Happy woman with arms outstretched enjoying freedom at the beach - Joyful female having fun walking outside - Healthy lifestyle, happiness and mental health concept - clean challenge bbb health boutique

Clean challenge

Doe je mee aan onze clean challenge? Je lichaam wordt dagelijks overspoeld met stressoren zoals bewerkte voeding, digitale informatie, onverwerkte emoties en vervuiling. De lente is een mooie tijd om op te ruimen en je lichaam en geest rust te geven van alle prikkels.

Door deel te nemen aan deze clean challenge ga je fit, opgeruimd en energiek de lente in.

Facts clean challenge

Wanneer: Deze challenge begint op 2 april en eindigt op 29 april 2024. De eerste week is een voorbereidingsweek. Je kunt ook een deel van de challenge meedoen.

Body: sport om de dag en varieer. Kies daarbij minimaal een keer per week voor flexibiliteit (yoga, Pilates of stretch), minimaal een keer voor conditie (HIIT, bootcamp of hardlopen) en minimaal een keer voor kracht/shape (power, bbb30, balance, TRX of barre).
Food: tijdens deze challenge leer je bewust om te gaan met voeding en gaan we het lichaam reinigen. Om de detox te boosten kun je een sap-detox toevoegen.
Mind: gun je brein wat rust en ga meer offline. Digidetox ofwel: verminder je schermtijd.

Clean beauty

Tijdens de challenge geven we aandacht aan het gebruik van natuurlijke, niet-toxische ingrediƫnten in huidverzorgingsproducten. Het doel is om de gezondheid van de huid te ondersteunen zonder schadelijke chemicaliƫn.

Clean challenge stempelkaart

Heb jij een workshop, workout of een body-, food-, lifestylecoaching afgerond, dan krijg je een stempel op je challenge stempelkaart. Bij een volle kaart ontvang je aan het einde van de challenge een healthy gift! Vraag naar een stempelkaart bij de coaches. Je kunt ook digitaal je workouts en coaching bijhouden.

Schrijf je in via de app en ontvang de e-guide met recepten.

Boek een proefles