Gratis proefles

Om kennis te maken met het trainen in warmte en onze holistische werkwijze bieden we een gratis proefles aan.

Tijdens de proefles starten we met een uitgebreide intake. We luisteren naar je verhaal en geven je een holistisch basisadvies. Om je sportniveau te bepalen doen we een aantal oefeningen in de hot cabin. Op basis van de oefeningen krijg je een workout op maat.

Deze standaard gratis proefles (personal workout) is op maat en duurt 45 minuten. Wil je liever een pittige hot cabin groepsles ervaren? Boek dan een groepsles. Je kunt kiezen uit een bbb30, balance, hot pilates of hot hiit. Hier lees je meer over onze lessen.

Alle proeflessen bestaan uit een intake en een workout in de hot cabin. Wil je jouw baby meenemen naar een proefles? Dat mag bij iedere personal workout.

Een proefles boeken kan hier!

Wat moet je meenemen?

Neem je sportkleding: sportbroek, shirt, (grip)sokken mee.  En vergeet je handdoek, bidon en je agenda niet.

Schoenen heb je niet nodig, sokken wel. Heb je gripsokken? Neem ze dan mee. Die zijn het fijnste voor in de cabine. Geen gripsokken? Geen probleem. Gewone sokken zijn ook goed en we verkopen mooie, fijne gripsokken in de boutique voor 17,50 euro.

Een coach voor jou!

Voor een proefles reserveren we een coach, speciaal voor jou. Vergeet alsjeblieft niet je proefles hier online te wijzigen als je verhinderd bent. De adresgegevens vind alle boutiques je hier.

Benieuwd wat bbb voor jou kan doen?

Lees hieronder een paar ervaringen van andere leden.

‘bbb heeft mijn levensstijl positief veranderd. Vanaf dag één dat ik lid ben geworden, voelde ik mij thuis in een veilige en positieve omgeving met veel persoonlijke aandacht. Bij de start van mijn bbb journey was mijn energie en voedingspatroon niet in balans. Ik ben na twee jaar mentaal en fysiek fitter dan ooit en daar ben ik erg dankbaar voor!’

‘Sporten bij bbb is echt als een warm bad. Ik was vroeger het type dat vooral de sportschool sponsorde, maar er zelf nooit kwam. Dat is bij bbb écht veranderd; ik sport nu gemiddeld 2-3 keer per week (al jaren!).’

‘Bij bbb voel ik me helemaal thuis, het is voor alle leeftijden. bbb is een hele fijne plek om gewicht te verliezen omdat je door de rust die je er vindt, eigenlijk vanzelf wat gewicht verliest.’

Wil je meer ervaringen lezen? Die vind je hier. 

< Terug
Boek een proefles