Afvallen Tilburg

Een beetje hulp nodig met afvallen in Tilburg? Dat kan in onze warmte cabines. Warmte stimuleert de vetverbranding, daarom train je bij bbb in een hot cabin van 40 graden. Door het uitvoeren van hot 30 minute workouts met gewicht kan je in een korte tijd veel resultaat behalen.

Wil je meer weten over afvallen bij bbb Tilburg? Plan hier je gratis proefles of Schrijf je direct in om goed te starten met afvallen in Tilburg

Afvallen Tilburg met een personal workout

Wil je afvallen maar weet je niet hoe of waar je moet beginnen? Kom naar bbb Tilburg. Iedereen die bij bbb sport ontvangt een persoonlijke workout passend bij wensen en doelen. Perfect om te beginnen met afvallen dus. Wil je vooral benen en billen trainen of met name je buik? Bij bbb Tilburg kan je heel gericht werken aan de gewenste zones in de hot cabins. Elke 4 tot 6 weken doen we een lichaamsmeting, om te kijken wat het effect is. Als je niet het gewenste resultaat hebt behaald, dan passen we je workout aan! Zo helpt bbb jou met afvallen in Tilburg.

Afvallen met Foodcoaching

Niet alleen helpen we je bij bbb met afvallen door middel van workouts. Ook ontvang je bij bbb coaching op het gebied van voeding. Op basis daarvan krijg je voedingsadvies en coaching op maat. De eerste weken hou je bij bbb een eetdagboekje bij. We zoomen in op je eetgewoontes en zetten kleine stapjes richting een meer gezonde leefstijl. Heb je meer kaders nodig? Om het afvallen te stimuleren volg je dan onder begeleiding de shapeboost met een uitgeschreven foodplan.

Lifestylecoaching & afvallen locatie Tilburg

bbb staat niet alleen voor workouts en foodcoaching, we geven ook aandacht aan je lifestyle & mind. We kijken naar je unieke persoonlijke situatie door het afnemen van een vragenlijst. Zo krijgen we zicht op je stemming, slaapgedrag en stressniveau. Ook deze factoren hebben namelijk effect op je metabolisme en lichaamsgewicht oftewel helpen je bij afvallen.Afvallen bij bbb is niet alleen in Tilburg. Kijk hier voor onze andere locaties.

< Terug
Boek een proefles