Hot cabin yoga

Heb je altijd al eens willen weten of hot cabin yoga een sport is voor jou? Bij bbb maken we het nog leuker om hot yoga te doen, wij maken namelijk gebruik van warmtecabines.

Wil jij weten hoe dit werkt en waar en wanneer je hot yoga in een warmtecabine kunt doen? Wij gaan je alles hierover vertellen.

hot cabin yoga stretch

Hot yoga bij bbb

Een les hot yoga bestaat bij onze boutiques uit een reeks vloeiende en statische houdingen in een warmtecabine. De oefeningen worden verantwoord opgebouwd en gecontroleerd uitgevoerd. Het is een rustige les voor alle levels, van beginner tot gevorderde yogi. Je kunt een les hot yoga nemen, maar je kunt ook zelf oefenen tijdens de vrije uren.

Wat zijn de voordelen van hot yoga?

Wist je dat hot yoga super goed is voor je lichaam en geest? Doordat de houdingen die je doet in een warmtecabine, je flexibiliteit vergroot en je spieren en gewrichten versoepelt. Hierdoor kun je vaak ook makkelijker in de yogahoudingen komen. Daarnaast stimuleert de warmte de doorbloeding en vetverbranding van je lichaam.

Hoe hoger de temperatuur, hoe meer uitdaging voor je lichaam tijdens hot yoga. De warmtecabine heeft een reinigende werking op het lichaam, doordat je snel zweet raak je afvalstoffen kwijt. Ben je bang voor blessures tijdens hot yoga? Wees niet bang, de goede begeleiding en warmte zorgen ervoor dat er weinig tot geen risico op blessures is.

Heb je altijd al eens willen weten of hot yoga een sport is voor jou? Bij bbb maken we het nog leuker om hot yoga te doen, wij maken namelijk gebruik van warmtecabines.

Waar kun je hot yoga doen?

Ben je benieuwd naar een les hot yoga of wil je graag zelf aan de slag gaan in je vrije uren? Hiervoor kun je bij alle boutiques van bbb terecht. We zijn gevestigd in Amsterdam, Delft, Den Bosch, Den Haag, Haarlem, Rotterdam, Tilburg en Utrecht. Wist je dat je niet alleen hot yoga in een warmtecabine kunt doen maar ook pilates? Voor meer informatie over onze hot cabin workouts kun je kijken op onze website, of langskomen bij een van onze boutiques.

< Terug
Boek een proefles