Sporten na bevalling

bbb mama is een sportprogramma voor tijdens de zwangerschap én na de bevalling. Je sport met een personal coach na de zwangerschap. Als je zwanger bent of wilt gaan sporten na de bevalling is het fijn om in een vriendelijke omgeving te zijn met veel kennis en persoonlijke aandacht.

Bovendien is het fijn om op een gerichte manier aan je eigen doelen te werken om je body & mind zo gezond mogelijk te houden. Wij bieden een warme en professionele omgeving waarin vrouwen na of voor hun bevalling heerlijk ontspannen kunnen sporten en advies krijgen over food & mind. Met een buik of met baby!

Om ‘veilig’ weer te beginnen met sporten na de bevalling is er meer nodig dan een regelmatig bezoek aan de sportschool. Body, food en mind zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden, daarom is onze aanpak voor sporten na bevalling holistisch en persoonlijk.

Onze fysiotherapeuten, coaches en voedingsdeskundigen hebben holistische foundations ontwikkeld voor rondom de zwangerschap & bevalling. Ze bestaan uit gerichte oefeningen in warmte en persoonlijke food- en lifestylecoaching om in balans te komen of te blijven.

Sporten na bevalling

Na de bevalling is het vaak erg lastig de overbodige kilo’s weer kwijt te raken. Zo snel mogelijk na je bevalling weer starten met sporten en op je voeding letten, zorgt er voor dat je snel weer back in shape bent. Wij bieden programma’s aan die vanaf 6 weken na de bevalling op verantwoorde wijze kunnen worden ingezet (of zelfs eerder als je heel fit bent). Onze werkwijze voor sporten na de bevalling bestaat uit gerichte oefeningen in warmte en persoonlijke voedingsbegeleiding om weer terug te komen op het oude gewicht. Zo sport je niet alleen en kom je samen met een personal coach na zwangerschap weer helemaal in shape.

Vrouw sport in warmtecabine bij bbb health boutique met baby.

Sporten met je baby

Vlak na je bevalling is het natuurlijk moeilijk om tijd te vinden om te sporten. Wij hebben daarom een speciaal uurtje voor sporten na bevalling moeder en kind: bring your baby. En ook heel gezellig, je ontmoet gelijk andere moeders die net bevallen zijn!

Sporten voor de bevalling

bbb werkt met bewegingsprogramma’s die tot ongeveer 34 weken van de zwangerschap (of zelfs langer als je fit bent) kunnen worden uitgevoerd. De oefeningen van bbb mama zijn onder meer gericht op het versterken van de korset-spieren en bekkenbodem. bbb biedt bovendien yoga en de meeste lessen zijn toegankelijk voor zwangeren.

Aankomende mama’s worden nauwkeurig begeleid. De coaches zorgen ervoor dat jouw trainingsprogramma aansluit op de fase waarin je zwangerschap zich bevindt. De intensiteit van je training en de oefeningen worden in iedere fase aangepast. Zo wordt je lijf extra goed voorbereid op de bevalling en blijft je conditie op peil. Het helpt ook om gemakkelijker terug in shape te komen na de bevalling.

Vrouw sport in warmtecabine bij bbb health boutique met baby.

Heb je lichamelijke klachten? Dan kan je terecht bij onze fysiotherapeuten en krijg je een revaliderend programma op maat. Als je het prettig vindt, word je gemeten, gewogen en wordt gekeken naar je voedingspatroon. Voor medische vragen rondom voeding kan je een afspraak maken met onze diëtisten. We bieden alles onder één dak dus!

Wordt fit en sterk bij bbb health boutique. De gym met aandacht voor body, food en mind.

 

< Terug
Boek een proefles