Warmtecabine Amsterdam

Wellicht heb je het al een keer voorbij zien komen of misschien is dit helemaal nieuw voor je: sporten in een warmtecabine. Uniek bij bbb health boutique zijn onze workouts in de warmtecabine.

Wat is een warmtecabine?

Bij de bbb health boutiques sport je (naast de lessen in de zaal en online) in een warmtecabine, zo ook bij onze locaties in Amsterdam: bbb Jordaan en bbb Amstel. Een warmtecabine is een cabine die zich verwarmt tot 40 graden. Hierin doe je vooral liggend je oefeningen. Je hoofd ligt buiten het gedeelte dat warm wordt. Het fijne hieraan is dat je lichaam warm is, maar je wel frisse lucht kunt inademen. Een workout doen in een warmtecabine Amsterdam kent fijne voordelen:

  • De warmte in combinatie met het sporten, zorgt voor een reinigende werking voor je lichaam.
  • Sporten in de warmtecabine  zorgt voor een betere doorbloeding en je vetverbranding gaat sneller.
  • Je hele workout doe je in ongeveer 30 minuten.
  • Er is weining tot geen risico op een blessure.

warmtecabine amsterdam oefeningen

Oefeningen in de warmtecabine Amsterdam

Het ziet er misschien spannend uit, sporten in een warmtecabine Amsterdam, maar het is een fijne en vooral een effectieve manier om je workout te doen! Er zijn verschillende soorten lessen en oefeningen die plaatsvinden in de warmtecabine:

  • De bbb30: dit is een intensieve work-out waarin je je billen, benen en buik traint door in een tempo verschillende soorten oefeningen achter elkaar te doen in de warmtecabine. Denk hierbij aan planken, situps en fijne oefeningen op een gevarieerde en net andere manier dan die je al kende.
  • Hot yoga in de warmtecabine Amsterdam: deze yogales bestaat uit een reeks vloeiende en statische houdingen in de cabine. De oefeningen worden verantwoord opgebouwd en gecontroleerd uitgevoerd.
  • Hot pilates: pilates oefeningen die vanuit je core komen in de warmtecabine Amsterdam
  • Personal: dit is misschien wel het meest unieke aan bbb. Het trainen op maat in de hot cabin. Op basis van jouw foundation, meting en doelen krijg je een persoonlijk sportprogramma.
  • HIIT: een high intensity interval training in de warmtecabine Amsterdam is zoals de naam aangeeft, intensief. Je doet afwisselend in een hoog tempo intensieve oefeningen en in laag tempo wat minder intensieve oefeningen.

Ervaring sporten in een warmtecabine Amsterdam

Een van onze leden en haar ervaring met de warmtecabine Amsterdam: ‘De hot cabine sessies zijn een heerlijke manier om een korte en snelle workout te doen; op jouw tempo of tijdens een van de hot cabin klasjes waarin je mega wordt gemotiveerd door de coaches. Iedere week doe ik een coaching sessie, heerlijk om even te kunnen sparren en jezelf on track te houden. Mocht je nog denken dat de workouts geen effect hebben; ik heb spierpijn gehad na een hot pilates lesjes die drie dagen aanbleef ;)! Ik kan maar een ding zeggen en dat is dat ik dit iedereen zou aanraden :)!’

warmtecabine amsterdam

Nieuwsgierig naar de warmtecabines in Amsterdam?

Probeer de oefeningen in de warmtecabine Amsterdam zelf en boek je proefles hier in voor locatie Amsterdam Amstel of plan je proefles hier in voor locatie Amsterdam de Jordaan. Tijdens deze gratis kennismaking maken we in ongeveer 45 minuten kennis met de warmtecabine en houden we een holistisch intake gesprek.

< Terug
Boek een proefles