Sugarfree challenge

De zomer ligt al weer ver achter ons, de bladeren vallen en de dagen worden korter en kouder. Soms gaat dat gepaard met energiedips en sombere gevoelens. Door de juiste aandacht te geven aan body, food en mind blijf je positief en energiek. Sugarfree is de herfstchallenge van bbb health boutique. Deze challenge staat in het teken van suikervrij eten, gevarieerd trainen en een goede nachtrust. Bij deze challenge leven we vier weken suiker- en alcoholvrij voor een gezonder en fitter lichaam en duiken we vroeg ons mandje in. Variatie is key zowel in voeding als in beweging. Geef je energie en mindset een positieve boost en doe mee met de Sugarfree challenge.

Wanneer: Deze challenge duurt vier weken, van 4 november tot 1 december. Het is ook mogelijk om slechts een deel van de challenge mee te doen.

Body: Blijf fit dit seizoen door minimaal drie keer per week te sporten. Kies voor variatie met hot cabin-sessies en groepslessen in de zaal. Stap uit je comfortzone en probeer eens een andere les dan je gewend bent. Varieer en experimenteer!

Food: Tijdens deze challenge staat suikervrij eten centraal. Word bewuster en vergroot je kennis over suiker. In deze gids vind je heerlijke suikervrije recepten om je op weg te helpen.

Mind: We dagen je uit om gedurende deze challenge op tijd naar bed te gaan. Een goede nachtrust helpt je energiek te blijven voor zowel sporten als gezond eten. In de guide vind je tips voor een goede nachtrust en leer je over yoga nidra om beter te slapen.

Boek een proefles