bbb Rotterdam

bbb health boutique Rotterdam is dé holistische sportschool voor iedere vrouw

bbb health boutique Rotterdam | Zwart Janstraat 138 | 088-6440010
✦✦✦

Bij bbb Rotterdam zorgen we ervoor dat je steeds naar de gezondste versie van jezelf toewerkt en dat je blij bent met je lijf. Samen werken we aan plezier in sporten en de beste workout voor jou! Of je nu gericht wilt trainen, in de overgang zit, wilt afvallen, lichamelijke klachten hebt, zwanger bent óf je fit(ter) wilt voelen; wij coachen je.

We zijn een holistische sportschool en dat betekent dat we jou als vrouw coachen op het gebied van body, food en mind. Want naast de workouts in de hot cabin of zaal en bieden we food- en lifestylecoaching.

Boek hier jouw gratis hot cabin proefles bij bbb Rotterdam! Of schrijf je hier gelijk in. 

Onze workouts

Uniek bij bbb is dat je sport in een hot cabin. Sporten in de hot cabin is kort en intensief; 30 minuten. Onze coaches van bbb Rotterdam zorgen ervoor dat je in dat halfuur het beste uit je zelf haalt. Bovendien is sporten bij bbb door de warmte en begeleiding heel veilig voor je lichaam, met weinig tot geen risico op blessures. Je kan zelf bepalen hoe warm het in jouw cabine wordt. De warmte in de cabine kan op maximaal 40 graden worden gezet.

Voordelen sporten in warmte:

  • Een warming-up is overbodig. In 30 minuten ben je klaar.
  • Het heeft een reinigende werking. Door de warmte transpireer je snel en raak je afvalstoffen kwijt.
  • Weinig tot geen risico’s op blessures, omdat de oefeningen liggend in warmte en onder begeleiding worden uitgevoerd.
  • Het stimuleert de vetverbranding. Je lichaam moet harder werken in de warmte, dus heb je sneller resultaat.
  • Warmte en beweging verbeteren de doorbloeding.
  • Veel vrouwen vinden liggend sporten in warmte ontspannend én heel erg fijn!

In de hot cabin kan je jouw eigen programma doen of meedoen aan onze hot cabin groepslessen: bbb30hot HIITbalancehot cabin yoga en hot pilates. Naast workouts in de hot cabin bieden we verschillende groepslessen aan in de zaal en in de buitenlucht! Bekijk hier ons volledige rooster.

Nieuwsgierig? Boek hier een hot cabin proefles om kennis te maken met onze werkwijze & workouts!

Aandacht & persoonlijke begeleiding

Bij bbb vinden we het belangrijk dat er veel ruimte is voor persoonlijke aandacht en begeleiding in een huiselijke sfeer. Coaches Ilse en Rosa nodigen je uit om bij bbb Rotterdam aan je healthy journey te werken samen met hun team!

bbb ondernemer | Ilse
Ilse is bbb ondernemer (Delft & Rotterdam) en gaat met haar managementervaring planmatig te werk. Ze gelooft in duurzame leefstijlverandering. Ze wil vrouwen planmatig coachen in kleine stapjes naar de mooiste versie van zichzelf.

Boutique manager | Rosa
Rosa is boutique-manager en coacht met heel haar hart. Ze gebruikt haar brede kennis op het gebied van sport, voeding en emotie-regulatie om samen met jou de juiste stappen richting je doel te zetten. Hierbij staat niets haar in de weg!

Je bent welkom om te proberen of bbb health boutique Rotterdam iets voor jou is. Een proefles kun je hier online inplannen. Tijdens een proefles kun je kort het trainen in warmte en onze professionele en vriendelijke aanpak ervaren. Een proefles is gratis en duurt ongeveer drie kwartier.

< Terug
Boek een proefles