen meespelen bij het creëren van de beste versie van jezelf en helpt jou graag bij je persoonlijke reis naar een gebalanceerd leven.

Winanda

Coach

Xandra heeft verschillende studies afgerond en volgt nu een Yoga Teacher opleiding. Haar opleidingen hebben haar steeds dichter bij haar eigen innerlijke kracht en beauty gebracht. Deze ervaring brengt ze graag op andere vrouwen over, zodat ze zich fit, krachtig en stralend voelen!

Xandra

Yoga docente

Yolanda ziet yoga als een meditatie in beweging. Tijdens haar vinyasa yogalessen zul je een vloeiende opbouw van ontspanning naar inspanning ervaren om te eindigen in de welverdiende eindontspanning. Ze helpt jou graag om meer balans, bewustzijn en (zelf-)liefde te ervaren. Dit doet ze met oog voor detail en oprechte aandacht voor jou.

Yolanda

Coach

Zora is diëtiste en heeft vanaf jongs af aan een passie voor voeding en gezondheid. Zij streeft er naar om andere vrouwen te inspireren het beste uit zichzelf te halen.

Zora