bbb versus vrouwen gym

Verschillende sportscholen zijn alleen voor vrouwen of bieden personal coaching aan. Waarom zij wij anders? Onze vrouwen gym is écht een totaalaanpak vanuit de beleving van de vrouw op het gebied van body, food & mind.

Alleen voor vrouwen

Iedere vrouw is anders en heeft haar eigen wensen. Daarom hebben we verschillende programma’s passend bij ieder doel en iedere fase, zoals zwangerschap en de overgang. We werken ook met alleen maar vrouwen in de studio, zoals onze coaches, docenten, fysiotherapeuten en diëtistes. Bij bbb kom je geen mannnen tegen. 

Verschillende sportscholen zijn alleen voor vrouwen of bieden personal coaching aan. Waarom zij wij anders? Wij bieden écht een totaalaanpak vanuit de beleving van de vrouw op het gebied van body, food & mind.

Hot 30 minute workout

Bij de vrouwen gym van bbb vind je de reguliere lessen die in een sportschool vindt, zoals yoga, HITT, bodyshape, pilates en bootcamp. Uniek is dat bbb veel workouts ook in warmtecabine aanbiedt, onder andere omdat het extra ontspannend is, de vetverbranding stimuleert en er vrijwel geen risico is op blessures. In 30 minuten kom je totaal bezweet, voldaan en ontspannen de cabine uit! Lees hier meer over onze hot 30 minute workout. Je vindt onze boutiques onder meer in Amsterdam en Utrecht.

Voor iedereen een andere aanpak

Maar er is meer! Iedereen die bij bbb sport ontvangt coaching op het gebied van voeding en leefstijl. We kijken naar je unieke persoonlijke situatie door het afnemen van een vragenlijst en lichaamsmeting. Op basis daarvan krijg je een trainingsprogramma, voedingsadvies en coaching op maat. Zo train en eet je natuurlijk anders als je zwanger bent, je wilt afvallen, meer balans wil of wanneer je in de overgang bent. Bekijk hier onze verschillende programma’s.

Sportschool voor iedere vrouw

Wij geloven dat een gezonde leefstijl en een fit lichaam voor iedereen mogelijk is. Doordat je traint op maat en we veel persoonlijke aandacht geven wordt sporten voor iedereen haalbaar en leuk! Om ook gezamenlijk aan doelen te werken is er ieder seizoen een challenge. Je kan je hier gratis voor inschrijven en ontvangt dan een e-guide met dagmenu’s en recepten. Ook word je training aangepast en werken we aan lifestyle doelen. Lees hier meer over de programma’s bij onze vrouwen sportscholen.

voor iedere vrouw

Vanuit de beleving van de vrouw

bbb heeft health boutiques ingericht volledig vanuit de beleving van de vrouw. De persoonlijke, motiverende en vriendelijke omgeving die wij gecreëerd hebben, voelt voor veel vrouwen als een warm bad. Hierdoor is de drempel lager. Veel vrouwen zeggen dan ook dat wij de eerste sportschool zijn waar ze wél echt naartoe gaan en waar ze zich heel prettig en veilig voelen. 

Huiselijk, veilig en holistic

De holistic gym is huiselijk aangekleed. Je hebt een eigen douche en kleedruimte. We hebben bewust meer private space voor vrouwen die hier behoefte aan hebben. Dat voelt heel veilig.

Wordt fit en sterk bij bbb health boutique. De gym met aandacht voor body, food en mind.

< Terug
Boek een proefles