Kom jij sfeer proeven bij bbb Utrecht?

Dit kun je verwachten:

  • Werk aan jouw doelen tijdens effectieve work-outs van 30 minuten, in de zaal of hot cabin inclusief persoonlijke coaching (voeding, leefstijl, bewegen).
  • Ervaar onze gezellige, kleinschalige fitness boutique aan de Kaatstraat. Geen drukte van een grote sportschool, maar een prettige sfeer voor vrouwen van álle leeftijden.
  • De juiste work-out voor iedere fase van jouw leven. Er is een super afwisselend aanbod van lessen zoals HIIT, yoga, bbb30, TRX, barre, (hot) pilates en personal work-outs.

We kunnen je alles vertellen over onze boutique en work-outs. Of je komt het zelf ervaren. Tijdens een proefles bespreken we jouw doelen en doe je mee met een les zodat je weet of bbb bij jou past.

 

Start your healthy journey
Een vrouw doet liggend oefeningen in een warmtecabine bij bbb health boutique met studio's in Amsterdam en Utrecht.

'Je voelt je al in de watten gelegd als je binnenkomt, de prachtige aankleding, de kleedkamers met privé douchecabine, de superaardige en altijd geïnteresseerde coaches die je bij naam begroeten, ik kom er heel erg graag! Echt even me-time en nog goed voor je ook!'

bbb health boutique Utrecht

  • bbb health boutique in Utrecht is dé sportschool voor jou als vrouw. Onze coaches werken samen met jou naar de meest healthy versie van jezelf, zodat jij lekker in je vel zit.
  • Individuele begeleiding in huiselijke sfeer: bij bbb health boutique Utrecht vinden wij het belangrijk dat iedere vrouw persoonlijk wordt begeleid. Er is ruimte voor individuele aandacht in een huiselijke omgeving.
  • Hot cabin training: ervaar zelf hoe het is om een unieke training te volgen in een hot cabin die tot 40 graden warm wordt. Deze trainingen duren niet lang, maar zijn zeker effectief: binnen een half uur doe je je hele training. Daarnaast bieden we ook fijne workouts in de zaal!
  • Voel je fijn in je eigen lijf: in onze boutique hebben we aandacht voor jou als vrouw. Samen zorgen we ervoor dat je lekker in je vel zit, je kunt werken aan jouw doelen en coachen we je op body, food & mind!

bbb Utrecht / Kaatstraat 121

Boek een proefles