Ladies only sportschool

bbb health boutique is een ladies only sportschool met de focus op body, food & mind. bbb heeft een holistische en persoonlijke aanpak. Je krijgt persoonlijk advies en coaching, passend bij jouw leefstijl.

De mooie health boutiques zijn ontwikkeld vanuit de belevingswereld van een vrouw, zodat jij je helemaal op je gemak voelt meteen als je binnenstapt. bbb is er voor iedere vrouw en de ladies only sportschool is te vinden door heel Nederland.

Voor iedere vrouw

bbb is voor iedere vrouw, voor iedere levensfase en voor iedere leeftijd. Je bent welkom om eens te komen kijken. Een proefles kun je hier gratis online inplannen. bbb heeft boutiques voor een ladies only sportschool in Amsterdam (Jordaan & Amstel), Delft, Den Haag, Haarlem, Tilburg, Utrecht, Den Bosch en Rotterdam!

De drie focuspunten van bbb: body, food & mind

Body, food en mind zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Regelmatig sporten en gezond eten zorgen voor een heldere geest en meer geluksgevoelens. De positieve levenshouding die je daardoor ervaart, zorgt automatisch voor een actiever bestaan en meer zin om te sporten en te bewegen. We zoomen hieronder in op onze drie focuspunten.

Body

Sporten bij bbb in de hot cabin (40 graden) is kort en intensief. Kies voor een personal workout of een hot cabin-les. De bbb30 (30 minuten buik, billen & benen trainen op leuke hits) is de meest populaire les. En er is meer: balance (bbb30 met stretch & meditatie), hot HIIT, hot yoga, hot pilates en hot power zijn andere fijne lessen in de hot cabin. Iedere boutique als ladies only sportschool heeft bovendien een mooie zaal waar lessen yoga, Pilates en HIIT worden gegeven.

 

 

Food

Een gezonde leefstijl start met een gezonde mindset. Daarom geven we bij bbb health boutique aandacht aan jouw mind. Door het invullen van een foundation-vragenlijst krijgen we inzicht in je leefstijl, stemming en gedrag. Samen met je coach stem je af waar je wilt beginnen om een gezonder en gelukkiger leven te leiden. We reiken tools aan om beter te slapen, patronen te doorbreken en je zelfbeeld te boosten.

Mind

Bij bbb geloven we niet in één waarheid. Iedere vrouw is anders en heeft iets anders nodig qua voeding. Daarom hebben we veel verschillende foodtools. Bijvoorbeeld intermittent fasting, detox-, low carb-, en suikervrije programma’s. Ook hebben we foodtools voor tijdens de menopauze en zwangerschap. Ontdek wat werkt voor jou, vul een eetdagboekje in en boost je energie en gezondheid met voeding.

Waarom een ladies only sportschool?

Iedere vrouw is anders en heeft haar eigen wensen. Daar hebben we bij de ladies only sportschool ons in gespecialiseerd. Voor ieder doel en iedere fase hebben we een verschillende programma ontwikkeld.

Shape: je wil graag op een holistische manier duurzaam gezond en fit worden. Wij ervoor dat je jezelf healthy en fit voelt, ieder seizoen.

Slim: je wil graag gezond blijven en afvallen op een duurzame manier. Bij bbb, coachen we je op body, food & mind. 

Mama to be: je bent zwanger en wil graag gezond en fit blijven tijdens deze periode. Bij bbb, een gespecialiseerde ladies only gym, begeleiden we aankomende mama’s en kun je tot het einde van je zwangerschap blijven bewegen.

Mama: je bent net moeder en wil graag fit en gezond blijven. Bij bbb bieden we fijne workouts voor na de zwangerschap en holistische coaching.

Menopauze: je bent in de overgang of bereid je voor op deze fase. Bij bbb hebben we hiervoor speciale workouts, food- & coachingtools ontwikkeld.
Revalidatie: je hebt blessures en/of gezondheidsproblemen. Je wil graag gericht blijven sporten of juist aansterken. Bij bbb ondersteunen onze fysiotherapeuten en coaches je graag.

Amsterdam | Delft | Den Bosch | Den Haag | Haarlem | Rotterdam | Tilburg | Utrecht

< Terug
Boek een proefles