Sugarfree challenge

De feestdagen staan weer voor de deur en de dagen worden korter en kouder. Hoe ga jij fit, fris en uitgerust de winter in? Sugarfree is de herfstchallenge van bbb health boutique. Deze challenge staat in het teken van suikervrij eten, gevarieerd trainen en een goede nachtrust.

sugarfree challenge

Bij deze challenge leven we vier weken suiker- en alcoholvrij voor een gezonder en fitter lichaam. Variatie is key zowel in voeding als in beweging. Tijdens deze challenge kies je voor variatie in je workouts en zorg je voor een goede nachtrust met yoga nidra.

Facts!

Wanneer: van 30 oktober en eindigt op 26 november. Het is ook mogelijk om een deel van deze challenge mee te doen.

Body, food & mind: 

  • Body: blijf fit dit seizoen en sport minimaal drie keer per week en kies voor variatie in je hot cabin (lesjes) en lesjes in de zaal. Kom uit je comfortzone en kies eens een ander lesje dan normaal. Varieer & experimenteer!
  • Food: suikervrij eten staat bij deze challenge centraal. Word bewust(er), en verruim je kennis over suiker. Om jou goed op weg te helpen vind je in deze guide heerlijke suikervrije recepten.
  • Mind: we dagen je uit om tijdens deze challenge op tijd je bed in te gaan. Door een goede nachtrust blijf je energiek om te sporten en gezond te eten. Om lekker te kunnen slapen besteden we aandacht aan een populaire yogavorm van dit moment: yoga nidra.

Persoonlijke doelen: Maak je challenge nog persoonlijker door de foundation vragenlijst in te vullen. In de nieuwe app kan je jouw leefstijlkenmerken nog beter inzien. Zo krijg je inzicht in jouw slaaptekort, schermtijd, suikerinname en stress. Stel je eigen doelen en kies de juiste tools. Alle tools vind je zowel in de web-app als online onder tools. Aan het einde van de challenge kan je de foundation vragenlijst nogmaals invullen om te kijken of je nachtrust en suikerinname verbeterd is.

Wat ga je precies doen?

  • In week één bereid je je voor op de  challenge. Je vult eerst de foundation in voor een persoonlijk startpunt. Je bepaalt jouw healthy doelstellingen.
  • In week twee en drie gaan we echt aan de slag! Je ontwerpt je eigen dagmenu, sport minimaal drie keer per week en eet suikervrij.
  • In week vier kijk je terug op de  afgelopen weken. Wat ging goed? Waar wil je mee verder?

Aanmelden sugarfree challenge

Meld je aan via onze webapp. Scroll door naar ‘mijn challenge’ en open na aanmelding de challenge e-guide met daarin de richtlijnen en heerlijke suikervrije recepten voor dit seizoen!

 

< Terug
Boek een proefles