Programma's holistic work well-being

Bij bbb health boutique streven we naar een holistische benadering van welzijn, waarbij we ons richten op de balans tussen lichaam, geest en voeding. Ons doel is om vrouwen in werksituaties mentaal en fysiek in hun kracht te zetten.

Over bbb health boutique

bbb is een gym voor iedere vrouw, voor iedere levensfase en voor iedere leeftijd met een holistische aanpak. We werken ook met alleen maar vrouwen in de studio, zo zijn al onze psychologen, coaches, docenten, fysiotherapeuten en diëtistes vrouw. Onze aanpak is dus echt voor vrouwen, door vrouwen. Daardoor weten we precies wat nodig is voor vrouwen in alle verschillende leeftijden en fases. bbb heeft boutiques in Amsterdam (Jordaan & Amstel), Delft, Den Haag, Haarlem, Tilburg, Utrecht, Den Bosch en Rotterdam.

Als holistische coaches zien wij al jaren hoe belangrijk leefstijl is. Zo zien onze coaches al meer dan 15 jaar veel vrouwen die moeite hebben met hun werk-privé balans. Vooral als ze daarmee worstelen door bijvoorbeeld zwangerschap en daarna als de kleine is geboren, of als hun werk onregelmatig is (bijvoorbeeld bij stewardessen en dokters/verpleegsters) door de overgang of als ze voelen dat ze tegen een burn-out aanlopen.

We bieden onze kennis en ervaring sinds kort ook aan voor bedrijven. Voor bedrijven is het tegenwoordig essentieel om stil te staan bij de leefstijl van werknemers. Leefstijlfactoren zoals ontspannen (slaap en stress), bewegen en voeding spelen een belangrijke rol in de vitaliteit van werknemers én daarmee met de vitaliteit van een bedrijf.

In de kern zijn er drie dingen waar je volgens ons niet omheen kan als het gaat om leefstijl:

 1. Duurzame leefstijlverandering begint met naar binnen kijken. Om te weten wat resoneert en dus werkt voor jou, is kennis over en verbinding met jezelf essentieel.
 2. Goede coaching is onmisbaar in een veranderingsproces. Een coach kan je spiegelen, inspireren, motiveren en ondersteunen.
 3. Leefstijlverandering gaat langzaam: stapje voor stapje. Het is trial & error, vallen en opstaan.

Iedere vrouw én ieder bedrijf is anders en heeft haar eigen wensen. Om gezond te blijven, maar ook als even te veel wordt of als het niet meer lukt om alle ballen hoog te houden, is dat een opgave voor zowel de medewerker als voor het bedrijf. We streven ernaar om vrouwen te ondersteunen bij het bereiken van een staat van welzijn waarin ze vol energie en passie zijn, klaar om vooruitgang te boeken in hun persoonlijke en professionele leven. Daarom hebben we verschillende programma’s passend bij ieder doel en iedere fase.

Programma’s holistic approach bbb health boutique

We werken zowel met standaard programma’s als programma’s op maat. Hieronder de meest afgenomen programma’s, maar we kunnen een programma maken dat naadloos aansluit op de behoefte van verschillende bedrijven en werknemers. Alle programma’s richten zich op het verbeteren van het welzijn van vrouwelijke werknemers binnen een bedrijf.

Be calm (online)

Een programma met online of offline coaching met een van onze psychologen of andere specialisten. Dit programma is gericht op een healthy mindset en wordt ondersteunt met body, food & mind tools. Lees verder>>>

Be holistic online

Dit programma omvat naast online coaching met een van onze psychologen of andere specialisten, ook online (realtime) workouts via zoom. Het doel is altijd het optimaliseren van de gezondheid. Lees verder>>>

Be holistic at the gym

Dit programma omvat een sportabonnement op een van onze negen locaties en consulten op maat met een van onze psychologen of andere specialisten. Lees verder>>>

Onze specialisten

Psychologen: op maat gemaakte psychologische sessies gericht op het versterken van veerkracht en welzijn door middel van oplossingsgerichte therapie, cognitieve gedragstherapie, mindfulness en/of ACT.

Diëtistes: gepersonaliseerde voedingsbeoordelingen en begeleiding om vrouwen te ondersteunen bij bijvoorbeeld overgewicht, vermoeidheid of darmproblematiek.

Fysiotherapie: behandelingen verzorgd door ervaren fysiotherapeuten om musculoskeletale problemen aan te pakken, mobiliteit te verbeteren en pijn te verlichten, wat bijdraagt aan fysiek welzijn en functionaliteit.

Holistische coaching: begeleiding en ondersteuning van holistische coaches om een gebalanceerde levensstijl te cultiveren, waarbij mindfulness-praktijken, stressverlagende technieken en gepersonaliseerde wellnessplannen worden geïntegreerd. Onze holistische coaches hebben expertise op het gebied van onder meer ademtherapie, cupping en orthomoleculaire therapie.

Vitamine D waarde is heel belangrijk voor vrouwen, daarom zit deze zonvitamine in de suppletielijn van het label bbb health boutique. bbb is een sportschool voor vrouwen met coaching.

be calm (online)

Dit programma bestaat uit maandelijkse (online) gesprekken met onze psychologen of een van onze andere specialisten. Voor medewerkers waarbij het even te veel wordt en de emmer overloopt. De primaire focus is een gezonde mindset en een fit lichaam. Op basis van de specifieke vraag ontwikkelen wij een programma op maat. In de consulten worden de juiste body, food & mind tools aangereikt. Hiermee kunnen wij het welzijn van medewerkers op een breed spectrum verbeteren. Onze aanpak streeft naar preventieve en duurzame verbetering van het welzijn van medewerkers, waardoor ze beter in staat zijn om werk en leven te navigeren met meer veerkracht.

Word fit en sterk holistic tools & coaching. Tijdens de consulten reiken onze specialisten de juiste body, food en mind tools aan om te werken aan het optimaliseren van de gezondheid. (Nieuwgierig naar onze tools? Hier vind je een overzicht van onze meest gebruikte tools.) De consults worden op maat bepaald en ingevuld op basis van de gezondheidsvraag. Het doel is altijd het optimaliseren van de gezondheid en verminderen van mentale en/of lichamelijke klachten.

Het programma be calm (online) omvat

 • een online leefstijlscan
 • een personal workout op basis van doelen
 • wekelijks (online) gesprekken met een psycholoog of een andere specialist
 • maandelijks een (online) consult met een van onze specialisten

Vitaliteit werknemers

 • coaching op het gebied van vitaliteit en gezondheid is essentieel voor werknemers én voor het bedrijf
 • onze coaches zien direct waar de meeste winst gemaakt kan worden op het gebied van leefstijl en vitaliteit
 • door de holistische aanpak wordt er gekeken naar body, food én mind
 • door niet alleen te praten, maar daadwerkelijk direct gericht in beweging te komen is er vrijwel meteen resultaat voel- en zichtbaar
 • vrouwelijke medewerkers voelen zich gezien en gehoord doordat we gespecialiseerd zijn in vrouwen en iedere fase herkennen en begrijpen

Tarief: start vanaf 175 euro per maand.

 

be holistic online

Dit programma omvat naast online coaching met een van onze psychologen of andere specialisten, ook online (realtime) workouts via zoom. Op basis van de specifieke vraag ontwikkelen wij een programma op maat. Door een sportplan in combinatie met een maandelijks consult met de juiste specialist, kunnen wij het welzijn van medewerkers op een breed spectrum verbeteren. Onze aanpak streeft naar preventieve en duurzame verbetering van het welzijn van medewerkers, waardoor ze beter in staat zijn om werk en leven te navigeren met meer veerkracht.

Word fit en sterk met online workouts & coaching. Naast het persoonlijk sportplan en korte online food & mind coachings heeft een medewerker een keer per maand een consult met een van onze psychologen of andere specialisten. Deze consults worden op maat bepaald en ingevuld op basis van de gezondheidsvraag. Het doel is altijd het optimaliseren van de gezondheid en verminderen van mentale en/of lichamelijke klachten.

Het programma be holistic online omvat

 • een personal workout op basis van doelen
 • vier online workouts per week
 • wekelijks online food en mind coachingsgesprekken
 • maandelijks een online consult met een van onze specialisten

Tarief: vanaf 225 euro per maand.

 

be holistic at the gym

Een body, food & mind traject gericht op het optimaliseren van gezondheid en veerkracht. Door een persoonlijk sportplan, in combinatie met een maandelijks consult met de juiste specialist, kunnen wij het welzijn van medewerkers op een breed spectrum verbeteren. Onze aanpak streeft naar preventieve en duurzame verbetering van het welzijn van medewerkers, waardoor ze beter in staat zijn om werk en leven te navigeren met meer veerkracht.

Word fit en sterk met (hot) workouts & coaching. Trainen in warmte is een hele veilige manier van sporten. Het vermindert klachten, spanning en verhoogt de doorbloeding en flexibiliteit. Naast het persoonlijke sportplan en korte food & mind coachings heeft een medewerker een keer per maand een consult met een van de specialisten. Deze consults worden op maat bepaald en ingevuld op basis van de gezondheidsvraag. Het doel is altijd het optimaliseren van de gezondheid en verminderen van mentale en/of lichamelijke klachten.

Het programma be holistic at the gym omvat

 • een online leefstijlscan
 • een personal workout op basis van doelen
 • vier workouts per week in de hot cabin of zaal (hot cabin, Pilates, yoga, kracht, HIIT)
 • wekelijks food en mind coachingsgesprekken
 • maandelijks een consult met een van onze specialisten

Tarief: vanaf 325 euro per maand.

Boek een proefles