Zwanger en fit

Ben je zwanger? Bij bbb health boutique begrijpen we dat iedere fase van je zwangerschap speciale aandacht verdient. Daarom passen we je workouts aan, zodat ze veilig en op maat gemaakt zijn voor jou. Geen standaardlessen, maar een persoonlijk programma. Onze coaches zijn er om je te begeleiden en te ondersteunen waar nodig.

Twee zwangere vrouwen sporten samen in een warmte cabine bij bbb health boutique Amsterdam.

Zwanger & bewegen

In de warmtecabine doen we het rustiger aan. De warmte wordt wat getemperd, geen capeje meer, maar nog steeds die heerlijke workouts. Of je nu in het eerste, tweede, of derde trimester zit, we hebben programma’s die passen bij jouw behoeften en het groeiende leven in je buik.

Bye bye sit-ups, hallo schuine buikspieren!

Na 12 weken zeggen we vaarwel tegen de geïsoleerde rechte buikspieren. Geen sit-ups meer, maar wel schuine en dwarse buikspieren! We begrijpen dat er van alles verandert in je buik, en we willen geen extra druk op de linea alba. De buik moet immers ruimte hebben voor het kindje.

Let op de ‘tuut’

Houd je buik goed in de gaten tijdens het trainen. Als er een ‘tuut’ verschijnt, is de buikdruk te hoog. Geen paniek, we passen de oefening gewoon aan. Te hoge druk kan leiden rugklachten en bekkenproblemen.

Begin rustig na de bevalling

Na de bevalling is het belangrijk om minstens 6 weken rust te nemen. De rechte buikspieren kunnen even ontspannen terwijl we focussen op de schuine en dwarse. Stabiliteit is de sleutel, dus we bouwen rustig op. Onze programma’s bij bbb health boutique zijn ontworpen met een veilige start na de bevalling in gedachten.

Veilig en ontspannen bewegen

Geen stress, geen ingewikkelde oefeningen, maar wel veilig en ontspannen bewegen. Asymmetrische oefeningen zijn oké als het goed aanvoelt, maar luister altijd naar je lichaam. Ons doel is om je te laten genieten van een gezonde en fitte levensstijl tijdens deze bijzondere tijd. Wil je meer lezen over onze holistische aanpak tijdens de zwangerschap? Klik dan hier. Tot ziens in de les, mama-to-be!

Wordt fit en sterk bij bbb health boutique. De gym met aandacht voor body, food en mind.

< Terug
Boek een proefles