One Day Retreats | Amsterdam & Utrecht

One Day Retreats zijn middagen die georganiseerd worden voor bedrijven in onze mooie boutiques in het centrum van Amsterdam en Utrecht. Een verdiepende middag waar verbinding – met je collega’s en jezelf – en vitaliteit de focus zijn. Je team gaat naar huis vol inspiratie en energie.

Verbinding meets vitaliteit

Misschien ben je op zoek naar een verbindend en gezond teamuitje? Of wil je met collega’s verdiepen en samen een holistische one day-retreat beleven? Of wil je samenwerkingspartners – die je erg dankbaar bent – echt in het zonnetje zetten?

One Day Retreats opties

Onze One Day Retreats zijn middagen van ongeveer drie uur. Je kan deze middag zelf invullen met alle mogelijkheden die onze docentes en specialisten te bieden hebben. Een greep:

Inspiratie nodig? Een veel gekozen retreat is: starten met een verbindende cacao ceremonie, gevolgd door een meditatieve hot stretch workout in de cabine en afsluitend met een heerlijke Women’s Dance workshop. Voor thee, koffie, water en een kleine versnapering wordt gezorgd. Het tarief voor deze drie uur durende middag is tussen de 300 en 400 euro.

Interesse? Vul het formulier in:

Aanvraag One Day Retreat

Naam
Studio
Heb je voorkeur voor de invulling van de middag?

< Terug
Boek een proefles