De voordelen van pilates en yoga in een warmtecabine

Naast dat pilates en yoga helemaal hot and happening is, kent het vele voordelen. Bij bbb health boutique bieden wij pilates en yoga in Tilburg aan.

Voordat we je vertellen over de voordelen van pilates en yoga in een warmtecabine, nemen we je eerst mee in wat pilates en yoga precies is en welke lessen pilates en yoga in Tilburg aangeboden worden.

Onze lessen pilates in Tilburg
Met pilates in Tilburg doe je oefeningen op de grond of in de warmtecabine die gericht zijn op je core. Dit zorgt voor het verbeteren van je balans. Je focust je op het zorgvuldig uitvoeren van deze oefeningen in plaats van het doen van zo veel mogelijk oefeningen.

Hot yoga in Tilburg

Yoga maar dan in een verwarmde cabine. Het zijn de oefeningen die je gewend bent, maar dan in 40 graden. Hot yoga in Tilburg focust zich op een balans tussen je body en je mind. De oefeningen zijn gericht op het versoepelen, maar tegelijkertijd ook het versterken van je spiergroepen, zodat jij flexibeler wordt.

Bij bbb health boutique Tilburg volg je een pilates en yoga les in groepsverband. Deze lessen vinden plaats in de zaal of in een warmtecabine. En laat dat laatste nou veel voordelen kennen.
Wat zijn de voordelen van pilates en yoga in Tilburg in een warmtecabine?
Wanneer je een yogales of pilatesles in Tilburg volgt in een warmtecabine, dan doe je je oefeningen in een ruimte wat zich verwarmt tot 40 graden. De 5 voordelen:
  • Door een pilates of yogales in een warmtecabine, heb je je hele workout in ongeveer een half uur gedaan. De warmte maakt de oefeningen intensiever, je workout is dus kort, maar krachtig!
  • Je spieren versoepelen sneller in de warmte. Tijdens een les pilates en yoga in Tilburg richten we ons op het versterken, maar ook op het versoepelen van je spieren. De warmte helpt hierbij. De kans dat je een blessure oploopt, is hierdoor klein.
  • Een workout pilates of yoga in een warmtecabine zorgt ervoor dat je zen wordt. Je focust je op je geest, maar ook op je ademhaling waardoor je in het nu staat en er ruimte komt voor ontspanning.
  • Door in een warmtecabine pilates en yoga in Tilburg te doen, verbrand je meer calorieën. Je hart moet door de hitte sneller werken en dit zorgt ervoor dat je meer verbrandt.
  • Vaak wordt er gedacht dat je van zweet onzuiverheden krijgt, maar een warmtecabine les in pilates en yoga in Tilburg zorgt ervoor dat je veel afvalstoffen verliest. De warmte van de cabine zorgt er namelijk voor dat je sneller zweet dan normaal.

Ben je benieuwd naar onze lessen in pilates en yoga in Tilburg? Boek je proefles hier en maak zelf kennis met de voordelen van pilates en yoga in een warmtecabine.

< Terug
Boek een proefles