bbb health boutique Rotterdam Zwartjanstraat 138

Maak sporten een leuke en blijvende gewoonte bij bbb health boutique Rotterdam!

bbb is dé sportschool voor vrouwen in Rotterdam. Wij zorgen ervoor dat je steeds naar de gezondste versie van jezelf toewerkt en dat je blij bent in en met je lijf. Samen werken we aan plezier in sporten met de work-out die het best voor jou werkt!

✔ Aandacht & persoonlijke begeleiding: bij bbb vinden we het belangrijk dat er veel ruimte is voor persoonlijke aandacht en begeleiding in een huiselijke sfeer.

✔ Hot cabin work-out: uniek bij ons is dat je sport in een hot cabin. Sporten in de hot cabin is kort en intensief; 30 minuten. Naast de diverse lessen in onze hot cabins bieden we ook diverse workouts in de zaal; barre ballet, pilates, bootcamp en yoga.

✔ Holistisch: we zijn een holistische sportschool en dat betekent dat we jou als vrouw coachen op het gebied van body, food en mind. Want naast het gevarieerde aanbod in work-outs in de hot cabin of zaal, bieden we ook metingen, food- en lifestylecoaching!

✔ Community: door het kleinschalige karakter en de persoonlijke aanpak voelt een lidmaatschap bij al deelname aan een warme community van sterke, ondernemende en zelfverzekerde vrouwen!
Boek een gratis proefles
Een baby lacht naar haar moeder die aan het sporten is in de hot cabin bij bbb health boutique Amsterdam Amstel.

"bbb is voor mij dé plek waar ik voor, tijdens en na mijn zwangerschap onder begeleiding van lieve coaches veilig kan bewegen. De coaches begeleiden je naar jouw persoonlijke doelen, ongeacht of deze gedurende verschillende levensfases veranderd zijn"

- Floor

Ga direct aan de slag bij bbb health boutique Rotterdam!

Bij bbb Rotterdam hebben we alles in huis om je te helpen fit te worden. Werk aan je conditie, kracht, flexibiliteit en/of ontspanning; we hebben voor elk doel de juiste work-out. We bieden ook kortlopende abonnementen aan.

✔ Hot cabin lessen voor een effectieve work-out en detox.

✔ Effectieve work-outs van 30 minuten.

✔ Krachttraining, barre, HIIT, pilates, yoga en meer!

Wil je onze bbb health boutique een keer uit proberen? Boek dan nu de gratis proefles.

Of koop hier nu al de zomer strippenkaart met korting en start 1 juli!

Maak op een laagdrempelige manier kennis met de holistische werkwijze van BBB.  Met deze strippenkaart ontvang je 10x hotcabin of zaallessen, onbeperkt body-, food- & lifestylecoaching en nog veel meer. Deze kaart is geldig tussen 1 juli en 1 september: genoeg tijd om 10x lekker te komen sporten dus!

Zwart Janstraat 138

Een fijne plek voor jou als vrouw

We zijn een holistische sportschool. Dat betekent dat we jou als vrouw coachen op het gebied van body, food en mind. Want naast de work-outs in de warmtecabine of zaal, bieden we ook food-, body en lifestylecoaching bij bbb Rotterdam, en kan je meedoen aan inspirerende challenges.

En heb je even een motivatiedip dan kan je een van onze coachings inzetten. Door middel van onze werkwijze kunnen wij jou begeleiden naar de beste versie van jezelf. Wat dat ook is: wij vinden het belangrijk dat jij lekker in je lijf en hoofd zit!

Waarom kiezen voor bbb Rotterdam?

✔ Je wil graag afvallen of shapen, maar hebt hulp of een stok achter de deur nodig.

✔ Je wil graag effectief (en kort) trainen in een warme en fijne omgeving.

✔ Je wil graag je eetgewoontes en leefstijl veranderen.

✔ Je hebt een blessure/bent herstellende waardoor andere sporten niet kunnen.

✔ Je bent zwanger of net bevallen en wilt onder begeleiding sporten (en evt. je kindje kunnen meenemen)

EEN HOLISTISCHE BENADERING VAN GEZONDHEID

Met coaching en (hot)work-outs je doelen bereiken. Bij bbb healthboutique train je op maat en word je gecoacht op voeding & leefstijl. Lees hier meer over onze werkwijze.

Voordelen van sporten in een hot cabin

✔ Het stimuleert de vetverbranding.

✔ Het heeft een reinigende werking.

✔ De warmte en beweging verbeteren de doorbloeding.

✔ Weinig tot geen risico’s op blessures.

✔ Is kort & effectief; in 30 minuten ben je klaar!

Yoga, kracht, barre en kickboksen

bbb Rotterdam heeft een divers aanbod aan verschillende soorten zaallessen. In onze ladies-only boutique gym kun je terecht voor kickboksen, barre ballet, krachttraining, HITT, Pilates en diverse yoga lessen. In de zaallessen werk je aan kracht, conditie en flexibiliteit. Deze groepslessen zijn fantastisch voor het behalen van resultaat en bij het shapen van jouw lichaam. Bekijk hier ons groepslesrooster. Alle zaallessen, trainingen en cabinelessen worden gegeven door een coach onder begeleiding van muziek. Je wordt dus altijd voorzien van deskundig advies door een professional! Boek snel een proefles. Deze is tijdelijk afgeprijsd van €15 naar €0!

Boek een proefles

Rotterdam

Zwart Janstraat 138 3035AZ Rotterdam +31886440010 rotterdam@bbbhealthboutique.nl

Openingstijden

Maandag
08.30 - 13.00
17.15 - 21.30
Dinsdag
09.00 - 12.30
17.15 - 21.30
Woensdag
08.30 - 13.00
17.15 - 21.00
Donderdag
09.00 - 12.30
17.15 - 21.00
Vrijdag
08.30 - 13.00
Zaterdag
09.00 - 13.00
Zondag
09.00 - 12.30

Coaches

Liset

Liset

Coach
Over Liset

Liset is bbb-ondernemer en bbb- coach. Ze gelooft in duurzame leefstijlverandering, en weet dat dat hem zit in kleine stapjes en in het creeeren van balans. Ze krijgt energie van anderen helpen en het is haar missie jou lekker in je vel te laten zitten, zowel fysiek als mentaal.

Manon

Manon

coach
Over Manon

Manon is personal trainer en heeft een achtergrond in de psychologie. Sport heeft haar geholpen om de balans op fysiek en mentaal gebied te vinden en nu zet ze haar ervaringen graag in om anderen hierbij te helpen. Ze krijgt enorm veel energie van het lesgeven en het begeleiden van anderen naar een gezonde leefstijl. Daarnaast staat ze altijd open voor een gesprek in de boutique!

Demy

Demy

coach
Over Demy

Demy’s passie voor sporten is begonnen nadat ze zelf haar leefstijl een aantal jaar geleden omgooide. Met een achtergrond in de psychologie begrijpt ze hoe een gezonde leefstijl een positieve invloed heeft op ons mentale welzijn. Ze hoopt deze passie met jullie te delen door samen te knallen tijden de lessen en uiteraard altijd open te staan voor fijne, open gesprekken.

Adrienne

Adrienne

coach
Over Adrienne

Adrienne is een vuurartiest en een holistische gezondheidscoach. In haar praktijk werkt ze graag met vrouwen, en vindt bij bbb dus een fijne match. Adrienne heeft 20 jaar ervaring als bewegings- en voedingsdeskundige. Ze haalt de meeste voldoening uit het creeeren van een heilzame ervaring voor anderen en houdt ervan om mensen bij elkaar te brengen met als uitgangspunt vreugde, verbinding en (zelf)ontdekking.

Mathilda

Mathilda

Yogadocent
Over Mathilda

Mathilda geeft onze fijne yogalessen. Vanuit de traditie van yoga en mindfulness combineert zij dit veilig met haar hedendaagse kennis over anatomie en fitness. Met kennis en enthousiasme en aandacht voor je ademhaling laat zij jou op zachte wijze in contact komen met jezelf.

Merel

Merel

bbb coach en diëtist
Over Merel

Naast haar kennis over voeding als diëtist, brengt Merel graag mensen in beweging. Wat is er nu leuker dan samen sporten! Merel gelooft ineen positieve benadering, waar alle kleine beetjes helpen. Met haar positieve energie hoopt ze velen van jullie te motiveren om de beste versie van jezelf te worden! Niets is beter dan je fijn en fit voelen in je eigen lijf. En daar helpt Merel je graag bij!

Amber

Amber

bbb coach en hormoon & voedingsspecialist
Over Amber

Amber is naast bbb coach ook gezondheids- en hormoon coach met haar eigen praktijk. Haar passie is vrouwen te leren over de connectie tussen hormonen, gezondheid en de huid en welke invloed bepaalde voeding en leefstijl heeft op de hormoonbalans. Door haar achtergrond in ballet op topniveau heeft ze gezien hoe lastig het kan zijn voor vrouwen om comfortabel te zijn in hun lichaam, daarom begeleidt zij vrouwen hier graag bij!

Rooster

Personal
Cabineles
Zaalles
Buitenles
Online
  • Ma
  • Di
  • Wo
  • Do
  • Vr
  • Za
  • Zo
08:30 - 09:00
les op mat
volg de cabineles op de mat! extra plek met enkel gewichten om de work-out te intensiviseren. Mocht er een cabine vrij blijven is die natuurlijk voor jou!
08:30 - 09:00
hot hiit
hot cabin: 30 min intensieve work-out met een mix van kracht en cardio oefeningen. Oefeningen worden getimed, met korte pauzes ertussen.
09:15 - 09:45
les op mat
volg de hot cabin les op de mat! extra plek met enkel gewichten om de work-out te intensiviseren. Mocht er een cabine vrij blijven is die voor jou!
09:15 - 09:45
bbb30
hot cabin: 30 minuten work-out met nadruk op benen, billen en buik
09:15 - 09:45
power by yourself
zaal: zelf aan de slag met gewichten (let op: GEEN begeleiding). Heb je behoefte aan een eigen work-out? Boek dan eerst een body-coaching zodat we die voor je kunnen samenstellen!
10:00 - 10:30
person/byb
hot cabin: train met je eigen programma onder begeleiding van een coach. Je mag je baby (tot 4 jaar) meenemen. Je mag deze les ook zonder baby inplannen, maar er kunnen op dit tijdsblok dus kinderen in de boutique aanwezig zijn.
10:00 - 10:30
byyourself
by yourself! Er is een coach aanwezig voor de personal maar als je geen hulp nodig hebt kan je deze gewoon boeken.
10:45 - 11:15
Circuit outdoor
les in bbb tuin: circuit van kracht- en cardio-oefeningen die worden herhaald (schoenen aan) Bij regen binnen & binnenschoenen!
10:45 - 11:15
byyourself
hot cabin: train met je eigen programma ZONDER begeleiding van een coach, maar work out zit in je app ter ondersteuning
11:30 - 12:00
power by yourself
zaal: zelf aan de slag met gewichten (let op: GEEN begeleiding). Heb je behoefte aan een eigen work-out? Boek dan eerst een body-coaching zodat we die voor je kunnen samenstellen!
11:30 - 12:00
hotpilates
hot cabin: rustige en gecontroleerde bewegingen gericht op je core, het verlengen van de spieren en je ademhaling
11:30 - 12:00
les op mat
volg de hot cabin les op de mat! extra plek met enkel gewichten om de work-out te intensiviseren. Mocht er een cabine vrij blijven is die natuurlijk voor jou!
17:30 - 18:00
les op mat
volg de hot cabin les op de mat! extra plek met enkel gewichten om de work-out te intensiviseren. Mocht er een cabine vrij blijven is die natuurlijk voor jou!
17:30 - 18:00
bbb30
hot cabin: 30 minuten work-out met nadruk op benen, billen en buik
18:00 - 19:00
bodycombat
Cardio, boksen, martial arts: 45 min full body work-out!
18:15 - 18:45
personal
hot cabin: train met je eigen programma onder begeleiding van een coach
19:00 - 19:30
hot hiit
hot cabin: 30 min intensieve work-out met een mix van kracht en cardio oefeningen. Oefeningen worden getimed, met korte pauzes ertussen.
19:45 - 20:30
balance
hot cabin: 30min work-out voor alle spiergroepen en aansluitend 15min stretch & meditatie
19:45 - 20:45
yoga nidra
Yoga Nidra les van specialist Brooke. Ze zal je een uur begeleiden in ademhaling en stretches om stress in lichaam en mind te verlichten. Heerlijk aan het einde van de dag en begin van je werkweek: zo kan je 'm aan!
19:45 - 20:30
ZOOM - ademwerk&stretch
ZOOM meeting adem&stretch : heerlijk ontspannen in je eigen omgeving
19:45 - 20:30
les op mat
volg de hot cabin les op de mat! extra plek met enkel gewichten om de work-out te intensiviseren. Mocht er een cabine vrij blijven is die natuurlijk voor jou!
09:15 - 09:45
hot hiit
hot cabin: 30 min intensieve work-out met een mix van kracht en cardio oefeningen. Oefeningen worden getimed, met korte pauzes ertussen.
10:00 - 10:30
les op mat
volg de hot cabin les op de mat! extra plek met enkel gewichten om de work-out te intensiviseren. Mocht er een cabine vrij blijven is die voor jou!
10:00 - 10:30
bbb30
hot cabin: 30 minuten work-out met nadruk op benen, billen en buik
10:00 - 10:30
power by yourself
zaal: zelf aan de slag met gewichten (let op: GEEN begeleiding). Heb je behoefte aan een eigen work-out? Boek dan eerst een body-coaching zodat we die voor je kunnen samenstellen!
10:45 - 11:15
person/byb
10:45 - 11:15
power by yourself
zaal: zelf aan de slag met gewichten (let op: GEEN begeleiding). Heb je behoefte aan een eigen work-out? Boek dan eerst een body-coaching zodat we die voor je kunnen samenstellen!
11:30 - 12:00
hotpilates
hot cabin: rustige en gecontroleerde bewegingen gericht op je core, het verlengen van de spieren en je ademhaling
11:30 - 12:00
power by yourself
zaal: zelf aan de slag met gewichten (let op: GEEN begeleiding). Heb je behoefte aan een eigen work-out? Boek dan eerst een body-coaching zodat we die voor je kunnen samenstellen!
11:30 - 12:15
les op mat
volg de hot cabin les op de mat! extra plek met enkel gewichten om de work-out te intensiviseren. Mocht er een cabine vrij blijven is die natuurlijk voor jou!
17:30 - 18:00
byyourself
hot cabin: train met je eigen programma ZONDER begeleiding van een coach, maar work out zit in je app ter ondersteuning
17:30 - 18:30
barre
Zaal – zonder schoenen. Trainingsmethode waarin bewegingen uit Pilates, Yoga en klassiek en modern ballet worden gecombineerd. Met deze work-out werk je aan een slank en elegant postuur zoals dat van een danser!
18:45 - 19:15
personal
hot cabin: train met je eigen programma onder begeleiding van een coach
18:45 - 19:15
power by yourself
zaal: zelf aan de slag met gewichten (let op: GEEN begeleiding). Heb je behoefte aan een eigen work-out? Boek dan eerst een body-coaching zodat we die voor je kunnen samenstellen!
19:30 - 20:00
bbb30
hot cabin: 30 minuten work-out met nadruk op benen, billen en buik
19:30 - 20:00
power by yourself
zaal: zelf aan de slag met gewichten (let op: GEEN begeleiding). Heb je behoefte aan een eigen work-out? Boek dan eerst een body-coaching zodat we die voor je kunnen samenstellen!
20:15 - 20:45
hotpilates
Hot cabin: rustige en gecontroleerde bewegingen gericht op je core, het verlengen van de spieren en je ademhaling
20:15 - 20:45
power by yourself
zaal: zelf aan de slag met gewichten (let op: GEEN begeleiding). Heb je behoefte aan een eigen work-out? Boek dan eerst een body-coaching zodat we die voor je kunnen samenstellen!
20:15 - 20:45
les op mat
volg de hot cabin les op de mat! extra plek met enkel gewichten om de work-out te intensiviseren. Mocht er een cabine vrij blijven is die natuurlijk voor jou!
09:15 - 09:45
les op mat
bbb30 op de mat - als er een cabine vrij blijft is deze voor jou!
08:00 - 08:45
ZOOM - balance
08:30 - 09:00
byyourself
hot cabin: train met je eigen programma ZONDER begeleiding van een coach, maar work out zit in je app ter ondersteuning
08:30 - 09:15
barre
Zaal – zonder schoenen. Trainingsmethode waarin bewegingen uit Pilates, Yoga en klassiek en modern ballet worden gecombineerd. Met deze work-out werk je aan een slank en elegant postuur zoals dat van een danser!
09:15 - 09:45
bbb30
hot cabin: 30 minuten work-out met nadruk op benen, billen en buik
09:15 - 09:45
power by yourself
zaal: zelf aan de slag met gewichten (let op: GEEN begeleiding). Heb je behoefte aan een eigen work-out? Boek dan eerst een body-coaching zodat we die voor je kunnen samenstellen!
10:00 - 10:30
byyourself
hot cabin: train met je eigen programma ZONDER begeleiding van een coach, maar work out zit in je app ter ondersteuning
10:00 - 10:30
Circuit outdoor
les in bbb tuin: circuit van kracht- en cardio-oefeningen die worden herhaald (schoenen aan) Bij regen binnen & binnenschoenen!
10:30 - 11:00
byyourself
hot cabin: train met je eigen programma ZONDER begeleiding van een coach, maar work out zit in je app ter ondersteuning
10:45 - 11:15
power by yourself
zaal: zelf aan de slag met gewichten (let op: GEEN begeleiding). Heb je behoefte aan een eigen work-out? Boek dan eerst een body-coaching zodat we die voor je kunnen samenstellen!
10:45 - 11:15
byb/person
hot cabin: train met je eigen programma onder begeleiding van een coach. Je kan naar deze les je baby (tot 4 jaar) meenemen. Mag wel, hoeft niet ; maar er kunnen op dit tijdsblok dus kinderen in de boutique aanwezig zijn.
11:30 - 12:00
hot hiit
hot cabin: 30 min intensieve work-out met een mix van kracht en cardio oefeningen. Oefeningen worden getimed, met korte pauzes ertussen.
11:30 - 12:00
les op mat
volg de hot cabin les op de mat! extra plek met enkel gewichten om de work-out te intensiviseren. Mocht er een cabine vrij blijven is die natuurlijk voor jou!
13:00 - 14:00
pilates
Pilates van Dindi! Dindi geeft sinds 2020 pilates en PT en gaat op vrijdag ook lesgeven bij bbb. Haar lessen zijn flowy en pittig, maar vliegen voorbij dankzij haar guidance en motiverende woorden! Let op: maar 2 plaatsen beschikbaar.
17:30 - 18:00
les op mat
volg de hot cabin les op de mat! extra plek met enkel gewichten om de work-out te intensiviseren. Mocht er een cabine vrij blijven is die natuurlijk voor jou!
17:15 - 18:00
Personal Training
1 op 1 werken met de coach aan jouw doelen! In de zaal, dus draag schoenen.
17:30 - 18:00
bbb30
hot cabin: 30 minuten work-out met nadruk op benen, billen en buik
18:15 - 18:45
personal
hot cabin: train met je eigen programma onder begeleiding van een coach
18:15 - 18:45
circuit training
zaalles: circuit van kracht- en cardio-oefeningen die worden herhaald (schoenen aan)
18:50 - 19:35
Personal Training
1 op 1 werken met de coach aan jouw doelen! In de zaal, dus draag schoenen.
19:00 - 19:30
hot hiit
hot cabin: 30 min intensieve work-out met een mix van kracht en cardio oefeningen. Oefeningen worden getimed, met korte pauzes ertussen.
19:45 - 20:30
balance
hot cabin: 30min work-out voor alle spiergroepen en aansluitend 15min stretch & meditatie
20:00 - 21:00
yoga nidra
Yoga Nidra les van specialist Brooke. Ze zal je een uur begeleiden in ademhaling en stretches om stress in lichaam en mind te verlichten. Heerlijk aan het einde van de dag en begin van je werkweek: zo kan je 'm aan!
19:45 - 20:30
les op mat
volg de hot cabin les op de mat! extra plek met enkel gewichten om de work-out te intensiviseren. Mocht er een cabine vrij blijven is die natuurlijk voor jou!
07:45 - 08:15
ZOOM-strong morning flow
fijne start van de dag vanuit je eigen omgeving!
09:15 - 09:45
les op mat
volg de hot cabin les op de mat! extra plek met enkel gewichten om de work-out te intensiviseren. Mocht er een cabine vrij blijven is die natuurlijk voor jou!
09:15 - 09:45
hot hiit
hot cabin: 30 min intensieve work-out met een mix van kracht en cardio oefeningen. Oefeningen worden getimed, met korte pauzes ertussen.
09:15 - 09:45
power by yourself
zaal: zelf aan de slag met gewichten (let op: GEEN begeleiding). Heb je behoefte aan een eigen work-out? Boek dan eerst een body-coaching zodat we die voor je kunnen samenstellen!
10:00 - 10:30
byyourself
hot cabin: train met je eigen programma ZONDER begeleiding van een coach, maar work out zit in je app ter ondersteuning
10:00 - 10:30
Circuit outdoor
Circuit outdoor: Buitenles (als weer het toelaat): circuit van kracht- en cardio-oefeningen die worden herhaald (schoenen aan)
10:45 - 11:15
person/byb
hot cabin: train met je eigen programma onder begeleiding van een coach. Je mag je baby (tot 4 jaar) meenemen. Je mag deze les ook zonder baby inplannen, maar er kunnen op dit tijdsblok dus kinderen in de boutique aanwezig zijn.
10:45 - 11:15
power by yourself
zaal: zelf aan de slag met gewichten (let op: GEEN begeleiding). Heb je behoefte aan een eigen work-out? Boek dan eerst een body-coaching zodat we die voor je kunnen samenstellen!
11:30 - 12:15
balance
hot cabin: 30min work-out voor alle spiergroepen en aansluitend 15min stretch & meditatie
11:30 - 12:00
power by yourself
zaal: zelf aan de slag met gewichten (let op: GEEN begeleiding). Heb je behoefte aan een eigen work-out? Boek dan eerst een body-coaching zodat we die voor je kunnen samenstellen! studio: getting a nice power work-out done all by yourself (no coach available). Need a work-out tailor made? Book a body coaching first! zaal: zelf aan de slag met gewichten (let op: GEEN begeleiding). Heb je behoefte aan een eigen work-out? Boek dan eerst een body-coaching zodat we die voor je kunnen samenstellen!
11:30 - 12:15
les op mat
volg de hot cabin les op de mat! extra plek met enkel gewichten om de work-out te intensiviseren. Mocht er een cabine vrij blijven is die natuurlijk voor jou!
18:15 - 18:45
hot hiit
hot cabin: 30 min intensieve work-out met een mix van kracht en cardio oefeningen. Oefeningen worden getimed, met korte pauzes ertussen. .
19:00 - 20:00
gentle yoga
ontspannende en rustige yoga hatha yoga
18:15 - 18:45
hiitopmat
volg de hot hiit les op de mat! extra plek met enkel gewichten om de work-out te intensiviseren. Mocht er een cabine vrij blijven is die natuurlijk voor jou!
19:00 - 19:30
bbb30
hot cabin: 30 minuten work-out met nadruk op benen, billen en buik
19:00 - 19:30
les op mat
volg de hot cabin les op de mat! extra plek met enkel gewichten om de work-out te intensiviseren. Mocht er een cabine vrij blijven is die natuurlijk voor jou!
08:30 - 09:00
les op mat
08:30 - 09:00
hotpilates
hot cabin: rustige en gecontroleerde bewegingen gericht op je core, het verlengen van de spieren en je ademhaling
09:15 - 09:45
les op mat
volg de hot cabin les op de mat! extra plek met enkel gewichten om de work-out te intensiviseren. Mocht er een cabine vrij blijven is die natuurlijk voor jou!
09:05 - 09:50
ZOOM - pilates45
09:15 - 09:45
bbb30
hot cabin: 30 minuten work-out met nadruk op benen, billen en buik
09:15 - 09:45
power by yourself
zaal: zelf aan de slag met gewichten (let op: GEEN begeleiding). Heb je behoefte aan een eigen work-out? Boek dan eerst een body-coaching zodat we die voor je kunnen samenstellen!
10:00 - 10:30
by yoursel
hot cabin: train met je eigen programma ZONDER begeleiding van een coach, maar work out zit in je app ter ondersteuning
10:00 - 10:30
HIIT30
zaalles: 30 min intensieve work-out met een mix van kracht en cardio oefeningen. Oefeningen worden getimed, met korte pauzes ertussen.
10:45 - 11:15
pers/byb
hot cabin: train met je eigen programma onder begeleiding van een coach. Je kan naar deze les je baby (tot 4 jaar) meenemen. Mag wel, hoeft niet ; maar er kunnen op dit tijdsblok dus kinderen in de boutique aanwezig zijn.
11:00 - 12:00
pilates
Pilates van Dindi! Dindi geeft sinds 2020 pilates en PT en gaat op vrijdag ook lesgeven bij bbb. Haar lessen zijn flowy en pittig, maar vliegen voorbij dankzij haar guidance en motiverende woorden! Let op: maar 2 plaatsen beschikbaar.
10:45 - 11:15
byyourself
hot cabin: train met je eigen programma ZONDER begeleiding van een coach, maar work out zit in je app ter ondersteuning
11:30 - 12:00
hot hiit
hot cabin: 30 min intensieve work-out met een mix van kracht en cardio oefeningen. Oefeningen worden getimed, met korte pauzes ertussen.
12:15 - 13:00
pilates
zaal: rustige en gecontroleerde bewegingen gericht op je core, het verlengen van de spieren en je ademhaling, onder begeleiding van pilates docent
11:30 - 12:15
les op mat
volg de hot cabin les op de mat! extra plek met enkel gewichten om de work-out te intensiviseren. Mocht er een cabine vrij blijven is die natuurlijk voor jou!
09:15 - 09:45
les op mat
volg de hot cabin les op de mat! extra plek met enkel gewichten om de work-out te intensiviseren. Mocht er een cabine vrij blijven is die natuurlijk voor jou!
08:30 - 09:15
ZOOM- core45
Zoom workout van 45 minutes met focus op de core. De Zoom-link ontvang je per mail en is aanklikbaar in de webapp op het tijdstip van de les.
09:15 - 09:45
hot hiit
hot cabin: 30 min intensieve work-out met een mix van kracht en cardio oefeningen. Oefeningen worden getimed, met korte pauzes ertussen.
09:15 - 10:00
Personal Training
1 op 1 werken met de coach aan jouw doelen! In de zaal, dus draag schoenen.
10:00 - 10:30
bbb30
hot cabin: 30 minuten work-out met nadruk op benen, billen en buik
10:10 - 10:40
circuit training
zaalles: circuit van kracht- en cardio-oefeningen die worden herhaald (schoenen aan)
10:00 - 10:30
les op mat
volg de hot cabin les op de mat! extra plek met enkel gewichten om de work-out te intensiviseren. Mocht er een cabine vrij blijven is die natuurlijk voor jou!
10:45 - 11:30
Personal Training
1 op 1 werken met de coach aan jouw doelen! In de zaal, dus draag schoenen.
10:45 - 11:15
personal
hot cabin: train met je eigen programma onder begeleiding van een coach. Boek een "Nieuw Programma" erbij als je nog geen persoonlijke work-out hebt!
11:30 - 12:00
power by yourself
zaal: zelf aan de slag met gewichten (let op: GEEN begeleiding). Heb je behoefte aan een eigen work-out? Boek dan eerst een body-coaching zodat we die voor je kunnen samenstellen!
10:45 - 11:15
byyourself
hot cabin: train met je eigen programma ZONDER begeleiding van een coach, maar work out zit in je app ter ondersteuning. Boek eerst een personal met "Nieuw Programma" erbij als je nog geen persoonlijke work-out hebt!
11:30 - 12:15
balance
hot cabin: 30min work-out voor alle spiergroepen en aansluitend 15min stretch & meditatie
11:30 - 12:15
les op mat
volg de hot cabin les op de mat! extra plek met enkel gewichten om de work-out te intensiviseren. Mocht er een cabine vrij blijven is die natuurlijk voor jou!
09:15 - 09:45
les op mat
volg de hot cabin les op de mat! extra plek met enkel gewichten om de work-out te intensiviseren. Mocht er een cabine vrij blijven is die natuurlijk voor jou!
09:00 - 10:00
energetic yoga
actieve, statische vorm van yoga
09:15 - 09:45
hot hiit
hot cabin: 30 min intensieve work-out met een mix van kracht en cardio oefeningen. Oefeningen worden getimed, met korte pauzes ertussen.
09:15 - 10:15
bodycombat
Cardio, boksen, martial arts: 45 min full body work-out!
10:00 - 10:30
les op mat
volg de hot cabin les op de mat! extra plek met enkel gewichten om de work-out te intensiviseren. Mocht er een cabine vrij blijven is die natuurlijk voor jou!
10:00 - 10:30
power by yourself
zaal: zelf aan de slag met gewichten (let op: GEEN begeleiding). Heb je behoefte aan een eigen work-out? Boek dan eerst een body-coaching zodat we die voor je kunnen samenstellen!
10:00 - 10:30
bbb30
hot cabin: 30 minuten work-out met nadruk op benen, billen en buik
10:45 - 11:15
circuit training
zaalles (evt buitenles als weer het toelaat): circuit van kracht- en cardio-oefeningen die worden herhaald (schoenen aan)
10:45 - 11:15
byyourself
hot cabin: train met je eigen programma ZONDER begeleiding van een coach, maar work out zit in je app ter ondersteuning. Boek eerst een personal met "Nieuw Programma" erbij als je nog geen persoonlijke work-out hebt!
11:30 - 12:00
power by yourself
zaal: zonder coach, je mag zelf de gewichten gebruiken. Weet je niet wat je moet doen? Boek dan een body coaching voor uitleg.
11:30 - 12:15
balance
hot cabin: 30min work-out voor alle spiergroepen en aansluitend 15min stretch & meditatie
11:30 - 12:15
les op mat
volg de hot cabin les op de mat! extra plek met enkel gewichten om de work-out te intensiviseren. Mocht er een cabine vrij blijven is die natuurlijk voor jou!
Boek een proefles