Een nieuw begin

Ben jij toe aan een nieuw begin?

Op 2 april begint onze clean challenge en daarnaast is het voor moslims nu de maand ramadan. Beide zijn een goede stap naar een nieuw begin en kunnen prima samen gaan. Doe je mee?!

De Ramadan is een tijd van bezinning en biedt de kans om zowel spiritueel als fysiek te reinigen. Door bewust te zijn van wat en hoe je eet, kun je deze heilige maand op een gezonde en voedzame manier doorkomen. Het is een tijd om dankbaar te zijn voor het voedsel dat we hebben en om ons lichaam met zorg en respect te behandelen.

De lente is bijna begonnen en het is tijd om te groeien en te bloeien. Wil jij deze lente meer energie, een betere conditie, je sterk en fit voelen of gewicht verliezen? Met deze onze clean challenge detox je body & mind en vind jij weer je natuurlijke balans.

Groep vrouwen sport in de warmte cabine bij bbb health boutique.

Deze challenge ontwerp je jouw cleanse routine, passende bij jouw dagritme en doelen. Je reset jouw lichaam door onbewerkte en lichte seizoensvoeding. Wil je een stapje extra doen, dan kan je de detox combineren met een 3 of 5 daagse sapkuur.

Een nieuw begin op het gebied van voeding en beweging is een kans om een fundamentele transformatie in ons welzijn te bewerkstelligen. Het betekent het heroverwegen van onze dagelijkse routines, het doorbreken van oude gewoontes, en het omarmen van een nieuw levensstijl. Deze verschuiving richting bewuste voeding en regelmatige lichaamsbeweging is niet alleen een stap naar een gezonder lichaam, maar ook naar een helderdere geest en een harmonieuzer leven.

Een nieuw begin op het gebied van voeding en beweging vraagt om geduld, toewijding en compassie voor onszelf.

Wordt fit en sterk bij bbb health boutique. De gym met aandacht voor body, food en mind.

< Terug
Boek een proefles