Het team

Ons team heeft passie voor body, food & mind, en motiveert jou om de gezondste versie van jezelf te zijn. Maak kennis met de mensen achter de boutiques, onze coaches, trainers, fysiotherapeuten, diëtisten en psychologen.

Esther

Esther

Founder & psychologe
Over Esther

Esther is een van de founders van bbb health boutique. Ze is psycholoog, cognitief gedragstherapeut en yin yoga docente. Haar interesse ligt op het gebied van het doorbreken van ongezonde patronen door het contact met jezelf aan te gaan.

Inge

Inge

Founder & ondernemer
Over Inge

Inge is - samen met haar zus Esther - founder van bbb health boutique. Ze is afgestudeerd econoom en journalist. Haar interesse ligt bij de nieuwste ontwikkelingen en trends op het gebied van zowel ondernemen als body, food & mind. Ze houdt zich als een van de oprichters onder meer bezig met personeel & organisatie. Duurzaam, holistisch ondernemen ligt haar erg aan het hart.

Anouk

Anouk

Boutique manager & orthomoleculair therapeut
Over Anouk

Anouk is beweeg- en leefstijladviseur met brede ervaring in de orthomoleculaire gezondheidsleer. Ze motiveert mensen graag met haar energie en enthousiasme. Mensen helpen naar een leefstijl waar ze fit, maar zeker ook blij van worden is volgens haar het belangrijkste uitgangspunt.

Stefanie

Stefanie

Boutique manager & yogadocent
Over Stefanie

Stefanie is yogadocent en dans- en bewegingstherapeut. Het is haar passie om mensen te begeleiden bij het (opnieuw) verbinden met zichzelf en met hun lichaam. Uit eigen ervaring weet ze hoe belangrijk de combinatie van beweging en gezonde voeding, afgestemd op haar lichaam, is voor haar gevoel van welzijn en balans.

Elissa

Elissa

Boutique assistent & dansdocente
Over Elissa

Elissa is professioneel danseres. Zij heeft 22 jaar gewerkt bij Het Internationaal Danstheater. Daarnaast heeft ze jarenlang met gyrotonics getraind. Een trainingsmethode gebaseerd op de principes van yoga, dance, tai chi en zwemmen

Fleur

Fleur

Boutique assistent & yoga docente
Over Fleur

Fleur ondersteunt jou in het (her)vinden van een duurzame manier om je welbevinden te verbeteren. Ze stimuleert je om bewust in contact met jezelf en je leven te zijn, zodat je vanuit je eigen kracht en op een veilige wijze kunt voortbewegen. Naast haar kennis over (plantaardige) voeding en een gezonde levensstijl kan Fleur je trainen om je ademhaling te benutten zodat je veerkrachtig bent in lichaam en geest!

Merel

Merel

Boutique assistent & meditatiecoach
Over Merel

Uit het hoofd en in mijn lijf. Dat is het doel waarmee ik sport, beweeg en mediteer. Ik heb een passie voor yoga en heb me volledig verdiept in welke voeding je lichaam nodig heeft in elke fase van je vrouwelijke cyclus. Ik geniet ervan om mijn positieve energie met anderen te delen en mensen te motiveren meer balans in hun eigen levensstijl te brengen.

Rhodé

Rhodé

Boutique assistent & yoga docente
Over Rhodé

Rhodé is holistisch coach en yoga docente die haar dromen achterna gaat. Energie krijgt ze van yoga, gezonde (plantaardige) voeding, een positieve mindset en het helpen groeien van anderen. Rhodé begeleidt je op een fijne en rustige manier om beter naar je lichaam te leren luisteren, zodat er balans ontstaat tussen lichaam en geest. Het is haar missie om jou gelukkig te zien.

Daisy

Daisy

Coach & Pilates docente
Over Daisy

Daisy is pilates docente en heeft jaren bij bbb gesport. Fit & gezond voelen staat in haar leven centraal. Graag brengt ze haar enthousiasme voor sport en Pilates technieken over bij jullie!

Bodile

Bodile

Diëtiste
Over Bodile

Bodile heeft zich als diëtist verder verdiept in orthomoleculair geneeskunde en heeft onder andere ervaring met energieklachten, darmproblemen en hormonale disbalans. Met haar positieve en energieke instelling motiveert ze vrouwen tot een gezonde leefstijl en daarbij de beste versie van haarzelf te worden, en te blijven!

Daphne

Daphne

Coach & holistisch coach
Over Daphne

Daphne is holistisch coach en Transformational Cupping therapeut. Haar missie is om vrouwen te helpen oude pijn los te laten. Ze is gepassioneerd om hen balans te laten vinden. Ze gelooft dat voedzaam eten & effectief trainen de manier is naar een gezond leven.

Eva

Eva

Coach & danseres
Over Eva

Eva is uitvoerend en docent danseres en heeft zich later verder ontwikkeld op het gebied van Pilates, Barre, Voedingscoach. Naast het werk bij BBB werkt zij bij Fitchannel.com waar zij onder andere leden online coacht, meewerkt aan het creëren van nieuwe producties en blogs schrijft.

Fleur

Fleur

Coach & diëtiste
Over Fleur

Fleur is afgestudeerd als diëtiste met een voorkeur voor persoonlijke coaching. ‘Vrouwen in hun kracht zetten is mijn missie. Een energie gevende leefstijl met de juiste beweging, passende voeding en voldoende ontspanning is wat mij betreft de kern. Dit zorgt ervoor dat je kan doen wat jou gelukkig maakt! Dit is voor iedereen anders en verandert met de tijd. Met mensen hierover meedenken is het mooiste wat er is!’

Irma

Irma

Coach
Over Irma

Irma is coach en yogadocent. Komend van een druk leven in toerisme en mode, ontdekte ze yoga om haar lichaam en geest rust te geven. Zij geeft yogales om opening, flexibiliteit en balans te brengen in het lichaam, om beter te bewegen, beter adem te halen. Vanuit een persoonlijke ervaring, merkte Irma hoe de juiste voeding effect heeft op het functioneren van lichaam en geest. En deze combinatie van beweging en voeding wil zij graag uitdragen.

Josefien

Josefien

Coach & voedingswetenschapper
Over Josefien

Josefien is voedingswetenschapper en leefstijlcoach. 'Dagelijks blijf ik mij verwonderen over de werking, complexiteit en samenhang van ons welzijn, geluk en onze gezondheid. Daarbij geloof ik dat elke klacht of disbalans uiteindelijk een manier is van jouw lichaam om met jou te communiceren over waar het behoefte aan heeft. Het is echter de kunst om de tijd te nemen om hiernaar te willen én durven luisteren. Het begeleiden van dit proces met leefstijl als medicijn is iets waar ik heel veel energie van krijg en blij van word!'

Joyce

Joyce

Coach & natuurgeneeskundig therapeut
Over Joyce

Joyce is dansdocent en natuurgeneeskundig therapeut. Als dansdocente weet zij dat lichaam en geest verbonden is en hoe belangrijk het is hier aandacht aan te geven. Als natuurgeneeskundig therapeut is zij in staat om mensen op fysiek, mentaal en spiritueel vlak te begeleiden in hun zoektocht naar hun eigen geneeskracht vanuit de kern.

Karina

Karina

Coach & personal trainer
Over Karina

Karina is personal trainer met een passie voor yoga, pilates en het menselijk lichaam. Ze gelooft dat het lichaam een speeltuin is. Volgens haar heeft iedereen een unieke superkracht. Deze probeert ze te ontwaken door middel van aandachtige coaching en spel. Ze is super enthousiast om haar kennis over voeding en neurologie te delen. 'Het is makkelijk om je aan gezonde routines te houden als je plezier hebt!'

Kelly

Kelly

Coach
Over Kelly

Kelly is afgestudeerd als oefentherapeut Cesar. Door haar achtergrond weet Kelly hoe belangrijk het is om in balans te zijn met je lichaam. Ze begeleidt je vooral door het jezelf te laten doen en aan te voelen. 'Door bewust te zijn van hoe jouw lichaam werkt, weet je waar je aandacht aan moet schenken wanneer dat nodig is. Hierdoor kan je op die manier je beste zelf zijn.'

Nikki

Nikki

Coach
Over Nikki

Nikki is voedings- en gewichtscoach en heeft een dansachtergrond. Ze heeft altijd een grote passie voor dans en beweging gehad, maar haar interesse voor voeding en gezonde levensstijl is de afgelopen jaren enorm gegroeid. Ze coacht en inspireert vrouwen naar een gezondere leefstijl waarbij er samen wordt gekeken naar de voeding, beweging, leefstijl én hun mindset.

Romy

Romy

Coach
Over Romy

Romy is als (bijna) Holistisch Coach gefascineerd door het vrouwelijke lichaam, wijsheid en creatiekracht. Met haar liefde voor de Ayurvedische filosofie is zij dagelijks bezig met bewustwording, ademwerk, yoga en voeding. Ze vindt het geweldig om samen op zoek te gaan naar balans tussen lichaam en geest zodat verbinding ontstaat.

Roos

Roos

Coach
Over Roos

Roos is actrice en holistische coach bij bbb Amstel en Jordaan. Zij is gedreven om vanuit zachtheid tot een gezonde leefstijl te komen, waarin zelfzorg centraal staat.

Sofie

Sofie

Coach
Over Sofie

Sofie is body, food & mind coach bij bbb Amstel & Jordaan. 'Op zoek naar balans, dat is voor mij de kern. Als oud lid van bbb weet ik uit hoe belangrijk een persoonlijke aanpak hierin is. Ik hoop vanuit mijn journey anderen te inspireren om op zoek te gaan naar hun gezonde ik.'

Tamar

Tamar

Coach & Pilates docente
Over Tamar

Tamar heeft veel affiniteit met houding en beweging en een grote hoeveelheid kennis over voeding. Tamar is Pilates docente en vanaf het eerste uur coach bij bbb. Ze is volgens velen een ‘natural talent’ op het gebied van coaching.

Theresia

Theresia

Coach & yoga docente
Over Theresia

Theresia is yogadocente en studeert Voeding en Diëtetiek, om van haar passie voor gezonde voeding en leefstijl haar werk te maken. Balans tussen voeding, lichaamsbeweging en ontspanning staat bij haar centraal. Haar missie is om jou gezond, gelukkig en energiek te laten voelen, op de manier die het beste bij jou past!

Winanda

Winanda

Coach & danseres
Over Winanda

Winanda is Pilates docente en danseres. Zij wil vrouwen helpen om plezier te hebben in sporten. Power lessen en een gezond voedingspatroon zijn passies waarmee zij anderen graag wil inspireren.

Alice

Alice

Pilates docente
Over Alice

Alice was drie jaar oud toen ze begon met dansen. Op haar 18e verhuisde ze naar Rome om de professionele dansopleiding op Dance Arts faculteit te volgen, hier is ze gecertificeerd als professionele hedendagse danser. 'Door middel van dans kwam ik in aanraking met pilates, en ben ik afgestudeerd als pilates docente bij de Kineticode Teacher Training.'

Alice

Alice

Docente
Over Alice

Naast haar specialisatie in financiële criminaliteit, heeft Alice altijd interesse in sport gehad! Ze begon met turnen toen ze 3 was en is nu een ervaren amateur atleet en gediplomeerd trainer. Alice is een kleine dame maar heeft energie voor 10! Ze vindt het heerlijk leuk om deze positieve energie te delen met iedereen om haar heen en houdt ervan om een gezonde en evenwichtige levensstijl te behouden. Haar motto is: daag je grenzen uit maar blijf trouw aan je waarden!

Anita

Anita

Yoga docente
Over Anita

Anita kwam in contact met yoga na jarenlange studie van levensenergie (prana) door Reiki en later Pranic healing. Ze is naast yoga docent een gecertificeerd pranic healer en trainer. Met liefde, speelsheid, kennis en creativiteit helpt ze jou in haar lessen je dichter bij je beste zelf te brengen: happy en vitaal!

Anne

Anne

Yoga docente
Over Anne

Anne is yogadocente en kwam 15 jaar geleden voor het eerst in aanraking met yoga. Ze had destijds een veeleisende baan en haar wekelijkse yoga sessies waren het enige moment voor rust. "Het mooie aan yoga vind ik de flow van pose naar pose. Het voelt voor mij als een dans met ontelbare mogelijkheden. De rust die ik zelf vind en het herboren gevoel ná de yoga, wil ik graag aan anderen meegeven.”

Annewytske

Annewytske

Yoga docente
Over Annewytske

Yoga betekende ooit voor mij een fysieke “workout" om sterker en leniger worden. Door de jaren heen ontdekte ik meerdere lagen en werd yoga mijn anker in uitdagende tijden. Meditatie bracht mij rust en balans doordat er een betere verbinding ontstond tussen lichaam en geest waardoor ik meer kon ontspannen, loslaten en goed voor mijn lichaam èn geest leerde zorgen. Ik word blij van de veelzijdigheid, afwisseling, energie, verbinding en de continue ontwikkeling die ik hiermee creëer en deel dit graag middels mijn yogalessen met anderen!

Diana

Diana

Yoga docente
Over Diana

Diana is afgestudeerd in psychologie en letteren en teruggekeerd naar haar eerste liefde: de mens! Ze geeft pilates en hatha yoga. Ze begeleidt met zorg de groepen en is overtuigd dat elke nieuwe ervaring een leermoment is. Haar inspiratiebron is het dagelijks leven. Als je haar lessen volgt, verwacht dan kennis, a good laugh en een ontspannen atmosfeer.

Emma

Emma

Yoga docente
Over Emma

Emma is toegepast psycholoog en yogadocente. Zij gebruikt yoga als een tool voor zelfontwikkeling, een gezonde geest en een gezond lichaam. 'Ieder mens is uniek en heeft andere behoeftes op het gebied van gezondheid. Door de juiste vragen te stellen wil ik je als coach hier inzicht in geven zodat jij weet wat je nodig hebt om je gezonder en fitter te laten voelen. Door je lichaam en geest beter te leren kennen kan je namelijk keuzes maken die beter passen bij wie je bent en wie je wilt zijn.'

Esther

Esther

Yogadocente
Over Esther

Esther heeft jarenlang ervaring in het bedrijfsleven en kent zelf de kracht van yoga om jezelf staande te houden in een druk & stressvol bestaan. Ze heeft een achtergrond in Traditionele Tantra Hatha Yoga en neemt je mee in een verdiepende connectie met jezelf. Ze is gepassioneerd om mensen hun unieke kracht te laten zien en het leiden van een gelukkig & zinvol leven. Zij combineert dit met haar rol als coach en barista bij Cafe-atelier Lucas.

Hanna

Hanna

Yoga docente
Over Hanna

Hanna is yogadocent en somatisch beoefenaar, maar ook moleculair bioloog en opgeleid tot kunstenares. Gefascineerd door vele aspecten van het leven heeft Hanna veel verkend: van ballet tot yoga, van performance tot wetenschappelijk onderzoek, ze zijn allemaal een integraal onderdeel van haar. Ons weer in balans brengen en toegang krijgen tot sterke punten is wat ze belichaamt in haar sessies om alles te ontdekken wie je bent: in lichaam, geest en ziel. Haar missie is om iedereen zichzelf te laten ervaren in hun rijkdom.

Lotte

Lotte

Yoga docente
Over Lotte

Lotte werkt als yogadocent, danstherapeut en ademcoach. Ze gelooft in de intelligentie van het lichaam en in haar werk staat de visie om weer terug te leren luisteren naar de signalen van het lichaam centraal. In haar lessen biedt ze kennis, ervaring en tools aan om het bewustzijn in het lichaam en de adem te vergroten. Hierdoor kan energie weer vrijer stromen en wordt het zelfhelend vermogen van ons systeem aangesproken.

Martine

Martine

Fysiotherapeut
Over Martine

Martine werkt als fysiotherapeut en is daarnaast bewegingswetenschapper. Zij heeft een brede kennis van het menselijk lichaam, is ervaren in het maken van trainingsschema’s en in revalidatie na een operatie of sportblessure.

Pam

Pam

Pilates docente
Over Pam

Pam is binnen verschillende takken van mode en interieur werkzaam geweest. Zij heeft de Fitvak opleiding gevolgd omdat zij graag mensen wil helpen om plezier te hebben bij het sporten. Bewegen en een gezond plantaardig voedingspatroon zijn passies waarmee zij anderen graag wil inspireren.

Adrienne

Adrienne

coach
Over Adrienne

Adrienne is een vuurartiest en een holistische gezondheidscoach. In haar praktijk werkt ze graag met vrouwen, en vindt bij bbb dus een fijne match. Adrienne heeft 20 jaar ervaring als bewegings- en voedingsdeskundige. Ze haalt de meeste voldoening uit het creeeren van een heilzame ervaring voor anderen en houdt ervan om mensen bij elkaar te brengen met als uitgangspunt vreugde, verbinding en (zelf)ontdekking.

Amber

Amber

bbb coach en hormoon & voedingsspecialist
Over Amber

Amber is naast bbb coach ook gezondheids- en hormoon coach met haar eigen praktijk. Haar passie is vrouwen te leren over de connectie tussen hormonen, gezondheid en de huid en welke invloed bepaalde voeding en leefstijl heeft op de hormoonbalans. Door haar achtergrond in ballet op topniveau heeft ze gezien hoe lastig het kan zijn voor vrouwen om comfortabel te zijn in hun lichaam, daarom begeleidt zij vrouwen hier graag bij!

Angela

Angela

Coach
Over Angela

Angela is ondernemer en heeft haar eigen creatieve studio. Ze weet hoe belangrijk het is om vaste routines te ontwikkelen en is veel bezig met bewustwording, zelfontwikkeling en mindset. Ze enthousiasmeert graag anderen om aan een gezondere leefstijl te werken.

Anke

Anke

Boutique manager
Over Anke

Anke is getrouwd en moeder van 2 mooie dochters. Daarnaast is ze yogadocent en orthomoleculair adviseur, ademcoach in opleiding en eigenaresse van Wortels & Wijn. Ze begeleidt vrouwen met liefde naar een optimale balans waarin gezond leven en genieten hand in hand gaan. Ze doet zelf wekelijks aan yoga en krachttraining. Mediteert regelmatig en houdt van een goed glas wijn.

Annelijn

Annelijn

Coach
Over Annelijn

Als coach en personal trainer bij bbb Health Boutique zet ik mijn enthousiasme, vaardigheden en kennis in om jullie te helpen het beste uit jezelf te halen. Want wat is er nou mooier dan een gezond en fit lijf, een fijne dosis zelfliefde en een positieve mindset!

Anoek

Anoek

Coach
Over Anoek

Anoek is een vakleerkracht bewegingsonderwijs en geeft gymles op de basisschool. Daarnaast is ze Personal Trainer in opleiding. Ze heeft affiniteit met sport, heeft jarenlang gedanst en is sinds kort zeer actief met crossfit. Als coach begeleidt zij vouwen bij het proces om zich krachtiger te voelen.

Bridget

Bridget

Coach
Over Bridget

Vanuit mijn stage voor mijn opleiding Trend Research & Concept Creation ben ik bij bbb Tilburg beland. Hier heb ik anderhalf jaar met plezier vrouwen lesgegeven en gecoacht, en vanaf nu doe ik dit ook in Den Bosch! Zelf ben ik naast mijn opleiding en bijbaan bij bbb veel bezig met en fysieke en mentale gezondheid. Fijn om dit te kunnen combineren! Ik kijk er naar uit om lekker samen met jullie te gaan knallen!

Cristie

Cristie

Groepsles docente kracht & HIIT
Over Cristie

Als geen ander weet ze hoe het is om van ver te komen. Een reis starten, met vooral veel bergen op de weg en deze te overwinnen. Soms niet vrouw durven zijn. Het spannend vinden om uit je comfort-zone te stappen, je sterk te voelen, echt in je kracht te staan. Ze hoopt hierom alle vrouwen hierin te kunnen helpen, ze te laten doen waar ze zich comfortabel in voelen. Te zijn wie ze willen zijn. Maar ook zeker een extra handje te helpen wanneer ze uit hun comfort-zone willen stappen. Om te worden wie ze willen zijn.

Danielle

Danielle

Eigenaresse
Over Danielle

Danielle is mede-franchisenemer en tweelingzusje van Marlene. Haar missie is iedere dag iemand inspireren de verbeterde versie van zichzelf te laten zijn! En dit graag met veel positieve energie en oprechte aandacht.

Danique

Danique

Coach, Yogadocent en Social Media
Over Danique

Naast dat ik achter de schermen bezig ben, met de sociale media en communicatie, geef ik ook Yoga in de boutique en ben ik nu ook coach! Ik kijk er erg naar uit om de leden nog beter te leren kennen en zet graag mijn kennis over Yoga en Ayurveda (gericht op de cyclus van de vrouw) in op de vloer.

Demy

Demy

coach
Over Demy

Demy’s passie voor sporten is begonnen nadat ze zelf haar leefstijl een aantal jaar geleden omgooide. Met een achtergrond in de psychologie begrijpt ze hoe een gezonde leefstijl een positieve invloed heeft op ons mentale welzijn. Ze hoopt deze passie met jullie te delen door samen te knallen tijden de lessen en uiteraard altijd open te staan voor fijne, open gesprekken.

Dominique

Dominique

Boutique manager
Over Dominique

Dominique heeft 10 jaar in het buitenland gewoond en komt uit de hectische evenementenbranche. In 2018 gooide ze het roer om en besloot ze de wereld over te reizen en deed een yoga teacher training. Deze investering in haarzelf heeft ervoor gezorgd dat ze nu een gebalanceerd leven leidt door middel van yoga, meditatie, beweging en gezond eten. Plezier hebben en genieten staan hierbij centraal. Ze wil haar ervaringen en enthousiasme graag delen.

Elin

Elin

Boutique manager
Over Elin

Elin is naast holistisch coach ook boutique manager en overziet de marketing voor bbb Haarlem. Ze is opgeleid tot stress en burn-out coach met een specialisme in gedragspatronen. Ze vindt het dan ook erg interessant hoe mensen denken en wat voor effect dit heeft op gedrag en lichaam. Daarnaast heeft ze veel affiniteit met voeding en is zich hier verder in aan het ontwikkelen!

Erika

Erika

Dans docente
Over Erika

Ik kom uit Colombia en geef danslessen sinds mijn 16e. Ik vind het erg leuk om anderen mijn kennis in verschillende Latijnse ritmes bij te brengen en mijn passie voor dans over te brengen. Voor mij is dans de beste therapie voor een gezonde geest en de beste manier om met vreugde en geluk te sporten!

Esther

Esther

Boutique assistent
Over Esther

Na jaren werkzaam te zijn geweest als projectmanager heeft Esther zich omgeschoold tot leefstijlcoach. Door een aantal persoonlijke ervaringen heeft ze ontdekt dat body en mind onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn, en dat je zelf veel kunt doen om deze in balans te krijgen en te houden. De holistische aanpak van bbb sluit aan bij haar visie als coach/therapeut. Ze sport zelf erg graag en is bewust met voeding en ontspanning bezig. Ze wil vrouwen graag op een persoonlijke en motiverende wijze begeleiden.

Eva

Eva

Coach
Over Eva

Verliefd op het leven, dat is de quote waaronder Eva coacht. Zowel ten op zichten van voeding, sport en mindset. Na haar opleiding tot hormooncoach wist ze zeker dat zij anderen wilde helpen om hun weg te vinden naar balans tussen lichaam en geest. Bij bbb gaan we samen opzoek wat jouw weg is tot gezondheid, balans en energie.

Evamaria

Evamaria

Coach
Over Evamaria

Als coach en yogadocent ondersteun ik vrouwen op hun reis naar meer zelfvertrouwen en levenslust. Door bewuste beweging, ademhaling en een positieve mindset wil ik jou inspireren, om blij te zijn met je lijf. We gaan samen op ontdekkingsreis – in een veilige omgeving en op een speelse manier. Zelf hou ik van dansen, zwemmen in zee, en bewegen in de natuur.

Evelien

Evelien

Yogadocente
Over Evelien

Een periode van depressie en angst heeft Evelien de wijsheid en het zelfhelend vermogen van ons lichaam laten ervaren. Hier is haar liefde voor yin yoga, ademwerk en Reiki uit ontstaan. Evelien geeft yin yoga, Reiki behandelingen en individuele verbonden ademsessies (afgestemd op jouw lichaam).

Frederike

Frederike

Coach
Over Frederike

Met mijn jarenlange ervaring als bbb coach, kan ik alle leden inspireren het beste uit zichzelf te halen tijdens de cabine lessen en de personal workouts. Met mijn achtergrond als diëtiste begeleid ik vrouwen op het gebied van voeding en hormonale balans. Als moeder van drie jonge kinderen weet ik als geen ander hoe belangrijk gezond eten en regelmatig bewegen is.

Freeke

Freeke

Boutique manager
Over Freeke

Als sportkundige gaat Freeke haar bloed sneller stromen van allerlei verschillende bewegingsactiviteiten. Hierbij staat het behalen van doelen en plezier voorop. Ze houdt zich in het dagelijks leven bezig met het zorgen voor een balans in gezonde voeding, voldoende beweging en juiste ontspanning door het geven van sportmassages. Haar enthousiasme en energie draagt ze graag over om bij bbb de leden te motiveren en ze te kunnen begeleiden naar een goede lifestyle.

Geraldine

Geraldine

Docent
Over Geraldine

Geraldine heeft een theater- en acteerachtergrond en houdt ervan om body en mind oefeningen te promoten die anderen helpen zich zelfverzekerder uit te drukken in het leven. Ze heeft zichzelf gecertificeerd in diverse technieken om barre-, yoga- of stretchlessen te geven. Consistentie en bewustzijn zijn twee woorden die haar gemakkelijk te binnen schieten als ze het belang van het integreren van bewegingspraktijken in ons leven uitlegt. In haar lessen wil ze de fysieke afstemming met innerlijke balans en genot bevorderen door middel van zachte impactoefeningen voor langdurige kracht in onze body-mind-soul verbinding.

Heidi

Heidi

Yoga docente
Over Heidi

Op het moment dat ik op mijn yogamat stap, krijg ik energie en voel ik de drukte van de dag van me afglijden. Dat gevoel wilde ik aan anderen kunnen geven en zodoende besloot ik een yogadocenten opleiding te gaan volgen. Ik geef Yin Yoga en of je nu jong, oud, nieuw, ervaren, flexibel of minder flexibel bent, iedereen is welkom.

Heleen

Heleen

Docente
Over Heleen

Tijdens mijn werk als yogadocent ben ik me gaan verdiepen in voeding en inmiddels ben ik natuurvoedingsadviseur en orthomoleculair therapeut. Ik vind het heel erg leuk om bij bbb mijn kennis over voeding, beweging en ontspanning in de praktijk te brengen als sport- & lifestyle coach. Ik kijk er naar uit om samen met jullie op een holistische manier te werken aan de mooiste versie van jezelf!

Helima

Helima

Personal trainer & Fitnessinstructrice
Over Helima

Helima is naast personal trainer ook fitnessinstructrice. Ze studeert voeding en diëtetiek en doet graag aan powerliften. Met haar enthousiasme en energie wil zij andere vrouwen helpen om het gezonde doel te halen waar ze van dromen.

Henriette

Henriette

Coach
Over Henriette

Henriëtte is voedings-en gewichtscoach en is daarbij op dit moment bezig met een opleiding tot fitnesstrainer. Met haar bedrijf De Frisse Inval help ze cliënten weer helemaal lekker in hun vel te zitten. Het programma wat ze hierbij aanbied gaat uit van 3 pijlers, namelijk het belang van de juiste voeding, beweging en mindset. Deze combinatie sluit perfect aan bij de visie van BBB. Henriëtte motiveert je graag met haar positiviteit en enthousiasme. Haar wens is dat jij ’s ochtends topfit en met een grote lach je bed uitspringt en er ’s avonds ook weer zo in rolt.

Ildikó

Ildikó

Coach en cardioballet docente
Over Ildikó

Ildikó komt oorspronkelijk uit Hongarije. Zij geeft met veel plezier de les cardioballet en leert nu ook voor salsa en bachata instructeur. Sport, gezonde leefstijl en voeding hebben altijd een belangrijke rol in haar leven gespeeld. Zij heeft verschillende opleidingen over voeding en beweging gedaan. Ze wil verder in deze richting en met haar carrière. Haar missie is mensen door een gezonde leefstijl meer te laten genieten van het leven.

Ilona

Ilona

Boutique manager
Over Ilona

Ilona is boutique manager bij BBB Haarlem, yogadocente en coach. "Als yogadocent wil ik je in de lessen ruimte, ontspanning en aandacht voor je zelf meegeven. En als coach hoop ik je te stimuleren deze elementen toe te passen in je dagelijkse leven. Leer te leven als 'leukste' versie van jezelf, zodat je vol aandacht kunt blijven groeien en genieten!"

Ilse

Ilse

Coach
Over Ilse

Onze coach ilse heeft een verleden in dansen en in de topsport als synchroonschaatser. Zij heeft een grote liefde voor gezonde voeding, koken en beweging. Toen zij haar creatieve studie afrondde tot stylist, wilde zij toch iets doen met haar passie. Inmiddels is zij dan ook gewichtsconsulent. Zij staat te popelen om kennis te maken met jou en samen te werken aan het waarmaken van jouw doelen!

Ilse

Ilse

Eigenaresse
Over Ilse

Ilse is bbb ondernemer en gaat met haar management ervaring planmatig te werk. Ze gelooft in duurzame leefstijlverandering. Ze wil vrouwen planmatig coachen in kleine stapjes naar de mooiste versie van zichzelf.

Ilse

Ilse

Coach en (sport)diëtist
Over Ilse

Ilse is (sport)diëtist en heeft de opleiding tot personal trainer afgerond. Naast voeding en bewegen is balans in je leefstijl van belang om doelen te kunnen naleven. Ilse gelooft dat je fit voelen begint bij eerlijk en dankbaar zijn naar jezelf.

Jennifer

Jennifer

Coach
Over Jennifer

Jennifer is al een aantal jaar met passie werkzaam als coach bij BBB. Naast diëtiste is ze ook yogadocent en heeft ze een visie om haar kennis en ervaring te bundelen, en zo mensen te helpen bewuster te worden van hun gezondheid. Jennifer heeft haar eigen diëtistenpraktijk waarin ze verdiepend mensen begeleidt en zich continu op kennisgebied blijft ontwikkelen.

Karin

Karin

Eigenaresse
Over Karin

Karin is samen met haar zussen Miranda en Nicole franchisenemer van bbb Tilburg, Den Haag & Den Bosch! Karin heeft Diëtetiek gestudeerd en is hardlooptrainer. Zij heeft een passie voor beweging en gezonde voeding. Ze richt zich als voedingsdeskundige en bewegingscoach op de mogelijkheden die voeding biedt om je fitter en vitaler te voelen, zowel fysiek als mentaal. Voor Karin ligt de basis bij voeding die herkenbaar is uit de natuur.

Kelly

Kelly

Coach
Over Kelly

Kelly begon haar carrière als schoonheidsspecialiste, maar ontdekte al snel haar passie voor het adviseren van vrouwen over voeding en lifestyle. Door deze aanpak merkte ze dat de vrouwen die ze begeleidde zowel fysiek als mentaal hun beste versie bereikten. Als afgestudeerd orthomoleculair therapeut werkt ze nu dagelijks met vrouwen om hen te helpen hun optimale zelf te worden. Naast haar werk is ze een trotse moeder van twee jongens. Ze omarmt een actieve levensstijl en combineert wekelijks krachttraining en yoga. Ze kijkt ernaar uit om haar kennis en ervaring te delen.

Kim

Kim

Coach
Over Kim

Sport en een gezonde leefstijl zijn mijn passie en geven mij mentale en fysieke kracht. Bikini bodybuilding kwam hierbij op mijn pad en dit is nu mijn persoonlijke focus. Ik heb een achtergrond als coach en personal trainer. Tussentijds volg ik de opleiding Sportkunde, waarin bij mij het vlammetje voor leefstijl coaching is aangewakkerd. Bij bbb deel ik graag mijn kennis over (kracht) training. Door het zelf eerder bewandeld te hebben van verschillende processen, kan ik mij binnen de coaching goed verplaatsen en bied ik graag de passende begeleiding.

Kitty

Kitty

Coach
Over Kitty

Kitty studeert voeding en diëtetiek. Ze geniet enorm van koken, gezellig samen eten en sporten. Ze laat je graag ervaren dat een combinatie van goed eten en lekker bewegen er écht voor kan zorgen dat je een stuk beter in je vel zit!

Kotie

Kotie

Pilates instructrice
Over Kotie

Ik ben Kotie-Alet Agenbag, een Zuid-Afrikaanse fitnessliefhebber. Ik heb een achtergrond in ergotherapie en werk graag met jonge en oude cliënten. Ik ben gecertificeerd Stott PILATES Matwork-instructeur en leer je graag je core te versterken en je mobiliteit en balans te verbeteren.

Leila

Leila

Coach
Over Leila

Leila is 43 is leefstijlcoach en sinds ze zich daarin verdiept heeft, ging ze zich beseffen wat echt belangrijk is. Ze wil bewust in het leven staan, vrouwen inspireren en genieten van haar gezin.

Leonie

Leonie

Yoga docente
Over Leonie

Yin Yoga docente. In ons dagelijks leven nemen we vaak te weinig tijd voor ontspanning. We voelen niet meer aan waar ons lichaam nou precies behoefte aan heeft. De yin yoga lessen helpen je om even stil te staan en je bewust te worden in een wereld die altijd maar op een hoog tempo lijkt door te gaan.

Lian

Lian

Boutique manager
Over Lian

Dit is Lian. Ze is al enige jaren vast pilates instructrice bij bbb health boutique Haarlem. Ze vindt het heerlijk om bij te dragen aan vrouwen in hun kracht zetten. "Ik wil je graag helpen je eigen lijf in al haar facetten te leren kennen. En de kracht te krijgen om de wat minder sterke onderdelen te leren omarmen. Stop het gevecht met jezelf en ga vanuit liefde met jezelf en je lichaam aan de slag. Ik help je er graag bij!"

Lieke

Lieke

Coach
Over Lieke

Mijn naam is Lieke en ik studeer dans educatie aan Fontys Hogeschool van de Kunsten. Naast de kunst van beweging vind de connectie tussen lichaam en geest ook super interessant en hoop ik die samen met jullie in mijn coachings en lessen op te zoeken.

Liisa

Liisa

Pilates docente
Over Liisa

Liisa is geboren en getogen in Tallinn, Estland, en heeft 9 jaar gewoond op het kleine mediterrane eiland Malta. In 2023 leidde het lot haar naar Nederland. Van jongs af aan heeft het haar gedreven om een positieve impact te maken op het leven van anderen. Ze is gepassioneerd door het menselijk lichaam, beweging en klassieke Pilates. Liisa wil vrouwen begeleiden naar hun volle potentieel. Ze is toegewijd om je houding te corrigeren, je mindset te koesteren en je kracht te versterken door middel van klassieke Pilates. Haar focus daarbij is een veilige ruimte bieden voor groei, verbetering en zelfontdekking.

Lina

Lina

Boutique assistent
Over Lina

Lina verdiepte zich in de effecten van hormonale anticonceptie en de menstruatiecyclus. Nu verbreed ze haar kennis in orthomoleculaire geneeskunde en Chinese geneeskunde. Haar doel: vrouwen inspireren in het nemen van eigen regie over hun gezondheid, persoonlijke ontwikkeling en kwaliteit van leven. In haar vrije tijd schildert ze, gaat ze los op Latin muziek of gaat ze op ontdekkingsreis in nieuwe landen.

Linda

Linda

Pilates docente
Over Linda

Ik ben overtuigd fan van Pilatesoefeningen voor lange spieren en soepele gewrichten. Tevens werken we aan een correcte balans en core-stabiliteit (een sterk centrum). Ik vind de oefeningen nog fijner met de small ball. Mijn uitdaging: samen werken aan een klachtenvrij lichaam. Joseph Pilates: ‘Na 10 lessen voel je het verschil, na 20 lessen zie je het verschil, na 30 lessen ben je een ander mens!’

Lisa

Lisa

Coach
Over Lisa

Bewegen met intentie is een grote passie van mij. Zelf ben ik regelmatig te vinden op een (yoga)mat, in de sportschool of ergens random aan het dansen of stretchen. Mijn liefde en passie voor beweging deel ik graag door yogales en sportles te geven. In mijn lessen is ruimte om je eigen lichaam beter te leren kennen, uitdagingen aan te gaan vanuit positiviteit en nieuwsgierigheid en hopelijk plezier te vinden in het bewegen.

Liset

Liset

Coach
Over Liset

Liset is bbb-ondernemer en bbb- coach. Ze gelooft in duurzame leefstijlverandering, en weet dat dat hem zit in kleine stapjes en in het creeeren van balans. Ze krijgt energie van anderen helpen en het is haar missie jou lekker in je vel te laten zitten, zowel fysiek als mentaal.

Lisette

Lisette

Assistent boutique manager
Over Lisette

5 jaar geleden begon Lisette haar persoonlijke reis. Door verschillende patronen te hebben doorbroken, heeft ze ervaren hoe krachtig de geest is en hoe sterk het lichaam kan zijn. Ze gelooft erin dat alles met elkaar is verbonden en invloed op elkaar heeft. Het is haar droom, missie en doel om andere vrouwen te helpen in hun persoonlijke reis naar de beste versie van hunzelf.

Lotte

Lotte

Coach
Over Lotte

Bij bbb gebruikt Lotte haar vaardigheden om anderen te helpen groeien, met speciale aandacht voor body, food & mind. Met haar kennis van NLP concentreert ze zich op coachen om positieve veranderingen te realiseren. Ze streeft ernaar vrouwen te begeleiden naar hun eigen pad, zodat ze een gevoel van balans en tevredenheid ervaren.

Louise

Louise

Groepsles docente kracht
Over Louise

Louise is coach in voeding en kracht training. Ze gelooft dat voeding en beweging een leuk aspect kan en mag zijn in je leven. 9 Jaar geleden is ze in Nederland komen wonen en leeft met haar twee lieve honden in Tilburg. Als voedingscoach ziet ze zichzelf een beetje rebels - ze gelooft niet in 'goed' en 'slecht' eten en gelooft dat je makkelijk je doelen kan behalen zonder jezelf te straffen met crash diëten. Met net zoveel passie helpt Louise vrouwen graag te trainen en hen te laten voelen alsof ze de wereld aankunnen. Ook jou helpt ze graag met het behalen van al je doelen rond fitness en voeding.

Manon

Manon

coach
Over Manon

Manon is personal trainer en heeft een achtergrond in de psychologie. Sport heeft haar geholpen om de balans op fysiek en mentaal gebied te vinden en nu zet ze haar ervaringen graag in om anderen hierbij te helpen. Ze krijgt enorm veel energie van het lesgeven en het begeleiden van anderen naar een gezonde leefstijl. Daarnaast staat ze altijd open voor een gesprek in de boutique!

Margreet

Margreet

Pilates docente
Over Margreet

Rondom Den Bosch staat Margreet ook wel bekend als 'Miss Pilates'. Jaren geleden is pilates op haar pad gekomen. Keer op keer voelde ze wat pilates met haar deed zowel fysiek als mentaal. Haar lichaam werd sterker, flexibeler en ze ontwikkelde een betere lichaamshouding waardoor klachten in haar lijf geleidelijk verdwenen. Hiermee was het zaadje geplant voor Miss Pilates, want de voordelen van pilates wilde ze dolgraag delen met anderen, bij bbb wilt ze mensen enthousiasmeren en begeleiden in dit proces.

Margreet

Margreet

Pilates & Yoga docente
Over Margreet

Margreet verzorgt al jaren bij bbb de yoga en pilates lessen met veel plezier. Ze hoopt jou snel in een van haar lessen te zien.

Marieke

Marieke

Groepsles docente burn & Yoga
Over Marieke

Bij bbb geeft Marieke de Burn, Ashtanga yoga, Vinyasa flow yoga en hot yoga. Deze combinatie van kracht, explosiviteit en rust en balans past goed haar. In haar vrije tijd is ze graag bezig met acro yoga, dansjes doen, boeken lezen en dieren knuffelen.

Marjolein

Marjolein

Coach
Over Marjolein

Marjolein werkt als holistisch coach en Reiki therapeut bij bbb Haarlem.

Marlene

Marlene

Eigenaresse
Over Marlene

Marlene is pedagoog, gedragswetenschapper en geeft bij bbb intiuïtieve (familie) opstellingen. Ze is franchisenemer van bbb Haarlem. Het is haar passie om mensen te inspireren en te coachen naar de beste versie van zichzelf.

Mascha

Mascha

Coach
Over Mascha

Van je hobby je werk maken. lets dat mij nu eindelijk gelukt is! Hiervoor heb ik jaren in de marketing- en communicatiewereld gewerkt, maar privé ben ik altijd veel met sport en lifestyle bezig geweest. Zo geef ik bijvoorbeeld al jarenlang thuis in 'de Knalhal' kickbokslessen aan vriendinnen. Het behouden van een goede en evenwichtige levensstijl vind ik ook erg belangrijk. Nu mag ik mijn enthousiasme en passie voor sport en lifestylecoaching in de praktijk brengen bij bbb. Ik kijk er onwijs naar uit om leuke en uitdagende sportlessen te geven en te coachen bij het maken van de beste food, mind en lifestyle keuzes.

Mathilda

Mathilda

Yogadocent
Over Mathilda

Mathilda geeft onze fijne yogalessen. Vanuit de traditie van yoga en mindfulness combineert zij dit veilig met haar hedendaagse kennis over anatomie en fitness. Met kennis en enthousiasme en aandacht voor je ademhaling laat zij jou op zachte wijze in contact komen met jezelf.

Merel

Merel

Coach
Over Merel

Mijn affiniteit met sport en gezondheid komt mede door jaren zelf intensief trainen. Vanuit huis uit ben ik opgegroeid met een holistische kijk op het leven, het gezond voeden van lichaam en geest. Na jaren te hebben gewerkt in de luchtvaart en veel te hebben gezien van de wereld wil ik mij gaan verdiepen in voeding in combinatie met neuropsychologie. Bij bbb kan ik mijn energie kwijt in het lesgeven en hoop ik iedereen een fijn gevoel mee te geven, zowel bij de boutique als over zichzelf. Ik geloof echt in de kracht van deze vrouwen community en hoop jullie snel te zien bij bbb den haag.

Merel

Merel

bbb coach en diëtist
Over Merel

Naast haar kennis over voeding als diëtist, brengt Merel graag mensen in beweging. Wat is er nu leuker dan samen sporten! Merel gelooft ineen positieve benadering, waar alle kleine beetjes helpen. Met haar positieve energie hoopt ze velen van jullie te motiveren om de beste versie van jezelf te worden! Niets is beter dan je fijn en fit voelen in je eigen lijf. En daar helpt Merel je graag bij!

Miranda

Miranda

Eigenaresse
Over Miranda

Miranda is samen met haar zussen Karin en Nicole eigenaar van bbb Tilburg, Den Bosch & bbb Den Haag. Miranda heeft jarenlang gewerkt als sportinstructeur en personal trainer voor pilates, yoga en bootcamp. Daarnaast heeft ze als docent gewerkt aan een yoga academy. Hier heeft ze zich ontwikkeld als lesgever en coach. Haar passie is om vrouwen in hun kracht te zetten. Groei, geniet en geef, lach, laat gaan en leef!

Myrthe

Myrthe

Coach
Over Myrthe

Myrthe is afgestudeerd als professioneel uitvoerende danser. Passie voor beweging zat er al sinds jong in, daarom is ze altijd gefocust geweest op het lichaam en de energie ervan. Door deze interesse heeft ze ook haar diploma behaald als voedingscoach en personal trainster. Als coach wil ze graag anderen stap voor stap helpen naar een goede balans in fitheid en energie!

Nadine

Nadine

Pilates docente
Over Nadine

Een aantal jaar geleden gooide zij het roer om en ging van een drukke baan in de evenementenbranche naar fulltime wereldreiziger. Sindsdien is het haar passie om de wereld een stukje mooier te maken, te beginnen bij haarzelf. Dit doet ze door beweging, maar ook geeft zij met haar bedrijf Grow Circular advies over duurzaamheid en aromatherapie. Bij bbb hoopt ze jou d.m.v. de lessen en coachings te inspireren en motiveren om dicht bij jezelf (jouw natuur) te blijven, om zo de beste versie van jezelf te zijn.

Naomi

Naomi

Assistent boutique manager
Over Naomi

Weerstand doorbreken en in je eigen kracht komen staan en daarin andere vrouwen mogen helpen, vindt Naomi het mooiste wat er is. Dit in combinatie met een vleugje humor en nuchterheid. Ze ontvangt iedereen graag met open armen en helpt met alle plezier.

Natalia

Natalia

Yoga docente
Over Natalia

Natalia heeft van jongs af aan een passie voor dans, en is een ervaren danseres. In 2011 studeerde Natalia af als fitnessinstructeur en begon ze regelmatig les te geven. Ze vindt het heerlijk om les te geven en haar liefde voor dansen, fitness en een gezonde leefstijl te delen.

Nicole

Nicole

Eigenaresse
Over Nicole

Nicole is samen met haar zussen Karin en Miranda franchisenemer van bbb Tilburg, bbb Den Haag & Den Bosch. Nicole komt uit het onderwijs, waar zij gewerkt heeft als intern begeleider: o.a het coachen van leerlingen, ouders, leerkrachten en teams. Door haar eigen ervaring met de ziekte van Hashimoto (auto immuunziekte van de schildklier) is zij zich verder gaan verdiepen en ontwikkelen op het gebied van gezondheid en voeding.

Nicole

Nicole

Coach
Over Nicole

Ik ben Nicole, 39 jaar oud en ik kom uit het zuidelijke deel van Zwitserland. Inmiddels woon ik al ruim tien jaar in Rosmalen met Dries en mijn prachtige kindjes Mattia 7 en Nora 4. Ik hou van reizen en buiten in de natuur zijn en lekker op kleine en grote avonturen gaan met mijn kinderen. In de winter vind ik het fijn om te gaan snowboarden, skien, en in de zomer allerlei watersporten. Maar ik vind het ook heerlijk om een rondje te gaan mountainbiken, hardlopen, wandelen of een lesje yoga te doen. Sport is sinds jongs af aan altijd mijn passie geweest en ik heb daarom ook sport en bewegingswetenschappen gestudeerd in Zwitserland. Naast het team versterken bij bbb, geef ik nog lessen aan zwangere en net bevallen vrouwen.

Nikki

Nikki

Coach
Over Nikki

Het zit in mijn karakter om anderen te willen helpen. Met mijn opleidingen en meer dan 14 jaar werkervaring in de leefstijlindustrie, kan ik dit gelukkig ook verwezenlijken. Net als ieder ander heb ik ook veel geleerd in mijn privé-leven, waardoor ik deze passie nog beter kan delen met anderen.

Noortje

Noortje

Coach
Over Noortje

Noortje is vitaliteitscoach met hormonen als specialisme. Ze vindt het spannend om je te helpen je innerlijke motivatie te vinden, gedragspatronen te veranderen en verantwoordelijkheid te nemen voor je leven. Hierdoor voel je je evenwichtiger en energieker.

Romy

Romy

Coach
Over Romy

In de afgelopen jaren heb ik een reis van zelfontdekking doorgemaakt die mijn passie voor fysieke, mentale en spirituele gezondheid heeft aangewakkerd. Het pad van zelfontwikkeling bracht me naar de wereld van lifecoaching, waar ik me realiseerde dat mijn passie lag in het begeleiden van anderen op hun eigen reis naar hun beste versie van zichzelf. Op dit moment ben ik nog volop in de studie boeken voor de opleiding Orthomoleculair therapeute. Nu mag ik mijn passie en kennis delen als docent bij bbb! Ik kijk er enorm naar uit om vrouwen te inspireren en te ondersteunen op hun eigen pad naar gezondheid en geluk. Met elke les en elk gesprek hoop ik bij te dragen aan de groei van de vrouwen die ik mag begeleiden.

Rosa

Rosa

Coach
Over Rosa

Rosa werkt naast bbb-coach ook als bokstrainer en zelfstandig vitaliteitstherapeut. Ze geniet van het geven van actieve lessen en focust in haar coachings op de zoektocht naar een leven dat bij jou past. Hierin zijn lichaam en geest onlosmakelijk met elkaar verbonden!

Sabine

Sabine

Coach
Over Sabine

Ik heb biomedische wetenschappen gestudeerd met de master bewegingswetenschappen. 12 Jaar lang heb ik in de medische wereld gewerkt. Naast mijn baan heb ik een post-HBO leefstijlcoach opleiding gevolgd. Mijn liefde voor sport, voeding en leefstijl heb ik al mijn hele leven. Zelf heb ik 21 jaar klassiek ballet beoefend en daarna was ik fanatiek bootcamper en obstakel runner. Ook heb ik les gegeven in de bootcamp en jazz dance. Verder ben ik bevoegd om yoga lessen te geven in de vormen hatha, vinyasa, yin en nidra. In mijn vrije tijd houd ik van lezen en het zijn in de natuur met mijn gezin met onze camper.

Sammie

Sammie

Boutique assistent
Over Sammie

Goede voeding en voldoende bewegen hebben een sleutelrol bij een gezond en energiek leven! Om dit te bereiken geloof ik erin dat je naar het hele plaatje moet kijken. Als diëtist en assistent manager bij de Health Boutique, komen mijn werelden samen. Ik werk graag toe naar een eet-en beweegpatroon, wat goed bij je past en niet als volhouden voelt. Sporten vanuit je eigen kracht en voeden vanuit liefde voor jezelf, daar help ik je graag mee!

Sara

Sara

Pilates docent
Over Sara

Sara werkt bij BBB sinds mei 2021 en is opgeleid pilates instructrice. Ze geeft je graag de ruimte om te groeien naar de beste versie van jezelf. Met veel liefde verzorgt Sara verschillende lessen bij BBB en brengt ze extra verdieping in de pilates lessen. Momenteel volgt ze een hbo-post opleiding tot professional coach om meer inzicht in haarzelf en anderen te krijgen. Hiernaast kookt, sport en danst Sara graag.

Sherida

Sherida

Kettlebell instructrice
Over Sherida

Als coach wil ik vrouwen laten inzien dat sporten leuk is en dat je met de juiste voeding en begeleiding je doelen kan bereiken. Naast dat ik werkzaam ben binnen bbb als trainer kettlebell, werk ik ook als (sport)diëtiste in mijn eigen praktijk.

Sherida

Sherida

KettleBell instructrice
Over Sherida

Als coach wil ik vrouwen laten inzien dat sporten leuk is en dat je met de juiste voeding en begeleiding je doelen kan bereiken. Naast dat ik werkzaam ben binnen de bbb Health Boutique voor de kettlebell training op vrijdagochtend, werk ik ook als (sport)diëtist in mijn eigen praktijk.

Susana

Susana

Coach
Over Susana

Susana is een bbb-coach in Rotterdam, maar ook een zelfstandige coach, trainer en mentor met focus op een gezonde leefstijl en empowerment voor vrouwen. Ze is geschoold in dansen, ademhalingstechnieken, meditatie en holistische gezondheid voor vrouwen. Susana ziet het lichaam als een meerlagig systeem dat je door middel van bewustzijn kan ontwikkelen en veranderen.

Suus

Suus

BodyShape instructrice
Over Suus

De inspirerende en enerverende bewegingslessen van Suus zetten je letterlijk “in je kracht”! Het is bij SuuS: door inspanning komen tot ontspanning. Juist door te bewegen, kom je in één lesuur heerlijk “uit je hoofd”. Voel je één met je benen en je billen en je buik. En ook de armen bewegen vrolijk mee. SuuS werkt aan de hele mens: Body & Soul.

Tessa

Tessa

Coach
Over Tessa

Als vrouw weet ik als geen ander hoe body, food en mind samenhangen. Voor mijn persoonlijke ontwikkelingstraject had ik een haat-liefde verhouding met mijn lichaam. Ik had als gevolg van een slechte relatie een negatief zelfbeeld ontwikkelt, waardoor ik emotionele eetbuien had en excessief sportte. Ik besloot het roer om te gooien en ontdekte dat ik er graag voor anderen wil zijn. Zo begon ik aan de Master Essentie en Ontwikkeling. Muziek en bewegen hebben hierbij een grote rol gespeeld en dat doen ze tot op de dag van vandaag nog steeds! Nu kan ik zeggen dat ik mijn lichaam en mijzelf omarm. Ik heb mijn lifestyle veranderd door meer tijd voor mijzelf vrij te maken, te luisteren naar mijn lichaam en bewust bezig te zijn met waarmee ik mijn lichaam voed. Ik wil nu graag anderen vrouwen inspireren en motiveren om ook aandacht voor hun body, food en mind te hebben. Mijn motto hierbij is dat ik vrouwen wil laten stralen vanuit hun zijn!

Trynke

Trynke

Yogadocente
Over Trynke

Na jarenlang trouw lid te zijn bij bbb Health Boutique, is Trynke nu tevens yoga nidra docent. Telkens sta ik weer versteld wat een positief effect dit heeft op lichaam, geest en ziel. Meer innerlijke rust, bewustwording, verbonden voelen om maar een voorbeeld te noemen. Ik word daar blij van en gun dit iedereen!

Vanity

Vanity

Groepslesdocente
Over Vanity

Vanity is 32 jaar en al jaren groepslesdocente bodyshape en yoga. Ze is een pittige tante die flink van aanpakken houd, maar deelt ook graag de diepere betekenis van yoga met je.

Xandra

Xandra

Coach
Over Xandra

Xandra is coach en yogadocent bij BBB Haarlem. Zij is moeder van 5 (en een hond) en behoorlijk fit (op weg naar top fit!) dankzij een gezonde leefstijl.⁠ Xandra heeft veel opleidingen gedaan en wilt haar kennis en vaardigheden blijven ontwikkelen en doorgeven. ⁠Haar opleidingen hebben haar steeds dichter bij haar eigen innerlijke kracht en beauty gebracht. Deze ervaring brengt ze graag op andere vrouwen over, zodat ze zich fit, krachtig en stralend voelen!

Yoni

Yoni

Yoga docente
Over Yoni

Yoni werkt als docent vinyasa flow, poweryoga en yin yoga naast haar baan als communicatie-adviseur. Voor Yoni betekent yoga meer dan een practice op de mat; yoga gaat over body en mind in balans brengen, over yin en yang. Ze hoopt haar studenten te helpen hun aandacht naar binnen te richten en samen te ontdekken wat yoga voor hen kan betekenen. Haar lessen zijn een reflectie van haar persoonlijkheid: open, toegankelijk, vriendelijk.

Boek een proefles