Toprak Yalciner is bij bbb health boutique Amsterdam. Ze vertelt over haar healthy journey.

Met onze holistische werkwijze blijf jij fit!

bbb is een sportschool voor vrouwen met een holitische werkwijze. Om een gezond en energiek leven te leiden is er meer nodig dan een regelmatig bezoek aan de sportschool. Body, food en mind zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden, daarom is onze aanpak holistisch en persoonlijk.

Met bbb blijf ik in shape

‘Ik heb al eerder een andere sport geprobeerd: een personal trainer, pilates, yoga. Maar telkens kwam ik toch weer een paar kilo aan. Nu ben ik al lang op hetzelfde gewicht en zit lekker in mijn vel.’

Toprak Yalçıner (1987) is actrice en speelde in Goede tijden, slechte tijden. Ze speelt in de komedie Kapsalon in het theater en in de film Rokjesdag van Johan Nijenhuis

Een sportschool met een holistische werkwijze

bbb is een holistische sportschool. Dat betekent dat we jou als vrouw coachen op het gebied van body, food en mind. Naast de workouts in de hot cabin of zaal, bieden we food- en lifestylecoaching.

Iedere vrouw start bij bbb health boutique met het bespreken van doelen en het invullen van een vragenlijst. Hier wordt jouw unieke holistische advies bepaald, ofwel jouw foundation. Ieder seizoen kan je meedoen aan inspirerende challenges om gemotiveerd en uitgedaagd te blijven. Door middel van onze werkwijze kunnen wij jou begeleiden naar de meest bewuste en gezonde versie van jezelf.

Boek een proefles