Een zwangere vrouw zit in een cabine bij bbb health boutique, de sportschool voor vrouwen in iedere fase.

Zwanger & trainen

Ben je een mama (to be)? Als je zwanger bent of net bevallen is het fijn om in een vriendelijke omgeving te zijn met veel kennis en persoonlijke aandacht rondom de zwangerschap. Bovendien is het fijn om op een gerichte manier aan je eigen doelen te werken om je body & mind zo gezond mogelijk te houden.

We werken met bewegingsprogramma’s die tot ongeveer 34 weken van de zwangerschap (of zelfs langer als je fit bent) kunnen worden uitgevoerd. De oefeningen van bbb mama zijn onder meer gericht op het versterken van de korset-spieren en bekkenbodem.

Mama to be en sporten

Aankomende mama’s worden nauwkeurig begeleid. De coaches zorgen ervoor dat jouw trainingsprogramma aansluit op de fase waarin je zwangerschap zich bevindt. De intensiteit van je training en de oefeningen worden in iedere fase aangepast. Zo wordt je lijf extra goed voorbereid op de bevalling en blijft je conditie op peil. Het helpt ook om daarna gemakkelijker terug in shape te komen.

Een zwangere vrouw is een workout aan het doen bij bbb health boutique.

'Nu ik zwanger ben vind ik de begeleiding heel erg fijn. Je kan op maat, voor elke fase van de zwangerschap, bepalen wat goed voor jou is en dat voelt heel veilig. Samen met de begeleiding op het gebied van voeding en mind biedt dit écht een totaal pakket.'

- Tamara
Een docente doe een oefening voor voor een zwangere vrouw die aan het sporten is in een hot cabin.

Voor iedere fase

  • Bewegingsprogramma’s op maat voor jou als mama to be: bij bbb werken we met bewegingsprogramma’s op maat. Zo kan je de hele zwangerschap veilig en uitdagend trainen.
  • Holistisch: we zijn een holistische sportschool en dat betekent dat we jou als mommy to be coachen op het gebied van body, food en mind. Want naast de workouts, bieden we ook food- en lifestylecoaching!
  • Aandacht & persoonlijke begeleiding: bij bbb vinden we het belangrijk dat er veel ruimte is voor persoonlijke aandacht en begeleiding in een huiselijke sfeer.

Ook als je lichamelijke klachten hebt zoals bekkeninstabiliteit of rugklachten kun je bij ons blijven trainen tot het einde van je zwangerschap.

Ben je nieuwsgierig naar onze holistische werkwijze en hot cabin workouts? Je kunt gratis met ons kennismaken door een proefles in te plannen. Tijdens een proefles kun je kort het trainen in warmte en onze professionele en vriendelijke aanpak ervaren.

 

Boek een proefles