De vrouwen sportschool van Den Haag

Bij bbb health boutique Den Haag sta jij als vrouw centraal. Niet voor niets zijn wij dé sportschool voor vrouwen in Den Haag en omgeving. Wij hanteren een alomvattende aanpak op individueel niveau: lichaam, voeding en mentale gezondheid. Hierbij stellen onze coaches een gepersonaliseerd plan van aanpak op waarmee jouw doelen worden behaald. Een persoonlijke aanpak in huiselijke sfeer.

Benieuwd hoe bbb health boutique Den Haag jou kan helpen? Haal het beste uit jezelf en plan nu een proefles in. Bespaar €25 want de proefles is tijdelijk helemaal gratis!
Boek een gratis proefles

Aankomende workshops en events

Woensdag 28 februari. start 19.30 ‘Online Zwangerschapscursus’ € 25,-

Donderdag 07 maart. start 19.45 ‘Workshop, hormonen na je 40ste’ € 39,99

Boek je ticket door te klikken op een van bovenstaande workshops naar keuze.

Voor meer informatie en vragen mail naar denhaag@bbbhealthboutique.nl

“Het team, de sfeer en de diverse workouts zijn de reden voor mij om elke keer terug te blijven komen bij BBB Den Haag! Er is een hele prettige en veilige sfeer waar iedereen gepusht wordt het beste uit zichzelf te halen. In de tijd dat ik lid ben voel ik me gezonder en zit ik beter in mijn vel. De coaches staan voor iedereen klaar om een eigen doel te stellen. Bij mij heeft het geholpen dat er ook meer tijd is om je levensstijl te bespreken zodat je ook op de lange termijn je goed blijft voelen.”

- Charlotte

Sporten in een warmtecabine

Één van onze onderscheidende kwaliteiten ten opzichte van andere sportscholen voor vrouwen: sporten in een warmtecabine. Een zeer effectieve workout die je in een korte tijd kunt doen. Boek een proefles en komen sporten in een warmtecabine in Den Haag.

✔ Effectief & kort: je volledige workout doe je in 30 minuten.

✔ Enorm doeltreffend bij afvallen en het shapen van je lichaam.

✔ Stimuleert je doorbloeding en werkt reinigend voor je lichaam. Geen spierpijn of pijnklachten!

✔ De temperatuur helpt tegen verschillende huidaandoeningen, rug- en bekkenklachten en zenuwaandoeningen.

✔ Weinig kans op blessures.

✔ Zeker niet onbelangrijk: we weten uit ervaring dat veel vrouwen liggend sporten in warmte ontspannend én heel erg fijn vinden!

Frederikstraat 12C

Jij als vrouw staat centraal

Iedere vrouw is anders en heeft uiteenlopende persoonlijke gezondheidsdoelen. Bij bbb health boutique Den Haag sta jij als vrouw centraal, ongeacht jouw wensen en doelen. Wij hebben de knowhow voor elke vrouw. Het maakt niet uit of wilt afvallen, shapen, je een mama (to be) bent, in een revalidatieproces of in de overgang zit, een beter voedingspatroon wilt toe-eigenen of dat je op een duurzame manier gezond en fit wilt blijven. Iedere vrouw kan terecht bij de vrouwen sportschool in Den Haag. Wil je meer (mentale) energie? Sterker worden of conditie verbeteren? Afvallen en een gezonder voedingspatroon? Een gezonde zwangerschap? Onze deskundige coaches helpen jou.

Lees voor wie we er zijn

bbb is er voor de

Shaper

Shaper

Over Shaper

Klaar om nu daadwerkelijk wat kilo’s af te vallen en stabiel op gewicht te blijven? Wij gaan verder dan alleen workouts. Bij bbb health boutique kijken we naar het totale concept van gezondheid, waarbij we aandacht besteden aan body, food en mind. Ontdek hoe bbb jou begeleidt op jouw reis naar een bewustere en gezondere versie van jezelf.

Mama (to be)

Mama (to be)

Over Mama (to be)

Of je nu vol verwachting uitkijkt naar de komst van je kleintje en streeft naar een gezonde zwangerschap, of als je als kersverse moeder de balans zoekt tussen zelfzorg en gezinsleven - bij bbb staat jouw reis door het moederschap centraal! Wij zijn er om elke fase van jouw moederschap te omarmen en te ondersteunen.

Professional

Professional

Over Professional

Bij bbb health boutique begrijpen we dat jouw commitment aan sporten serieus is. Jouw fitnessomgeving is geen plek om rustig aan te doen, nee, het gaat om knallen. Onze boutiques zijn ontworpen om jouw sportervaring naar een hoger niveau te tillen. Of je nu je kracht wilt vergroten, je uithoudingsvermogen wilt verbeteren, of nieuwe uitdagingen zoekt, wij bieden de tools en expertises die passen bij jouw vastberadenheid!

Menopauze

Menopauze

Over Menopauze

Het is geen geheim dat de menopauze vaak met negativiteit wordt geassocieerd. Van lichamelijke veranderingen tot afnemend libido en ongewenste kilo's; vrouwen ondergaan heel wat tijdens deze levensfase. Maar bij bbb health boutique geloven we dat de menopauze niet het einde hoeft te betekenen, integendeel, het is een nieuw hoofdstuk dat we samen met een positieve mindset kunnen benaderen!

Recover

Recover

Over Recover

Wanneer bewegen niet meer gaat zoals je gewend bent, je te maken hebt met fysieke klachten, of de vermoeidheid steeds vaker de regie over lijkt te nemen, biedt bbb health boutique de helpende hand. Ontdek onze holistische aanpak, waarbij de juiste voeding, een gezonde leefstijl en voor jou geschikte trainingsprogramma's samenkomen. Bij bbb werk je aan herstel op een manier die volledig bij jou past.

A HOLISTIC APPROACH TO HEALTH

Met coaching en (hot) workouts je doelen bereiken. Bij bbb health boutique train je op maat en word je gecoacht op voeding & leefstijl. Lees hier meer over onze werkwijze.

Yoga, strength, kickboksen

bbb Den Haag heeft een divers aanbod aan verschillende soorten zaallessen. In onze vrouwengym kun je terecht voor kickboksen, strength training, HITT, Pilates en diverse yoga lessen. In de zaallessen werk je aan kracht, conditie en flexibiliteit. Deze groepslessen zijn fantastisch voor het behalen van resultaat en bij het shapen van jouw lichaam. Bekijk hier ons groepslesrooster. Alle zaallessen, trainingen en cabinelessen worden gegeven door een coach onder begeleiding van muziek. Je wordt dus altijd voorzien van deskundig advies door een professional! Boek snel een proefles. Deze is tijdelijk afgeprijsd van €25 naar €0! 

Boek een proefles

Den Haag

Frederikstraat 12C 2514LK Den Haag +31886440070 denhaag@bbbhealthboutique.nl

Openingstijden

Maandag
08.00 - 13.00
16.45 - 21.00
Dinsdag
07.30 - 13.00
16.45 - 21.00
Woensdag
07.30 - 13.00
16.20 - 21.00
Donderdag
07.30 - 13.00
16.45 - 21.00
Vrijdag
07.30 - 13.30
Zaterdag
08.30 - 14.00
Zondag
08.10 - 14.00

Coaches

Miranda

Miranda

Eigenaresse
Over Miranda

Miranda is samen met haar zussen Karin en Nicole eigenaar van bbb Tilburg, Den Bosch & bbb Den Haag. Miranda heeft jarenlang gewerkt als sportinstructeur en personal trainer voor pilates, yoga en bootcamp. Daarnaast heeft ze als docent gewerkt aan een yoga academy. Hier heeft ze zich ontwikkeld als lesgever en coach. Haar passie is om vrouwen in hun kracht te zetten. Groei, geniet en geef, lach, laat gaan en leef!

Sammie

Sammie

Boutique assistent
Over Sammie

Goede voeding en voldoende bewegen hebben een sleutelrol bij een gezond en energiek leven! Om dit te bereiken geloof ik erin dat je naar het hele plaatje moet kijken. Als diëtist en assistent manager bij de Health Boutique, komen mijn werelden samen. Ik werk graag toe naar een eet-en beweegpatroon, wat goed bij je past en niet als volhouden voelt. Sporten vanuit je eigen kracht en voeden vanuit liefde voor jezelf, daar help ik je graag mee!

Frederike

Frederike

Coach
Over Frederike

Met mijn jarenlange ervaring als bbb coach, kan ik alle leden inspireren het beste uit zichzelf te halen tijdens de cabine lessen en de personal workouts. Met mijn achtergrond als diëtiste begeleid ik vrouwen op het gebied van voeding en hormonale balans. Als moeder van drie jonge kinderen weet ik als geen ander hoe belangrijk gezond eten en regelmatig bewegen is.

Annelijn

Annelijn

Coach
Over Annelijn

Als coach en personal trainer bij bbb Health Boutique zet ik mijn enthousiasme, vaardigheden en kennis in om jullie te helpen het beste uit jezelf te halen. Want wat is er nou mooier dan een gezond en fit lijf, een fijne dosis zelfliefde en een positieve mindset!

Nikki

Nikki

Coach
Over Nikki

Het zit in mijn karakter om anderen te willen helpen. Met mijn opleidingen en meer dan 14 jaar werkervaring in de leefstijlindustrie, kan ik dit gelukkig ook verwezenlijken. Net als ieder ander heb ik ook veel geleerd in mijn privé-leven, waardoor ik deze passie nog beter kan delen met anderen.

Lisa

Lisa

Coach
Over Lisa

Bewegen met intentie is een grote passie van mij. Zelf ben ik regelmatig te vinden op een (yoga)mat, in de sportschool of ergens random aan het dansen of stretchen. Mijn liefde en passie voor beweging deel ik graag door yogales en sportles te geven. In mijn lessen is ruimte om je eigen lichaam beter te leren kennen, uitdagingen aan te gaan vanuit positiviteit en nieuwsgierigheid en hopelijk plezier te vinden in het bewegen.

Danique

Danique

Social media en yogadocente
Over Danique

Naast dat ik een stukje achter de schermen bezig ben, met de sociale media en communicatie, geef ik ook yoga in de boutique. Een ander specialisme van mij is Ayurveda en de cyclus van de vrouw. Ook deze kennis wil ik graag delen met alle vrouwen, omdat het mijzelf zoveel heeft opgeleverd.

Sherida

Sherida

KettleBell instructrice
Over Sherida

Als coach wil ik vrouwen laten inzien dat sporten leuk is en dat je met de juiste voeding en begeleiding je doelen kan bereiken. Naast dat ik werkzaam ben binnen de bbb Health Boutique voor de kettlebell training op vrijdagochtend, werk ik ook als (sport)diëtist in mijn eigen praktijk.

Kotie

Kotie

Pilates instructrice
Over Kotie

Ik ben Kotie-Alet Agenbag, een Zuid-Afrikaanse fitnessliefhebber. Ik heb een achtergrond in ergotherapie en werk graag met jonge en oude cliënten. Ik ben gecertificeerd Stott PILATES Matwork-instructeur en leer je graag je core te versterken en je mobiliteit en balans te verbeteren.

Suus

Suus

BodyShape instructrice
Over Suus

De inspirerende en enerverende bewegingslessen van Suus zetten je letterlijk “in je kracht”! Het is bij SuuS: door inspanning komen tot ontspanning. Juist door te bewegen, kom je in één lesuur heerlijk “uit je hoofd”. Voel je één met je benen en je billen en je buik. En ook de armen bewegen vrolijk mee. SuuS werkt aan de hele mens: Body & Soul.

Evelien

Evelien

Yogadocente
Over Evelien

Een periode van depressie en angst heeft Evelien de wijsheid en het zelfhelend vermogen van ons lichaam laten ervaren. Hier is haar liefde voor yin yoga, ademwerk en Reiki uit ontstaan. Evelien geeft yin yoga, Reiki behandelingen en individuele verbonden ademsessies (afgestemd op jouw lichaam).

Trynke

Trynke

Yogadocente
Over Trynke

Na jarenlang trouw lid te zijn bij bbb Health Boutique, is Trynke nu tevens yoga nidra docent. Telkens sta ik weer versteld wat een positief effect dit heeft op lichaam, geest en ziel. Meer innerlijke rust, bewustwording, verbonden voelen om maar een voorbeeld te noemen. Ik word daar blij van en gun dit iedereen!

Rooster

Personal
Cabineles
Zaalles
Buitenles
Online
  • Ma
  • Di
  • Wo
  • Do
  • Vr
  • Za
  • Zo
08:10 - 08:40
bbb30
08:45 - 09:15
personal
08:45 - 09:30
bbb burn
groepsles in de zaal op muziek: training met dumbells gericht op spieruithoudingsvermogen; BINNENSCHOENEN VERPLICHT
09:20 - 09:50
hotpilates
core oefeningen op een rustige manier uitgevoerd, gericht op het versterken van de diepliggende buikspieren, rugspieren en het verlengen van spieren
09:55 - 10:25
core&more
30 minuten buik & upperbody
10:30 - 11:00
personal
30 min. hot cabin workout waarbij je een persoonlijk programma volgt o.b.v. een coach
11:05 - 11:35
bbb30
hotcabin les voor billen, buik en benen
11:40 - 12:10
byb/pers.
Bring your baby. Tijdens deze 'personal' kun je je baby meenemen en doe je je eigen workout in de hotcabin met je persoonlijke trainingskaart, onder begeleiding van een coach. Baby niet verplicht!
12:15 - 13:00
balance
16:55 - 17:25
personal
30 min. hot cabin workout waarbij je een persoonlijk programma volgt o.b.v. een coach
17:30 - 18:00
bbb30
30 min. hot cabin groepsles op muziek voor de benen, billen en buik
18:05 - 18:50
balance
18:55 - 19:50
hotyoga xl
18:55 - 19:40
HIIT 45
kracht en conditie oefeningen op interval basis
18:55 - 19:50
yoga on the mat
tijdens de hotyoga xl in de cabine, zijn er 3 matplekken extra
19:55 - 20:25
hotPilates
30 min. hot cabin groepsles met gecontroleerde bewegingen gericht op core (pilates)
08:10 - 08:40
bbb30
30 min. hot cabin groepsles op muziek voor de benen, billen en buik
08:45 - 09:15
personal
t
08:45 - 09:30
xco shape
bodyshape met xco's: spierversterkend en conditie opbouwend
09:55 - 10:25
hotpilates
30 min. hot cabin groepsles met gecontroleerde bewegingen gericht op core (pilates)
09:55 - 10:25
pilates on the mat
tijdens de cabine les doe je mee op het matje
10:30 - 11:00
personal
30 min. hot cabin workout waarbij je een persoonlijk programma volgt o.b.v. een coach
11:05 - 11:50
balance
spierversterkende oefeningen voor alle spiergroepen, afsluitend met stretch en meditatie
12:15 - 12:45
personal
17:30 - 18:00
bbb30
18:05 - 18:35
ByYourself
personal workout in de cabine zonder begeleiding van een coach
18:05 - 18:50
Kettlebell workout
zware training gericht op kracht, vetverbranding en uithoudingsvermogen. BINNENSCHOENEN VERPLICHT
19:00 - 19:45
hotpilates
19:15 - 20:15
bodyshape
spierversterkende oefeningen en aerobicles op opzwepende muziek; BINNENSCHOENEN VERPLICHT
20:00 - 20:45
balance
08:00 - 08:45
zoom balance*
08:10 - 08:40
hot HIIT
30 min. hot cabin cardio & kracht groepsles met een tijdsintverval
08:45 - 09:15
bbb30
30 min. hot cabin groepsles op muziek voor de benen, billen en buik
08:45 - 09:15
bbb30 on the mat
tijdens de cabineles doe je mee op een mat met enkelgewichten
08:45 - 09:30
outdoor xco
Conditionele buiten workout met spierversterkende oefeningen met behulp van speciale XCO-buizen (gewichten) in de handen. Verzamelen bij bbb
09:30 - 10:00
personal
10:15 - 10:45
booty
hotcabin training gericht op de billen
09:55 - 10:40
pilates
groepsles in de zaal: bewuste en gecontroleerde bewegingen gericht op het versterken van de core
10:50 - 11:20
personal
11:30 - 12:05
hot yoga
11:10 - 11:55
Kettlebell workout
kracht workout.
12:15 - 13:00
balance
16:20 - 16:50
personal
17:15 - 17:45
booty
17:50 - 18:20
hotpilates
18:25 - 18:55
personal
19:00 - 19:45
kickboksen
groepsles in de zaal: kickboks training ter verbetering van je uithoudingsvermogen
19:15 - 19:45
bbb30
19:50 - 20:20
core&more
30 minuten buik en upperbody training
20:15 - 21:15
yin yoga
groepsles in de zaal: rustige en meditatieve vorm van yoga, waarbij specifieke houdingen langere tijd worden vastgehouden
20:15 - 21:15
zoom yin yoga
Rustige en meditatieve vorm van yoga, waarbij specifieke houdingen langere tijd worden vastgehouden
20:25 - 21:10
balance
45 min. hot cabin groepsles op muziek van alle spiergroepen incl. stretch & meditatie
08:10 - 08:40
bbb30
30 min. hot cabin groepsles op muziek voor de benen, billen en buik
08:45 - 09:15
personal
08:45 - 09:45
vinyasa yoga
groepsles: dynamische vorm van yoga
09:45 - 10:30
balance
45 minuten les waarbij het hele lichaam getraind wordt, eindigend met stretches en meditatie
09:45 - 10:30
balance on the mat
tijdens de balance, is er een extra plekje op de mat.
10:45 - 11:15
core&more
core en upperbody
11:20 - 12:00
hotyoga
meditatieve yoga oefeningen in de cabine
11:20 - 12:00
yoga on the mat
yoga les op een matje in de cabine ruimte tijdens de yoga cabine les
16:55 - 17:25
personal
17:45 - 18:30
bbbpower
kracht, spieropbouw, shapen een vaste serie die gedurende een periode wordt uitgevoerd in en uit de cabine
18:35 - 19:05
bbb30
18:40 - 19:10
pilates
stott pilates les op de mat
19:10 - 19:55
balance
19:45 - 20:45
yoga nidra
doe makkelijke kleren aan, warme sokken en een eigen dekentje/kussentje.
20:10 - 20:40
hotpilates
07:35 - 08:05
core&more
30 minuten upperbody en buik training in de hotcabin
08:10 - 08:40
bbb30
30 min. hot cabin groepsles op muziek voor de benen, billen en buik
08:45 - 09:15
personal
30 min. hot cabin workout waarbij je een persoonlijk programma volgt o.b.v. een coach
08:45 - 09:45
zoom yin yoga
Rustige en meditatieve vorm van yoga, waarbij specifieke houdingen langere tijd worden vastgehouden
08:45 - 09:45
yin yoga
groepsles in de zaal: rustige en meditatieve vorm van yoga, waarbij specifieke houdingen langere tijd worden vastgehouden
08:45 - 09:30
outdoor xco
Conditionele buiten workout met spierversterkende oefeningen met behulp van speciale XCO-buizen (gewichten) in de handen. Verzamelen bij bbb
09:05 - 09:50
zoom pilates45*
09:20 - 09:50
hotpilates
core oefeningen in de hotcabin let op: mocht je te laat zijn, dan kan je cabine een mat plek worden
09:20 - 09:50
pilates on the mat
de hotcabine les doe je mee op een matje. als er een plek in de cabine vrij is, mag je die ook pakken
09:55 - 10:25
bbb30
buik benen en billen trainen in de cabine
10:15 - 11:00
Kettlebell workout
zware training met kettlebels, gericht op het vergroten van je kracht, uithoudingsvermogen en je algehele spieruithoudingsvermogen
10:30 - 11:00
personal
30 min. hot cabin workout waarbij je een persoonlijk programma volgt o.b.v. een coach
11:05 - 11:35
booty
training voor de billen in de hotcabin
11:45 - 12:30
balance
et op: mocht je te laat zijn, dan kan je cabine een mat plek worden
11:45 - 12:30
balance on the mat
de balance les bij de cabine op een matje met enkelgewichtjes
08:45 - 09:15
personal
30 min. hot cabin workout waarbij je een persoonlijk programma volgt o.b.v. een coach
08:45 - 09:45
vinyasa yoga
groepsles: dynamische vorm van yoga
08:45 - 09:45
zoom vinyasa flow
Een dynamische yoga les op de ademhaling
09:20 - 09:50
hotpilates
09:20 - 09:50
pilates on the mat
tijdens de cabine les doe je mee op het matje
09:55 - 10:25
personal
10:00 - 10:45
bbb burn
dumbell training voor het hele lichaam
10:45 - 11:15
hot hitt
een high intensity interval training in en uit de cabine
11:20 - 11:50
personal
11:55 - 12:25
bbb30
11:40 - 12:25
kickboksen
groepsles in de zaal: kickboks training ter verbetering van je uithoudingsvermogen
12:45 - 13:30
balance
08:10 - 08:40
bbb30
30 min. hot cabin groepsles op muziek voor de benen, billen en buik
08:45 - 09:15
booty
08:45 - 09:45
yin yoga
groepsles in de zaal: rustige en meditatieve vorm van yoga, waarbij specifieke houdingen langere tijd worden vastgehouden
08:45 - 09:45
zoom yin yoga
Rustige en meditatieve vorm van yoga, waarbij specifieke houdingen langere tijd worden vastgehouden
09:20 - 09:55
hotpilates
core oefeningen rustig uitgevoerd. Verlenging en versterking van de spieren staan centraal
09:20 - 09:50
pilates on the mat
tijdens de hotpilates zijn er 2 plekjes vrij op de mat
10:00 - 10:30
pers/bys
zelfstandig trainen in de cabine met je eigen programma zonder begeleiding van een coach
10:00 - 10:45
HIIT 45
combinatie van kracht en cardio oefeningen waarbij gebruik wordt gemaakt van dumbells, kettlebells, bodyweight.
10:50 - 11:20
hotpilates
10:50 - 11:30
bbb dance
latin, african moves
11:25 - 11:55
hot yoga
12:00 - 12:30
personal
12:45 - 13:30
balance
12:45 - 13:30
balance on the mat
de balance les in de cabine doe je mee in de mat
Boek een proefles