Circuit training

Circuit30 is een pittige circuit training van 30 minuten waarin kracht- en cardio oefeningen worden afgewisseld. Verschillende spiergroepen komen hier aan bod!

Wat is Circuit training?

Bij een circuittraining doe je verschillende oefeningen achter elkaar aan, in plaats van dezelfde oefening een paar keer te herhalen. Deze oefeningen bevatten een mix van cardio- en krachtoefeningen. Je doet tijdens een circuittraining alle oefeningen in één keer achter elkaar. Al deze oefeningen bij elkaar zijn het circuit. Dit gehele circuit wordt een aantal keer herhaald. Je bent een half uur constant bezig en traint verschillende spiergroepen tijdens deze workout.

Circuit30 is een pittige circuit training van 30 minuten waarin kracht- en cardio oefeningen worden afgewisseld. Verschillende spiergroepen komen hier aan bod!

Waarom Circuit30?

Circuittraining is een trainingsvorm die heel intensief is. Tussen de oefeningen zit weinig tijd om te rusten. Je gaat namelijk direct door naar de volgende oefening. Hierdoor gebruik je veel energie. Een half uur is dus genoeg voor jouw dagelijkse workout. Bereid je voor om flink te zweten.

Tijdens de training komen cardio en kracht samen. De ene oefening zou namelijk een krachttraining zijn en eentje erna kan een cardio-oefening zijn. De workout is hierdoor ideaal om vet te verbranden. Er zit veel variatie in de oefeningen die tijdens circuit30 gedaan worden. Hierdoor train je verschillende spieren en heb jij in een half uur een pittige full body workout gedaan.

Ben jij geïnteresseerd in circuit30?

Wil jij ook deelnemen aan een circuit30 workout in een sportschool bij jou in de buurt? Bij bbb kan jij op verschillende tijden in de week onze circuit30 lessen volgen. Het maakt niet uit of je al eens eerder een les hebt gevolgd of nog nooit. De les is toegankelijk voor iedereen. De bbb circuit30 wordt niet in de warmtecabines gedaan.

We geven circuit30 bij de volgende locaties van bbb: Amsterdam en Utrecht. 

< Terug
Boek een proefles