bbb health boutique Rotterdam

Maak van je goede voornemens blijvende gewoontes met bbb health boutique Rotterdam! Bij bbb bieden we een holistische benadering van gezondheid, waardoor je niet alleen je doelen voor het nieuwe jaar behaalt, maar ze ook overstijgt. Laat de standaard fitnessroutine achter je en start het nieuwe jaar vol zelfvertrouwen, groei en energie met bbb.

bbb is dé sportschool voor vrouwen in Rotterdam. Wij zorgen ervoor dat je steeds naar de gezondste versie van jezelf toewerkt en dat je blij bent in en met je lijf. Samen werken we aan plezier in sporten met de work-out die het best voor jou werkt!

✔ Aandacht & persoonlijke begeleiding: bij bbb vinden we het belangrijk dat er veel ruimte is voor persoonlijke aandacht en begeleiding in een huiselijke sfeer.

✔ Hot cabin work-out: uniek bij ons is dat je sport in een hot cabin. Sporten in de hot cabin is kort en intensief; 30 minuten. Naast de diverse lessen in onze hot cabins bieden we ook diverse workouts in de zaal; barre ballet, pilates, bootcamp en yoga.

✔ Holistisch: we zijn een holistische sportschool en dat betekent dat we jou als vrouw coachen op het gebied van body, food en mind. Want naast het gevarieerde aanbod in work-outs in de hot cabin of zaal, bieden we ook metingen, food- en lifestylecoaching!
Boek een gratis proefles
Een vrouw volgt een proefles in een warmtecabine bij bbb Amsterdam Jordaan, een holistische sportschool voor vrouwen.

"bbb is voor mij dé plek waar ik voor, tijdens en na mijn zwangerschap onder begeleiding van lieve coaches veilig kan bewegen. De coaches begeleiden je naar jouw persoonlijke doelen, ongeacht of deze gedurende verschillende levensfases veranderd zijn"

- Floor

Ga direct aan de slag bij bbb health boutique Rotterdam!

Bij bbb Rotterdam hebben we alles in huis om je te helpen fit te worden. Werk aan je conditie, kracht, flexibiliteit of ontspanning. We hebben voor elk doel de juiste work-out. We bieden ook kortlopende abonnementen aan.

✔ Hot cabin lessen voor een effectieve work-out en detox.

✔ Effectieve work-outs van 30 minuten.

✔ Krachttraining, barre, HIIT, pilates, yoga en meer!

Wil je onze bbb health boutique een keer uit proberen? Boek dan nu de tijdelijk gratis proefles.

Start direct met een 10 sessions strippenkaart!

Maak op een laagdrempelige manier kennis met de holistische werkwijze van BBB. Op deze manier kun je zelf lessen in plannen. Met deze strippenkaart ontvang je 10x hotcabin of zaallessen, onbeperkt body-, food- & lifestylecoaching en nog veel meer. We zorgen voor een begin- en eindmeting, bespreken jouw doelen en maken een persoonlijk plan.

Zwart Janstraat 138

Een fijne plek voor jou als vrouw

We zijn een holistische sportschool. Dat betekent dat we jou als vrouw coachen op het gebied van body, food en mind. Want naast de work-outs in de warmtecabine of zaal, bieden we ook food-, body en lifestylecoaching bij bbb Rotterdam, en kan je meedoen aan inspirerende challenges.

En heb je even een motivatiedip dan kan je een van onze coachings inzetten. Door middel van onze werkwijze kunnen wij jou begeleiden naar de beste versie van jezelf. Wat dat ook is: wij vinden het belangrijk dat jij lekker in je lijf en hoofd zit!

Waarom kiezen voor bbb Rotterdam?

✔ Je wil graag afvallen of shapen, maar hebt hulp of een stok achter de deur nodig.

✔ Je wil graag effectief (en kort) trainen in een warme en fijne omgeving.

✔ Je wil graag je eetgewoontes en leefstijl veranderen.

✔ Je hebt een blessure/bent herstellende waardoor andere sporten niet kunnen.

✔ Je bent zwanger of net bevallen en wilt onder begeleiding sporten (en evt. je kindje kunnen meenemen)

EEN HOLISTISCHE BENADERING VAN GEZONDHEID

Met coaching en (hot)work-outs je doelen bereiken. Bij bbb healthboutique train je op maat en word je gecoacht op voeding & leefstijl. Lees hier meer over onze werkwijze.

Voordelen van sporten in een hot cabin

✔ Het stimuleert de vetverbranding.

✔ Het heeft een reinigende werking.

✔ De warmte en beweging verbeteren de doorbloeding.

✔ Weinig tot geen risico’s op blessures.

✔ Is kort & effectief; in 30 minuten ben je klaar!

Yoga, kracht, barre en kickboksen

bbb Rotterdam heeft een divers aanbod aan verschillende soorten zaallessen. In onze ladies-only boutique gym kun je terecht voor kickboksen, barre ballet, krachttraining, HITT, Pilates en diverse yoga lessen. In de zaallessen werk je aan kracht, conditie en flexibiliteit. Deze groepslessen zijn fantastisch voor het behalen van resultaat en bij het shapen van jouw lichaam. Bekijk hier ons groepslesrooster. Alle zaallessen, trainingen en cabinelessen worden gegeven door een coach onder begeleiding van muziek. Je wordt dus altijd voorzien van deskundig advies door een professional! Boek snel een proefles. Deze is tijdelijk afgeprijsd van €25 naar €0!

Boek een proefles

Rotterdam

Zwart Janstraat 138 3035AZ Rotterdam +31886440010 rotterdam@bbbhealthboutique.nl

Openingstijden

Maandag
08.30 - 13.00
17.15 - 21.30
Dinsdag
09.00 - 12.30
17.15 - 21.30
Woensdag
08.30 - 13.00
17.15 - 21.00
Donderdag
09.00 - 12.30
17.15 - 21.00
Vrijdag
08.30 - 13.00
Zaterdag
09.00 - 13.00
Zondag
09.00 - 12.30

Coaches

Liset

Liset

Coach
Over Liset

Liset is bbb-ondernemer en werkt ook als coach. Ze gelooft in duurzame leefstijlverandering, en weet dat dat hem zit in kleine stapjes en in het creeeren van balans. Ze krijgt energie van anderen helpen en het is haar missie jou lekker in je vel te laten zitten, zowel fysiek als mentaal.

Manon

Manon

coach
Over Manon

Manon is personal trainer en heeft een achtergrond in de psychologie. Sport heeft haar geholpen om de balans op fysiek en mentaal gebied te vinden en nu zet ze haar ervaringen graag in om anderen hierbij te helpen. Ze krijgt enorm veel energie van het lesgeven en het begeleiden van anderen naar een gezonde leefstijl. Daarnaast staat ze altijd open voor een gesprek in de boutique!

Demy

Demy

coach
Over Demy

Demy’s passie voor sporten is begonnen nadat ze zelf haar leefstijl een aantal jaar geleden omgooide. Met een achtergrond in de psychologie begrijpt ze hoe een gezonde leefstijl een positieve invloed heeft op ons mentale welzijn. Ze hoopt deze passie met jullie te delen door samen te knallen tijden de lessen en uiteraard altijd open te staan voor fijne, open gesprekken.

Adrienne

Adrienne

coach
Over Adrienne

Adrienne is een vuurartiest en een holistische gezondheidscoach. In haar praktijk werkt ze graag met vrouwen, en vindt bij bbb dus een fijne match. Adrienne heeft 20 jaar ervaring als bewegings- en voedingsdeskundige. Ze haalt de meeste voldoening uit het creeeren van een heilzame ervaring voor anderen en houdt ervan om mensen bij elkaar te brengen met als uitgangspunt vreugde, verbinding en (zelf)ontdekking.

Rosa

Rosa

Coach
Over Rosa

Rosa werkt naast bbb-coach ook als bokstrainer en zelfstandig vitaliteitstherapeut. Ze geniet van het geven van actieve lessen en focust in haar coachings op de zoektocht naar een leven dat bij jou past. Hierin zijn lichaam en geest onlosmakelijk met elkaar verbonden!

Mathilda

Mathilda

Yogadocent
Over Mathilda

Mathilda geeft onze fijne yogalessen. Vanuit de traditie van yoga en mindfulness combineert zij dit veilig met haar hedendaagse kennis over anatomie en fitness. Met kennis en enthousiasme en aandacht voor je ademhaling laat zij jou op zachte wijze in contact komen met jezelf.

Een coach geeft een bbb30 les bij bbb health boutique Amsterdam, een holistisch sportschool voor vrouwen met warmtecabines.

Rooster

Personal
Cabineles
Zaalles
Buitenles
Online
  • Ma
  • Di
  • Wo
  • Do
  • Vr
  • Za
  • Zo
09:15 - 09:45
les op mat
volg de hot cabin les op de mat! extra plek met enkel gewichten om de work-out te intensiviseren. Mocht er een cabine vrij blijven is die voor jou!
09:00 - 09:15
telefonische coaching
telefonische coaching met Rosa, je wordt gebeld door een 06-nummer
09:15 - 09:45
bbb30
hot cabin: 30 minuten work-out met nadruk op benen, billen en buik
09:15 - 09:45
power by yourself
zaal: zelf aan de slag met gewichten (let op: GEEN begeleiding). Heb je behoefte aan een eigen work-out? Boek dan eerst een body-coaching zodat we die voor je kunnen samenstellen!
09:20 - 09:35
telefonische coaching
telefonische coaching met Rosa, je wordt gebeld door een 06-nummer
10:00 - 10:30
person/byb
hot cabin: train met je eigen programma onder begeleiding van een coach. Je mag je baby (tot 4 jaar) meenemen. Je mag deze les ook zonder baby inplannen, maar er kunnen op dit tijdsblok dus kinderen in de boutique aanwezig zijn.
10:00 - 10:30
byyourself
by yourself! Er is een coach aanwezig voor de personal maar als je geen hulp nodig hebt kan je deze gewoon boeken.
10:45 - 11:15
HIIT30
zaalles: 30 min intensieve work-out met een mix van kracht en cardio oefeningen. Oefeningen worden getimed, met korte pauzes ertussen.
10:45 - 11:15
byyourself
hot cabin: train met je eigen programma ZONDER begeleiding van een coach, maar work out zit in je app ter ondersteuning
11:30 - 12:00
power by yourself
zaal: zelf aan de slag met gewichten (let op: GEEN begeleiding). Heb je behoefte aan een eigen work-out? Boek dan eerst een body-coaching zodat we die voor je kunnen samenstellen!
11:30 - 12:00
hotpilates
hot cabin: rustige en gecontroleerde bewegingen gericht op je core, het verlengen van de spieren en je ademhaling
11:30 - 12:00
les op mat
volg de hot cabin les op de mat! extra plek met enkel gewichten om de work-out te intensiviseren. Mocht er een cabine vrij blijven is die natuurlijk voor jou!
17:30 - 18:00
les op mat
volg de hot cabin les op de mat! extra plek met enkel gewichten om de work-out te intensiviseren. Mocht er een cabine vrij blijven is die natuurlijk voor jou!
17:30 - 18:00
bbb30
hot cabin: 30 minuten work-out met nadruk op benen, billen en buik
17:45 - 18:45
Power60
Power les voor wie uitgedaagd wil worden. Iedere les wat anders, maar spieropbouw gegarandeerd. Docent is Sterker met Saar.
18:15 - 18:45
personal
hot cabin: train met je eigen programma onder begeleiding van een coach
19:00 - 19:30
hot hiit
hot cabin: 30 min intensieve work-out met een mix van kracht en cardio oefeningen. Oefeningen worden getimed, met korte pauzes ertussen.
19:00 - 19:30
power by yourself
zaal: zelf aan de slag met gewichten (let op: GEEN begeleiding). Heb je behoefte aan een eigen work-out? Boek dan eerst een body-coaching zodat we die voor je kunnen samenstellen!
19:45 - 20:30
balance
hot cabin: 30min work-out voor alle spiergroepen en aansluitend 15min stretch & meditatie
19:45 - 20:30
ZOOM - ademwerk&stretch
ZOOM meeting adem&stretch : heerlijk ontspannen in je eigen omgeving
19:45 - 20:45
yoga nidra
Yoga Nidra les van specialist Brooke. Ze zal je een uur begeleiden in ademhaling en stretches om stress in lichaam en mind te verlichten. Heerlijk aan het einde van de dag en begin van je werkweek: zo kan je 'm aan!
19:45 - 20:30
les op mat
volg de hot cabin les op de mat! extra plek met enkel gewichten om de work-out te intensiviseren. Mocht er een cabine vrij blijven is die natuurlijk voor jou!
10:00 - 10:30
les op mat
volg de hot cabin les op de mat! extra plek met enkel gewichten om de work-out te intensiviseren. Mocht er een cabine vrij blijven is die voor jou!
09:15 - 09:45
circuit training
zaalles: circuit van kracht- en cardio-oefeningen die worden herhaald (schoenen aan)
10:00 - 10:30
bbb30
hot cabin: 30 minuten work-out met nadruk op benen, billen en buik
10:00 - 10:30
power by yourself
zaal: zelf aan de slag met gewichten (let op: GEEN begeleiding). Heb je behoefte aan een eigen work-out? Boek dan eerst een body-coaching zodat we die voor je kunnen samenstellen!
10:45 - 11:15
person/byb
10:45 - 11:15
power by yourself
zaal: zelf aan de slag met gewichten (let op: GEEN begeleiding). Heb je behoefte aan een eigen work-out? Boek dan eerst een body-coaching zodat we die voor je kunnen samenstellen!
11:30 - 12:15
balance
hot cabin: 30min work-out voor alle spiergroepen en aansluitend 15min stretch & meditatie
11:30 - 12:00
power by yourself
zaal: zelf aan de slag met gewichten (let op: GEEN begeleiding). Heb je behoefte aan een eigen work-out? Boek dan eerst een body-coaching zodat we die voor je kunnen samenstellen!
11:30 - 12:15
les op mat
volg de hot cabin les op de mat! extra plek met enkel gewichten om de work-out te intensiviseren. Mocht er een cabine vrij blijven is die natuurlijk voor jou!
17:30 - 18:00
byyourself
hot cabin: train met je eigen programma ZONDER begeleiding van een coach, maar work out zit in je app ter ondersteuning
17:30 - 18:30
energetic yoga
actieve, statische vorm van yoga
18:45 - 19:15
personal
hot cabin: train met je eigen programma onder begeleiding van een coach
18:45 - 19:15
power by yourself
zaal: zelf aan de slag met gewichten (let op: GEEN begeleiding). Heb je behoefte aan een eigen work-out? Boek dan eerst een body-coaching zodat we die voor je kunnen samenstellen!
19:30 - 20:00
bbb30
hot cabin: 30 minuten work-out met nadruk op benen, billen en buik
19:30 - 20:00
power by yourself
zaal: zelf aan de slag met gewichten (let op: GEEN begeleiding). Heb je behoefte aan een eigen work-out? Boek dan eerst een body-coaching zodat we die voor je kunnen samenstellen!
20:15 - 20:45
hotpilates
Hot cabin: rustige en gecontroleerde bewegingen gericht op je core, het verlengen van de spieren en je ademhaling
20:15 - 20:45
power by yourself
zaal: zelf aan de slag met gewichten (let op: GEEN begeleiding). Heb je behoefte aan een eigen work-out? Boek dan eerst een body-coaching zodat we die voor je kunnen samenstellen!
20:15 - 20:45
les op mat
volg de hot cabin les op de mat! extra plek met enkel gewichten om de work-out te intensiviseren. Mocht er een cabine vrij blijven is die natuurlijk voor jou!
08:00 - 08:45
ZOOM - balance
08:30 - 09:00
byyourself
hot cabin: train met je eigen programma ZONDER begeleiding van een coach, maar work out zit in je app ter ondersteuning
08:30 - 09:15
barre
Zaal – zonder schoenen. Trainingsmethode waarin bewegingen uit Pilates, Yoga en klassiek en modern ballet worden gecombineerd. Met deze work-out werk je aan een slank en elegant postuur zoals dat van een danser!
09:15 - 09:45
bbb30
hot cabin: 30 minuten work-out met nadruk op benen, billen en buik
10:00 - 10:30
byyourself
hot cabin: train met je eigen programma ZONDER begeleiding van een coach, maar work out zit in je app ter ondersteuning
10:00 - 10:30
circuit training
zaalles: circuit van kracht- en cardio-oefeningen die worden herhaald (schoenen aan)
10:30 - 11:00
byyourself
hot cabin: train met je eigen programma ZONDER begeleiding van een coach, maar work out zit in je app ter ondersteuning
10:45 - 11:15
byb/person
hot cabin: train met je eigen programma onder begeleiding van een coach. Je kan naar deze les je baby (tot 4 jaar) meenemen. Mag wel, hoeft niet ; maar er kunnen op dit tijdsblok dus kinderen in de boutique aanwezig zijn.
17:30 - 18:00
les op mat
volg de hot cabin les op de mat! extra plek met enkel gewichten om de work-out te intensiviseren. Mocht er een cabine vrij blijven is die natuurlijk voor jou!
17:30 - 18:00
bbb30
hot cabin: 30 minuten work-out met nadruk op benen, billen en buik
17:30 - 18:00
power by yourself
zaal: zonder coach, je mag zelf de gewichten gebruiken. Weet je niet wat je moet doen? Boek dan een body coaching voor uitleg.
17:30 - 18:30
flow yoga
Een flow yoga les, waarbij de ademhaling je helpt om de houdingen uit te voeren. Kom tot rust in deze les maar laat je ook uitdagen!
18:15 - 18:45
personal
hot cabin: train met je eigen programma onder begeleiding van een coach
19:00 - 19:30
byyourself
hot cabin: train met je eigen programma ZONDER begeleiding van een coach, maar work out zit in je app ter ondersteuning
19:00 - 19:30
circuit training
zaalles: circuit van kracht- en cardio-oefeningen die worden herhaald (schoenen aan)
19:45 - 20:30
balance
hot cabin: 30min work-out voor alle spiergroepen en aansluitend 15min stretch & meditatie
19:45 - 20:15
power by yourself
zaal: zonder coach, je mag zelf de gewichten gebruiken. Weet je niet wat je moet doen? Boek dan een body coaching voor uitleg.
19:45 - 20:30
les op mat
volg de hot cabin les op de mat! extra plek met enkel gewichten om de work-out te intensiviseren. Mocht er een cabine vrij blijven is die natuurlijk voor jou!
07:45 - 08:15
ZOOM-strong morning flow
fijne start van de dag vanuit je eigen omgeving!
09:15 - 09:45
les op mat
volg de hot cabin les op de mat! extra plek met enkel gewichten om de work-out te intensiviseren. Mocht er een cabine vrij blijven is die natuurlijk voor jou!
09:15 - 09:45
hot hiit
hot cabin: 30 min intensieve work-out met een mix van kracht en cardio oefeningen. Oefeningen worden getimed, met korte pauzes ertussen.
10:00 - 10:30
byyourself
hot cabin: train met je eigen programma ZONDER begeleiding van een coach, maar work out zit in je app ter ondersteuning
10:00 - 10:15
telefonische coaching
telefonische coaching met Rosa, je wordt gebeld door een 06-nummer
10:00 - 10:30
circuit training
zaalles: circuit van kracht- en cardio-oefeningen die worden herhaald (schoenen aan)
10:20 - 10:35
telefonische coaching
telefonische coaching met Rosa, je wordt gebeld door een 06-nummer
10:45 - 11:15
person/byb
hot cabin: train met je eigen programma onder begeleiding van een coach. Je mag je baby (tot 4 jaar) meenemen. Je mag deze les ook zonder baby inplannen, maar er kunnen op dit tijdsblok dus kinderen in de boutique aanwezig zijn.
11:30 - 12:15
balance
hot cabin: 30min work-out voor alle spiergroepen en aansluitend 15min stretch & meditatie
11:30 - 12:00
power by yourself
zaal: zelf aan de slag met gewichten (let op: GEEN begeleiding). Heb je behoefte aan een eigen work-out? Boek dan eerst een body-coaching zodat we die voor je kunnen samenstellen! studio: getting a nice power work-out done all by yourself (no coach available). Need a work-out tailor made? Book a body coaching first! zaal: zelf aan de slag met gewichten (let op: GEEN begeleiding). Heb je behoefte aan een eigen work-out? Boek dan eerst een body-coaching zodat we die voor je kunnen samenstellen!
11:30 - 12:15
les op mat
volg de hot cabin les op de mat! extra plek met enkel gewichten om de work-out te intensiviseren. Mocht er een cabine vrij blijven is die natuurlijk voor jou!
17:30 - 18:00
les op mat
volg de hot cabin les op de mat! extra plek met enkel gewichten om de work-out te intensiviseren. Mocht er een cabine vrij blijven is die voor jou!
17:30 - 18:00
hotpilates
hot cabin: rustige en gecontroleerde bewegingen gericht op je core, het verlengen van de spieren en je ademhaling
18:15 - 18:45
byyourself
18:15 - 18:45
circuit training
zaalles: circuit van kracht- en cardio-oefeningen die worden herhaald (schoenen aan)
19:00 - 19:30
personal
19:00 - 20:00
gentle yoga
ontspannende en rustige yoga hatha yoga
19:45 - 20:30
balance
hot cabin: 30min work-out voor alle spiergroepen en aansluitend 15min stretch & meditatie
20:00 - 20:45
barre
Zaal – zonder schoenen. Trainingsmethode waarin bewegingen uit Pilates, Yoga en klassiek en modern ballet worden gecombineerd. Met deze work-out werk je aan een slank en elegant postuur zoals dat van een danser!
19:45 - 20:30
les op mat
volg de hot cabin les op de mat! extra plek met enkel gewichten om de work-out te intensiviseren. Mocht er een cabine vrij blijven is die voor jou!
09:15 - 09:45
les op mat
volg de hot cabin les op de mat! extra plek met enkel gewichten om de work-out te intensiviseren. Mocht er een cabine vrij blijven is die natuurlijk voor jou!
08:30 - 09:00
byyourself
08:30 - 09:00
circuit training
zaalles: circuit van kracht- en cardio-oefeningen die worden herhaald (schoenen aan)
09:05 - 09:50
ZOOM - pilates45
09:15 - 09:45
hothiit
09:15 - 09:45
power by yourself
zaal: zelf aan de slag met gewichten (let op: GEEN begeleiding). Heb je behoefte aan een eigen work-out? Boek dan eerst een body-coaching zodat we die voor je kunnen samenstellen!
10:00 - 10:30
bbb30
10:00 - 10:30
power by yourself
zaal: zelf aan de slag met gewichten (let op: GEEN begeleiding). Heb je behoefte aan een eigen work-out? Boek dan eerst een body-coaching zodat we die voor je kunnen samenstellen!
10:45 - 11:15
person/byb
hot cabin: train met je eigen programma onder begeleiding van een coach. Je mag je baby (tot 4 jaar) meenemen. Je mag deze les ook zonder baby inplannen, maar er kunnen op dit tijdsblok dus kinderen in de boutique aanwezig zijn.
10:45 - 11:15
power by yourself
zaal: zonder coach, je mag zelf de gewichten gebruiken. Weet je niet wat je moet doen? Boek dan een body coaching voor uitleg.
11:30 - 12:15
les op mat
volg de hot cabin les op de mat! extra plek met enkel gewichten om de work-out te intensiviseren. Mocht er een cabine vrij blijven is die natuurlijk voor jou!
11:45 - 12:30
pilates
zaal: rustige en gecontroleerde bewegingen gericht op je core, het verlengen van de spieren en je ademhaling, onder begeleiding van pilates docent
11:30 - 12:15
balance
hot cabin: 30min work-out voor alle spiergroepen en aansluitend 15min stretch & meditatie
10:00 - 10:30
bbb30opmat
volg de hot cabin les op de mat! extra plek met enkel gewichten om de work-out te intensiviseren. Mocht er een cabine vrij blijven is die voor jou!
09:15 - 09:45
les op mat
volg de hot cabin les op de mat! extra plek met enkel gewichten om de work-out te intensiviseren. Mocht er een cabine vrij blijven is die natuurlijk voor jou!
08:30 - 09:15
ZOOM- core45
Zoom workout van 45 minutes met focus op de core. De Zoom-link ontvang je per mail en is aanklikbaar in de webapp op het tijdstip van de les.
09:00 - 10:00
Power60
Power les voor wie uitgedaagd wil worden. Iedere les wat anders, maar spieropbouw gegarandeerd. Docent is Sterker met Saar.
09:15 - 09:45
bbb30
hot cabin: 30 minuten work-out met nadruk op benen, billen en buik
09:15 - 09:45
power by yourself
zaal: zelf aan de slag met gewichten (let op: GEEN begeleiding). Heb je behoefte aan een eigen work-out? Boek dan eerst een body-coaching zodat we die voor je kunnen samenstellen!
10:00 - 10:30
hotpilates
hot cabin: rustige en gecontroleerde bewegingen gericht op je core, het verlengen van de spieren en je ademhaling
10:00 - 10:30
power by yourself
zaal: zonder coach, je mag zelf de gewichten gebruiken. Weet je niet wat je moet doen? Boek dan een body coaching voor uitleg.
10:45 - 11:15
personal
hot cabin: train met je eigen programma onder begeleiding van een coach
10:45 - 11:15
power by yourself
zaal: zelf aan de slag met gewichten (let op: GEEN begeleiding). Heb je behoefte aan een eigen work-out? Boek dan eerst een body-coaching zodat we die voor je kunnen samenstellen!
11:30 - 12:00
byyourself
hot cabin: train met je eigen programma zonder begeleiding van een coach
11:30 - 12:15
hoelahoep
Hoelahoepen: geweldig voor je lijf EN mind
12:30 - 13:00
hot hiit
hot cabin: 30 min intensieve work-out met een mix van kracht en cardio oefeningen. Oefeningen worden getimed, met korte pauzes ertussen.
12:30 - 13:00
power by yourself
zaal: zelf aan de slag met gewichten (let op: GEEN begeleiding). Heb je behoefte aan een eigen work-out? Boek dan eerst een body-coaching zodat we die voor je kunnen samenstellen!
12:30 - 13:00
les op mat
volg de hot cabin les op de mat! extra plek met enkel gewichten om de work-out te intensiviseren. Mocht er een cabine vrij blijven is die natuurlijk voor jou!
09:15 - 09:45
les op mat
volg de hot cabin les op de mat! extra plek met enkel gewichten om de work-out te intensiviseren. Mocht er een cabine vrij blijven is die natuurlijk voor jou!
09:00 - 10:00
energetic yoga
actieve, statische vorm van yoga
09:15 - 09:45
bbb30
hot cabin: 30 minuten work-out met nadruk op benen, billen en buik
09:15 - 09:45
power by yourself
zaal: zelf aan de slag met gewichten (let op: GEEN begeleiding). Heb je behoefte aan een eigen work-out? Boek dan eerst een body-coaching zodat we die voor je kunnen samenstellen!
10:00 - 10:30
by yourself
ivm verplaatsen van het circuit is dit een by your self: zelf trainen met behulp van de app!
10:00 - 10:30
circuit training
zaalles: circuit van kracht- en cardio-oefeningen die worden herhaald (schoenen aan)
10:00 - 10:30
power by yourself
zaal: zelf aan de slag met gewichten (let op: GEEN begeleiding). Heb je behoefte aan een eigen work-out? Boek dan eerst een body-coaching zodat we die voor je kunnen samenstellen!
10:45 - 11:15
personal
hot cabin: train met je eigen programma zonder begeleiding van een coach
10:45 - 11:15
circuit training
zaalles: circuit van kracht- en cardio-oefeningen die worden herhaald (schoenen aan)
11:00 - 12:15
shakti dance
Try-out! Zintuigelijke dans waarin je je lichaam leert verzachten, te groeien in zelfliefde en plezier! Gegeven door Anna Luka: we horen graag wat je ervan vindt!
11:30 - 12:15
balance
Hot cabin: 30min work-out voor alle spiergroepen en aansluitend 15min stretch & meditatie
11:30 - 12:00
power by yourself
zaal: zonder coach, je mag zelf de gewichten gebruiken. Weet je niet wat je moet doen? Boek dan een body coaching voor uitleg.
11:30 - 12:00
les op mat
volg de les op de mat! extra plek met enkel gewichten om de work-out te intensiviseren. Mocht er een cabine vrij blijven is die natuurlijk voor jou!
Boek een proefles