Vitamines en mineralen

We proberen natuurlijk zo gezond mogelijk te leven. Wat zijn de juiste vitamines en mineralen?

Voor veel vrouwen zijn magnesium en vitamine D onmisbaar. Het kan echt het verschil maken bij onder meer weinig energie, slecht slapen en/of vermoeidheid. Magnesium is een belangrijk mineraal waaraan veel mensen een tekort hebben. Het draagt bij aan de vermindering van vermoeidheid en een normale werking van de spieren. Het suppleren van vitamine D is vooral in de winter erg belangrijk voor meer energie.De meeste vitamine D in ons lichaam wordt aangemaakt via zonlicht. De zonnevitamine kan gebruikt worden voor het behoud van sterke botten en tanden en is goed voor de weerstand en het behoud van de spierfuncties.

Bovendien kunnen vrouwen in sommige periodes vaak extra support goed gebruiken. Het supplement female support bevat onder meer borage olie en zilverkaars. Borage-olie is eigenlijk onmisbaar voor iedere vrouw doordat het zorgt voor een evenwichtige hormoonhuishouding. Zilverkaars is een plant die van nature in Noord-Amerika voorkomt en wordt traditioneel door de Indianen gebruikt om menstruatie- en overgangsklachte te behandelen.

Welke suppletie past bij jou?

Het is voor vrouwen erg belangrijk om gericht te suppleren. Voor een goede gezondheid en hormoonhuishouding kan suppletie een positief verschil maken. Wat het beste bij welke vrouw past is afhankelijk van veel factoren, zoals levensstijl, de mate van fysieke inspanning, eetgewoontes en slaapgedrag.

Vrouw neemt supplementen in bij bbb health boutique.

Waarom hebben we een eigen suppletie-lijn ontwikkeld?

Met zorg en aandacht hebben we de beste vitamines & mineralen uitgezocht. We hebben rekening gehouden met jouw gezondheid en de gezondheid van de planeet. Onze suppletie is van hoogwaardige kwaliteit. Er is gewerkt met de hoogste standaarden. Alle ingrediƫnten hebben bij voorkeur een 100 procent duurzame, natuurlijke en biologische afkomst.

Verder is alles veganistisch en hebben we gekozen voor glazen potten. Onze glazen verpakking bieden een optimale bescherming tegen invloed van zuurstof, vocht en licht. Glas is puur, blijft een natuurlijk materiaal en is haar gehele levensduur 100% recyclebaar.

Female support
90 vegan capsules / 18,50 euro

Deze capsules geven een heerlijke support voor vrouwen in bepaalde periodes. Het is een fijne combinatie van vitaminen en kruiden die onder meer helpen bij wisselende stemmingen tijdens de menstruatiecyclus en de overgang.

Vitamine D
100 vegan capsules / 18,50 euro

Ons lichaam maakt voornamelijk vitamine D aan via zonlicht. Deze zonnevitamine is essentieel voor het behouden van sterke botten en tanden, het versterken van de weerstand en het handhaven van de spierfuncties. Vooral in de winter erg belangrijk
voor meer energie.

Magnesium Citraat
60 vegan capsules / 10,00

Magnesium is een belangrijk mineraal waaraan veel mensen een tekort hebben. Het draagt bij aan de vermindering van vermoeidheid en een normale werking van de spieren. Magnesium is belangrijk voor sporters en mensen met een druk leven.

Supplementen van bbb health boutique, vitamine D en magnesium citraat.

Wordt fit en sterk bij bbb health boutique. De gym met aandacht voor body, food en mind.

< Terug
Boek een proefles