Women meditating in the warm cabin at bbb health boutique.

Een fijne plek voor vrouwen, door vrouwen!

Bij bbb health boutique sporten en werken alleen vrouwen. Sporten met alleen vrouwen biedt een unieke combinatie van veiligheid, steun, gemeenschap en empowerment. Het creëert een omgeving waar vrouwen zich vrij kunnen uiten, nieuwe vaardigheden kunnen leren en hun doelen kunnen bereiken zonder angst voor oordeel. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe fitnessroutine, wilt werken aan je gezondheid of gewoon deel wilt uitmaken van een ondersteunende gemeenschap, bbb health boutique is de perfecte plek om te beginnen. Samen kunnen we sterker, gezonder en zelfverzekerder worden.

Dit kun je verwachten:

  • In onze knusse health boutiques werken en trainen alleen vrouwen. Onze workouts en tools zijn geoptimaliseerd voor het vrouwelijk lichaam en alles waar vrouwen gedurende hun leven mee te maken krijgen.
  • Er is geen inkijk van buitenaf en er komen gedurende openingstijden geen mannen in de boutiques. Mocht dit wel zo zijn, bijvoorbeeld omdat er met spoed iets moet worden gerepareerd, dan zal dit altijd worden vermeld.

Een unieke omgeving in Amsterdam en Utrecht

  • Voor veel vrouwen biedt het sporten met alleen vrouwen een veilige ruimte waar ze zich vrij kunnen uiten en trainen zonder zich zorgen te maken over oordeel of ongemak. Deze omgeving moedigt vrouwen aan om zichzelf uit te dagen en nieuwe dingen te proberen. Dit gevoel van veiligheid is essentieel voor persoonlijke groei en zelfvertrouwen.
  • Sporten met alleen vrouwen bevordert een gevoel van gemeenschap en saamhorigheid. Vrouwen die samen sporten, delen vaak vergelijkbare doelen, uitdagingen en ervaringen. Dit creëert een ondersteunend netwerk waar vrouwen elkaar aanmoedigen, motiveren en inspireren.
  • Vrouwen hebben unieke gezondheid- en fitnessbehoeften die vaak niet volledig worden aangepakt in gemengde groepen. Bij bbb health boutique worden onze workouts en adviezen specifiek worden afgestemd op zaken zoals hormonale schommelingen, bekkenbodemgezondheid, en andere aspecten van vrouwelijke fysiologie. Dit zorgt voor een effectievere en persoonlijkere benadering van body, food & mind.

Toegankelijk en inclusief

  • Bij bbb health boutique zijn wij toegankelijk en inclusief voor vrouwen van alle leeftijden, achtergronden en fitnessniveaus. Dit zorgt ervoor dat iedereen zich welkom voelt en de kans krijgt om deel te nemen, ongeacht hun startpunt.
Group of women excercising at bbb healthboutique.

Sporten bij bbb health boutique met alleen vrouwen geeft mij de kans om te sporten in een veilige omgeving. Ik voel mij verbonden met andere vrouwen, ik leer van ze en dit motiveert mij. Ook hebben de coaches veel kennis over voor vrouwen relevante zaken zoals trainen tijdens en na de zwangerschap. Dit maakt bbb health boutique echt uniek!

- Zora

Dé holistische sportschool voor vrouwen in Amsterdam en Utrecht

  • bbb health boutique in Amsterdam en Utrecht is dé sportschool voor alle vrouwen. Ongeacht afkomst, leeftijd en sportachtergrond, bij ons kan je aan de slag op weg naar de beste versie van jezelf!
  • Kennis en expertise over het vrouwelijke lichaam. Met speciale tools over clean beauty, zwangerschap, hormoonhuishouding en de overgang.
  • Paramedische begeleiding; wij werken nauw samen met vrouwelijke fysiotherapeuten en diëtisten. Zij kunnen je extra begeleiden bij bepaalde klachten.
  • Voel je fijn in je eigen lijf: in onze boutique hebben we aandacht voor jou als vrouw. Samen zorgen we ervoor dat je lekker in je vel zit, je kunt werken aan jouw doelen en coachen we je op body, food & mind!

bbb Amstel / Amstel 163

bbb Jordaan / Hazenstraat 51

bbb Utrecht / Kaatstraat 121

Boek een proefles