Eigen bbb health boutique?

bbb health boutique speelt met haar concept al sinds 2008 succesvol in op de toenemende interesse en aandacht voor een gezonde leefstijl: echte voeding, mindfulness en efficiënt trainen. Wil jij een eigen bbb health boutique?

bbb biedt licenties met een unieke holistische benadering voor warmtecabine studio’s. Zowel voor reeds bestaande studio’s als nieuwe ondernemers biedt bbb een pakket van workouts, tools en automatisering om op een professionele en succesvolle manier te ondernemen.

De founders van bbb health boutique hebben een boek geschreven.

We willen groeien. Samen met enthousiaste en gedreven ondernemers, die willen werken in een transparante, stimulerende en eerlijke werkomgeving! We zijn op zoek naar ondernemers met een passie voor food & lifestyle, die gedreven zijn om vrouwen te begeleiden naar een gezondere leefstijl.

Warme, professioneel en laagdrempelig

bbb coacht vrouwen op een warme, professionele, laagdrempelige en leuke manier naar een gezondere leefstijl waardoor ze blijer zijn met hun figuur. Professionele coaches helpen persoonlijke doelen te behalen. Bij bbb werken onder andere psychologen, fysiotherapeuten, voedingsdeskundigen, gewichtsconsulenten, personal trainers en diëtisten.

Groep vrouwen sporten samen in de warmte cabine bij bbb health boutique.

Interesse in onze werkwijze?

Spreekt het concept je aan? Of misschien heb je al een studio met warmtecabines en wil je over stappen op onze werkwijze? Of misschien ben je op zoek naar een andere vorm van samenwerking met bbb health boutique? Stuur een mail naar bbb-oprichter Esther via esther@bbbhealthboutique.nl. We sturen je dan de brochure op met meer details, gevolgd door – als daarvoor wederzijds interesse is – een eerste (telefonische) kennismaking.

Wordt fit en sterk bij bbb health boutique. De gym met aandacht voor body, food en mind.

< Terug
Boek een proefles