Sporten met baby

Vlak na je bevalling is het vaak moeilijk om tijd te vinden om te sporten. bbb heeft daarom ‘sporten met baby’, een speciaal uurtje voor moeder en kind. Huilen mag, evenals (borst)voeden en verschonen!

bbb biedt programma’s aan die vanaf 6 weken na de bevalling op verantwoorde wijze kunnen worden uitgevoerd. De bbb mama workout bestaat uit gerichte oefeningen in hot cabin gericht op herstel van het lichaam en het shapen van je lichaam. Vraag ook naar de back in shape tools bij de coaches!

Sporten met baby

Bij bbb health boutique kun je ‘sporten met baby‘, ook wel ‘bring your baby’ genoemd. Na je bevalling hoef je niet in je eentje terug naar de sportschool. Hier kunnen jij en je baby samen komen sporten. Het is niet meer nodig om een oppas te zoeken als jij even een uurtje naar de sportschool wilt, de kleine mag gewoon mee. Op deze manier wil bbb de drempel verlagen om weer te gaan sporten nadat je bent bevallen. Niet alleen kan je tijdens dit programma sporten met baby, maar je hebt hier de kans om andere moeders te ontmoeten die ook pas bevallen zijn. Heel gezellig.

Sportschool voor vrouwen

bbb health boutique is een sportschool voor vrouwen. Je komt terecht in een vriendelijke omgeving met veel ruimte voor persoonlijke aandacht. Hier kan je werken aan je doelen, terwijl je baby dichtbij is.

De voordelen op een rijtje

  • Sporten met je baby, zo kan je toch sporten en samen met je kindje zijn.
  • Sporten met andere moeders die net bevallen zijn.
  • Oefeningen gericht op herstel van het lichaam en het shapen van je lichaam.
  • Al vanaf 6 weken na de bevalling (of eerder als je heel fit bent).
  • Persoonlijke begeleiding met food- en lifestylecoaching.

Locaties

Sporten met baby kan bij bbb health boutique in de volgende plaatsen: Amsterdam Jordaan, Amsterdam Amstel, Delft, Den Haag, Haarlem, Utrecht, Rotterdam & Den Bosch. Je bent welkom, en je kleintje ook! Je kan hier een proefles boeken.

< Terug
Boek een proefles