Body, food en mind

bbb is een holistic gym voor vrouwen, een sportschool met aandacht voor body, food en mind. Iedereen is welkom voor een gratis proefles. Tijdens de proefles train je op maat en bepalen we je sportniveau. Een proefles is gratis en start altijd met een intake en duurt ongeveer een uur.

bbb health boutique is voor iedere vrouw. Bij ons krijg je persoonlijke begeleiding en aandacht om je doelstellingen te behalen. Of je nu wilt shapen, afvallen, fitter of sterker wilt worden, zwanger/net bevallen bent óf in de overgang zit: wij coachen je! Maak nu gratis kennis met onze methode en boek een proefles.

Boek hier je gratis proefles!

Je vindt ons in Amsterdam (Jordaan & Amstel), Delft, Den Haag, Haarlem, Tilburg, Utrecht, Rotterdam & Den Bosch. Bekijk hier de coaches en andere informatie van de verschillende boutiques. 

Workouts

Uniek bij bbb is de persoonlijke begeleiding, small group training en het sporten in onze hot cabin: een effectieve 30 minute workout in de warmte. Ook bieden we yoga, Pilates, HIIT, TRX, body-, food- en lifestyle coaching & personal training.

Groep vrouwen sporten samen in de warmte cabine bij bbb health boutique. Een sportschool met aandacht voor body, food én mind.

Waarom kiezen voor bbb? 

Vrouwen kiezen voor bbb om verschillende redenen. We noemen er een paar. Misschien herken je er een?

 • Je wil graag afvallen of shapen, maar het lukt niet.
 • Je wil graag effectief (en kort) trainen in een fijne omgeving.
 • Je hebt een abonnement op de sportschool, maar je gaat nooit.
 • Je hebt alles al geprobeerd, maar je houdt niks vol.
 • Je ervaart weinig tijd en ruimte voor jezelf.
 • Je bent moe en futloos.
 • Je ervaart veel stress en weinig balans in je leven.
 • Je hebt al zo lang niet meer gesport, dat je bang bent geworden om te sporten, bijvoorbeeld door pijnklachten of overgewicht.
 • Je bent zwanger of net bevallen en zoekt een veilige manier van sporten.
 • Je bent in de overgang en je lichaam en geest verandert.
 • Je wil graag verschillende trainingen doen binnen één omgeving, zoals yoga, pilates, kracht en HIIT.

Foundations, tools & challenges

Na het invullen van een uitgebreide vragenlijst kijken we welk body, food en mind advies het beste bij jou past. Bij bbb noemen we dit een foundation. Dit is je persoonlijke basisadvies. Dit bepalen we altijd samen met jou op basis van jouw doelen en motivatie. Natuurlijk kan de situatie zo nu en dan veranderen, dus dan passen wij je foundation aan. Of we bieden je een tool om je gezondheid een boost in de goede richting te geven. Ook organiseert bbb een paar keer per jaar een challenge. Een body, food en mind event, passend bij elk seizoen waarin je samen met andere bbb-ers aan je doelen kunt werken. Dus of je nu wilt shapen, afvallen, fitter of sterker wilt worden, zwanger bent of net bevallen bent of in de overgang bent: wij coachen je!
Wil je liever direct lid worden? Dat is mogelijk! Je kunt je hier aanmelden.

Word fit en sterk bij bbb health boutique. Een sportschool met aandacht voor body, food én mind.

< Terug
Boek een proefles