Kom jij sfeer proeven bij bbb Amsterdam?

Ontdek onze knusse health boutiques aan de Amstel 163 vlakbij het Amstel hotel en Hazenstraat 51 vlakbij de Elandsgracht.

Dit kun je verwachten:

  • Werk aan jouw doelen tijdens effectieve work-outs van 30 minuten, in de zaal of hot cabin inclusief persoonlijke coaching (voeding, leefstijl, bewegen).
  • Ervaar onze gezellige, kleinschalige fitness boutique. Geen drukte van een grote sportschool, maar een prettige sfeer voor vrouwen van álle leeftijden.
  • De juiste work-out voor iedere fase van jouw leven. Er is een super afwisselend aanbod van lessen zoals HIIT, yoga, bbb30, TRX, barre, (hot) pilates en personal work-outs.
  • We kunnen je alles vertellen over onze boutique en work-outs. Of je komt het zelf ervaren. Tijdens een proefles bespreken we jouw doelen en doe je mee met een les zodat je weet of bbb bij jou past.

 

"JE VOELT JE AL IN DE WATTEN GELEGD ALS JE BINNENKOMT, DE PRACHTIGE AANKLEDING, DE KLEEDKAMERS MET PRIVÉ DOUCHECABINE, DE SUPER AARDIGE EN ALTIJD GEÏNTERESSEERDE COACHES DIE JE BIJ NAAM BEGROETEN, IK KOM ER HEEL ERG GRAAG! ECHT EVEN ME-TIME EN NOG GOED VOOR JE OOK!"

- Kim

bbb health boutique Amsterdam

Dé holistische sportschool van Amsterdam.

  • bbb health boutique in Amsterdam is dé sportschool voor jou als vrouw. Onze coaches werken samen met jou naar de meest healthy versie van jezelf, zodat jij lekker in je vel zit.
  • Individuele begeleiding in huiselijke sfeer: bij bbb health boutique Amsterdam vinden wij het belangrijk dat iedere vrouw persoonlijk wordt begeleid. Er is ruimte voor individuele aandacht in een huiselijke omgeving.
  • Hot cabin training: ervaar zelf hoe het is om een unieke training te volgen in een hot cabin die tot 40 graden warm wordt. Deze trainingen duren niet lang, maar zijn zeker effectief: binnen een half uur doe je je hele training. Daarnaast bieden we ook fijne workouts in de zaal!
  • Voel je fijn in je eigen lijf: in onze boutique hebben we aandacht voor jou als vrouw. Samen zorgen we ervoor dat je lekker in je vel zit, je kunt werken aan jouw doelen en coachen we je op body, food & mind!

 

Boek een proefles

bbb health boutique Amstel / Amstel 163

bbb health boutique Jordaan/ hazenstraat 51

Boek een proefles