Coaching én workouts

Amsterdam | Delft | Den Bosch | Den Haag | Haarlem | Rotterdam | Tilburg | Utrecht

We zijn een holistische sportschool wat betekent dat we jou als vrouw coachen op het gebied van body, food en mind. Naast de workouts in de hot cabin of zaal, bieden we food- en lifestyle coaching.

Uniek bij bbb zijn de workouts in de hot cabin; een veilige en persoonlijke manier om aan je lichaam te werken. Sporten in warmte is goed voor de doorbloeding, stimuleert de vetverbranding en heeft een reinigende werking.

Een fijne plek voor jou als vrouw met coaching

Iedere vrouw start bij bbb health boutique met het bespreken van doelen en het invullen van een vragenlijst. Hierin wordt jouw unieke holistische advies bepaald, ofwel jouw foundation. Ieder seizoen kan je meedoen aan inspirerende challenges om gemotiveerd en uitgedaagd te blijven. Door middel van onze werkwijze kunnen wij jou als vrouw begeleiden naar de meest bewuste en gezonde versie van jezelf.

coaching workouts amsterdam utrecht

30 minute workouts bij bbb

Bij ons kan je kiezen om individueel in de hot cabin te sporten. Dit betekent dat je voor een bepaalde periode een eigen programma volgt in de hot cabin. Naast een individueel sportplan, kijken we ook naar je voeding en leefstijl. Zo werken we heel holistisch aan jouw healthy journey.

We bieden dagelijks ook groepslessen aan in de hot cabin. Tijdens een groepsles geeft een bbb-coach de oefeningen aan onder begeleiding van muziek. De bbb30 (30 minute workout) is de favoriete les van onze leden, hier richten we ons op benen, billen en buik. Ook hebben we een hot HIIT, hot yoga, hot Pilates en balance.

Naast groepslessen in de hot cabin bieden we verschillende stijlen yoga, Pilates, HIIT en TRX lessen in onze mooie groepsleszaal.

https://bbbhealthboutique.nl/blog/coaching-en-workouts-haal-het-beste-uit-jezelf

Ben jij toe aan een healthy reset?  Wil je advies op maat en persoonlijke begeleiding? Boek hier een proefles in de hot cabin en maak kennis met onze werkwijze!

< Terug
Boek een proefles