bbb Den Haag

bbb health boutique Den Haag is een holistische sportschool voor iedere vrouw

bbb health boutique Den Haag | Frederikstraat 12C | 088-6440070
✦✦✦

Bij bbb Den Haag zorgen we ervoor dat je steeds naar de gezondste versie van jezelf toewerkt en dat je blij bent met je lijf. Samen werken we aan plezier in sporten en de beste workout voor jou! Of je nu gericht wilt trainen, in de overgang zit, wilt afvallen, lichamelijke klachten hebt, zwanger bent óf je fit(ter) wilt voelen; wij coachen je.

We zijn een holistische sportschool en dat betekent dat we jou als vrouw coachen op het gebied van body, food en mind. Want naast de workouts in de hot cabin of zaal, bieden we food- en lifestylecoaching en kan je meedoen aan inspirerende & motiverende boosts en challenges.

Boek hier een hot cabin proefles

Hot cabin workout

Uniek bij bbb is dat je sport in een hot cabin. Sporten in de hot cabin is kort en intensief; 30 minuten. Onze coaches van bbb Den Haag zorgen ervoor dat je in dat halfuur het beste uit je zelf haalt. Bovendien is sporten bij bbb door de warmte en begeleiding heel veilig voor je lichaam, met weinig tot geen risico op blessures. Je kan zelf bepalen hoe warm het in jouw cabine wordt. De warmte in de cabine kan op maximaal 40 graden worden gezet.

Voordelen sporten in warmte

  • Een warming-up is overbodig. In 30 minuten ben je klaar.
  • Het heeft een reinigende werking. Door de warmte transpireer je snel en raak je afvalstoffen kwijt.
  • Weinig tot geen risico’s op blessures, omdat de oefeningen liggend in warmte en onder begeleiding worden uitgevoerd.
  • Het stimuleert de vetverbranding. Je lichaam moet harder werken in de warmte, dus heb je sneller resultaat.
  • Warmte en beweging verbeteren de doorbloeding.
  • Veel vrouwen vinden liggend sporten in warmte ontspannend én heel erg fijn!

In de hot cabin kan je jouw eigen programma doen of meedoen aan onze hot cabin groepslessen: bbb30, hot hiit, balance, hot cabin yoga en hot pilates. Naast workouts in de hot cabin bieden we verschillende groepslessen aan in de zaal en in de buitenlucht!

Bekijk hier het huidige lesrooster en openingstijden van de boutique. 

Aandacht & persoonlijke begeleiding

bbb health boutique Den Haag is de tweede boutique van de zusjes Matthijssen: Karin, Miranda en Nicole. Naast boutique Den Haag runnen ze ook boutique Den Bosch & Tilburg. Deze drie powervrouwen heten je van harte welkom bij bbb Den Haag. Hier is ruimte voor persoonlijke aandacht en begeleiding in een huiselijke sfeer en veilige omgeving.

Je bent welkom om te proberen of bbb health boutique Den Haag iets voor jou is. Een proefles kun je hier online inplannen. Tijdens een proefles kun je kort het trainen in warmte en onze professionele en vriendelijke aanpak ervaren. Een proefles is gratis en duurt ongeveer drie kwartier. Wil je meteen lid worden? Dat kan ook! Schrijf je dan in bij tarieven & inschrijven.

< Terug
Boek een proefles