A HOLISTIC APPROACH

Ready for a healthier lifestyle?
Discover our health boutique
with gentle coaching.
Twee vrouwen sporten samen in een holistische sportschool bij bbb health boutique amsterdam. Ze hebben gripsokken aan.
1

Start your healthy journey

Je healthy journey start met een proefles. We luisteren naar je verhaal: waar sta je en waar wil je naartoe. We kijken naar je sportniveau tijdens een korte training in de hot cabin en laten zien wat een holistische gym met coaching voor jou kan betekenen.
Een vrouw kijkt naar de tools voor coaching. Ze is bij bbb healthboutique Amsterdam een holisyisch sportschool voor vrouwen.
2

Discover your holistic tools

Of je nu wilt afvallen, gezonder wilt worden, zwanger bent, in de overgang zit of gericht wilt sporten in een fijne omgeving, wij coachen je. We sparren over de juiste body, food & mind tools en stellen je persoonlijke health plan samen.
Een paar vrouwen zijn aan het sporten bij de holistische sportschool bbb health boutique in warmtecabines met een bal.
3

Build your routine

Stap voor stap en in jouw tempo ga je aan de slag met je body, food & mind tools. Je start met je personal workout en plant je coaching. Samen met je coach ontdek je welke routine past bij jou om een een gezonder & gelukkiger leven te leiden.
Twee vrouwen doen een lunge in de trx bij bbb health boutique, dé sportschool met coaching voor vrouwen.
4

Take your health to the next level

Boost je geluk, energielevel en motivatie. Onze challenges nemen je mee uit je comfortzone. We reiken tools aan die passen bij het seizoen en de tijdsgeest. Of misschien kunnen we je op een andere manier verder op weg helpen in jouw healthy journey? Een team van fysiotherapeuten, diëtistes en andere specialisten staat voor je klaar.
Boek een proefles