Pilates Den Bosch: een work-out voor je body & mind!

Tijdens een lesje in pilates in Den Bosch doe je een work-out gericht op het sterker maken van het midden gedeelte van je lichaam: je core. 

Wat is pilates?

In de 20e eeuw is pilates door Joseph Pilates ontwikkeld met de overtuiging dat je lichamelijke gezondheid samengaat met je geestelijke gezondheid en andersom.

Pilates zorgt ervoor dat je krachtiger en flexibeler wordt, je lichaamshouding en je coördinatie beter worden en tegelijkertijd zorgt het voor een moment van ontspanning. Pilates is goed voor lichaam en geest.

Pilates Den Bosch

Onze pilates lessen bij bbb health boutique Den Bosch zijn gericht op oefeningen die vanuit je core, je romp, komen: je bekken, onderrug en buik. Vanuit daar beweeg je. Door het versterken van je core, wordt de kans op een blessure kleiner.

Pilates bij bbb Den Bosch volg je in zaal (groepsverband), in een eigen warmtecabine (groepsverband, wel individueel in eigen cabine) of online. In een warmtecabine doe je deze oefeningen in een ruimte waar de temperatuur oploopt tot 40 graden. Onze coaches begeleiden je in de oefeningen, zodat jij het beste uit jezelf kan halen!

bbb Den Bosch

bbb Den Bosch is geopend door de zussen Karin, Nicole en Miranda. Naast bbb health boutique Den Bosch, zijn de zussen franchisenemer van Den Haag en Tilburg. Samen werken wij bij bbb Den Bosch naar de beste versie van jezelf, zowel op het gebied van body, maar ook mind en food. Wij zijn een hollisitische sportschool en dat betekent dat wij naast de work-outs, ook coaching op het gebied van voeding en geest aanbieden.

Pilates Den Bosch? Een les voor ontspanning, maar ook voor het versterken van je core! Je gratis proefles bij bbb Den Bosch plan je hier in. Benieuwd naar ons aanbod? Neem hier een kijkje voor onze andere lessen.

< Terug
Boek een proefles