Kickboksen voor vrouwen

Shape je lichaam met een energieke kickboksles voor vrouwen in Delft, Rotterdam, Haarlem, Tilburg en Den Haag!

Kickboksen is een full body workout, een training met een hoge vetverbranding en meer spierkracht. Door deze workout word je niet alleen krachtiger van buiten maar ook van binnen. Perfect als workout dus!

Wat is kickboksen (voor vrouwen)?

Tijdens het kickboksen mag je niet alleen stoten uitdelen, zoals bij het boksen. Er mogen ook trappen worden gegeven. De sport kent meerdere varianten. Het kickboksen wat wij in Nederland kennen, vond zijn oorsprong in Japan. Het is afgeleid van andere vechtsporten zoals karate, taekwondo en thaiboksen. In de jaren 70 van de vorige eeuw is de sport over komen waaien naar Nederland en zijn we er best goed in geworden. Zoek deze kickboksende powervrouwen maar eens op:

  • Lucia Rijker
  • Denise Kielholtz
  • Jorina Baars.

Waarom is kickboksen goed voor je?

Om te kunnen kickboksen is het echt niet nodig om in de ring te staan met iemand anders. Kickboksen is namelijk ook een hele goede workout die goed in de sportschool te doen is. Doordat de sport een combinatie is van stoten, met de armen en trappen, met de benen, gebruik je tijdens de training ontzettend veel spieren. Hierdoor is het een echte full body workout. Tijdens het kickboksen beweeg je veel, hierdoor ga je veel vet verbranden. Je krijgt van deze sport gegarandeerd sterkere spieren, een killer conditie en een doses energie.

Ben jij geïnteresseerd in kickboksen voor vrouwen?

Wil jij ook de ring instappen? Of gewoon in de sportschool bij jouw in de buurt een les bijwonen? Bij bbb kan jij op verschillende tijden in de week onze kickbokslessen volgen. Het maakt niet uit of je al eens eerder een les hebt gevolgd of nog nooit. De les is toegankelijk voor iedereen.

Je kan onze kickboksen voor vrouwen bij de volgende bbb locaties: Delft, Den Bosch, Den Haag, Haarlem, Rotterdam en Tilburg.

< Terug
Boek een proefles