Vrouwen doen een krachtlesje bij de warmtecabines met dumbells bij bbb health boutique Utrecht, een holistische sportschool voor vrouwen.

Kom je sfeer proeven bij bbb Utrecht?

bbb Utrecht is de sportschool voor jou als vrouw. Onze coaches werken met jou samen om de gezondste versie van jezelf te bereiken, zodat je je comfortabel voelt in je eigen lichaam.

Wat kun je verwachten bij bbb Utrecht?

  • Werk aan je doelen tijdens effectieve trainingen van 30 minuten, in de zaal of de warmtecabine, inclusief persoonlijke begeleiding (voeding, levensstijl, oefeningen).
  • Ervaar onze gezellige, kleinschalige boutique op de Kaatstraat. Geen drukte van een grote sportschool, maar een prettige sfeer voor vrouwen van alle leeftijden.
  • De juiste training voor elke fase van je leven. Er is een super gevarieerd aanbod van lessen zoals HIIT, yoga, barre bbb30, TRX, (hot) pilates en persoonlijke trainingen.

We kunnen je alles vertellen over onze boutique en trainingen. Of kom het zelf ervaren! Tijdens een proefles bespreken we je doelen en neem je deel aan een les, zodat je weet of bbb bij je past.

‘Ik sport niet zomaar overal, maar bij bbb voel ik me helemaal thuis!’

Boek een proefles