Fit & healthy bij deze vrouwen sportschool in Den Haag

 

Wil je een fitter, gezonder en mooier lichaam door op een effectieve manier te sporten? bbb health boutique is een vrouwen sportschool Den Haag voor iedere vrouw. Bij ons krijg je persoonlijke begeleiding en aandacht om je doelstellingen te behalen. Of je nu wilt shapen, afvallen, fitter of sterker wilt worden, zwanger/net bevallen bent óf in de overgang zit; wij coachen je! Maak nu gratis kennis met onze werkwijze en boek een proefles. Deze wordt volledig afgestemd op jouw persoonlijke doelstellingen en niveau. De training is daarom voor iedereen haalbaar.

Boek hier je gratis proefles!

bbb health boutique Den Haag | Frederikstraat 12C | 088- 6440070
Bekijk hier het huidige lesrooster en openingstijden van de boutique.  

Workouts bij boutique Den Haag

Uniek bij deze vrouwen sportschool Den Haag is de persoonlijke begeleiding, small group training en het sporten in onze hot cabin; een effectieve 30 minute workout in de warmte. Trainen in warmte versneld de vetverbranding en is heerlijk ontspannend. Ook bieden we yoga, Pilates, HIIT, kickboksen, workouts in de buitenlucht & personal training!

Persoonlijke aandacht bij deze vrouwen sportschool in Den Haag

Bij ons is veel ruimte voor persoonlijke aandacht en begeleiding in een fijne huiselijke sfeer. Bij de hot cabins is altijd een coach die kan helpen met de juiste uitvoering van de oefeningen. Daarnaast word je gemeten, gewogen en heb je regelmatig food- en lifestylecoaching om gericht aan je doelen te werken.

 

< Terug
Boek een proefles