Een vrouw eet een salade en ze heeft gezonde voeding op een tafel staan, zoals appel en avocado.

Clean Challenge Rotterdam

Doe mee aan de Clean Challenge: start 2 april 2024! Nog geen lid? Boek dan nog voor 2 april een gratis proefles.

Clean challenge Rotterdam

Het voorjaar staat voor de deur ! Wil jij deze lente meer energie, een verbeterde conditie, je krachtig en fit voelen of gewicht verliezen? En wil jij Met de Clean Challenge detox je lichaam en geest, en herstel je jouw natuurlijke balans.

Tijdens deze uitdaging ontwerp je jouw eigen reinigingsroutine, afgestemd op jouw dagelijkse ritme en doelstellingen. Je herstelt je lichaam met onbewerkte en lichte seizoensgebonden voeding. Als je een stapje verder wilt gaan, kun je de detox combineren met een 3- of 5-daagse sapkuur.

De Clean Challenge wordt elk jaar in het voorjaar georganiseerd en start op 2 april 2024!

Een vrouw eet een salade en ze heeft gezonde voeding op een tafel staan, zoals appel en avocado.

clean body
Gedurende jouw detox is het belangrijk om te blijven bewegen. Probeer dan ook om de dag te sporten.

Wissel work-outs af en zorg dat je iedere week minimaal een work-out hebt gedaan gericht op kracht, minimaal een work-out met als focus conditie en minimaal een work-out voor je flexibiliteit. Ofwel: zorg voor een goede mix.

Werk aan je persoonlijke doelen en kies voor je eigen personal bbb workout. Plan een bodycoaching om je work-out door te nemen met een coach. Je personal work-out vind je in de app onder ‘mijn work-out’.

clean food
De focus ligt op het reinigen van je lichaam, ofwel detoxen. Dit doen we door voor pure en onbewerkte voeding te kiezen: voeding die je lichaam voedt en versterkt. Gebruik de voorbeeldmenu’s en het boodschappenlijstje als richtlijn uit de challenge guide. Maak een planning, zodat je goed voorbereid alle verleidingen kunt weerstaan.

Je ontwerpt je eigen dagelijkse clean routine (met voeding, sport en rustmomenten). Kies een routine die haalbaar is voor jou! In week 1 in start je met de voorbereidingen en het afbouwen van koffie, suiker, dierlijke producten, gluten, alcohol, zout en light producten. In week 2 & 3 probeer je zo puur & onbewerkt mogelijk te eten. In week 4 kijk je wat je mee kan nemen na de challenge.

Drink gedurende deze challenge alleen kruidenthee en water. Water speelt een belangrijke rol bij het afvoeren van afvalstoffen. Luister naar de kick off podcast om een goeie start te maken!

Wil jij je internal cleaning extra boosten? Doe dan in de derde week een sapkuur. Deze kan je online vinden, of support your local: aanschaffen bij Sajoer!

clean mind
Clean your mind deze challenge door meer rust in te bouwen, te digi-detoxen en te mediteren. Sta stil bij wat jouw rust en voldoening geeft en bouw dit in in jouw dagelijkse clean routine. Misschien wil je wekelijks in de tuin werken of dagelijks een korte wandeling maken? Wil je mediteren? Kijk wat haalbaar is in jouw leven. Misschien sluit je de dag af met een yoga nidra in bed of bouw je korte 3 minuten meditaties in gedurende de dag. Wil je minder op een scherm kijken? Bepaal je doelen en zet kleine stapjes richting meer rust en ruimte. Deze challenge ontwerp jij jouw eigen dagritme en werk je aan duurzame verandering!

Reset body, mind & soul met deze challenge en doe mee aan de clean detox!

Meld je voor 2 april aan via de webapp en ontvang de challenge guide met hierin alle richtlijnen en heerlijke detox recepten.

Ben je nog geen lid maar wil je wel meedoen? Meld je dan aan voor een proefles zodat je je nog in kan schrijven voor 2 april, of schrijf je hier gelijk in bij bbb.

Boek hier jouw proefles
Boek een proefles