Book your trial class here!

During a trial class you can experience our professional and friendly approach and how it feels to exercise in warmth.

Log in to your bbb account

Enter your personal details

Enter your personal details to create an account and manage your schedule.

Forgot your password?

Enter your e-mail address to reset your password

Please wait...

We are submitting the form, this can take a few seconds

Your trial has been booked

Below are the details of your trial booking

Amsterdam Amstel
13-09-2016 / 11:00

You can change or cancel your trial by logging in with your account details

Your login was successfull

You are being redirected to your account

Forgot your password?

An e-mail with intstructions has been sent to your e-mail address

Den Bosch

Claudia

"Ik sport inmiddels langer dan één jaar bij bbb in Den Bosch, en het is erg fijn. Enthousiaste en lieve dames, die hun vak goed begrijpen en de kennis goed toepassen op ieder individueel lid. Blessures, operatie, bevalling, ze houden daar écht rekening mee."

Daphne

"De enige plek waar ik sporten volhoud! Door de fijne sfeer, hele goede begeleiding van het hele lieve personeel en de fijne variatie van zaallessen en hot cabins."

Floor

"bbb is voor mij dé plek waar ik voor, tijdens en na mijn zwangerschap onder begeleiding van lieve coaches veilig kan bewegen. De coaches begeleiden je naar jouw persoonlijke doelen, ongeacht of deze gedurende verschillende levensfases veranderd zijn"

Bij bbb krijg je altijd persoonlijke begeleiding en coaching

Ilse

Onze coach ilse heeft een verleden in dansen en in de topsport als synchroonschaatser. Zij heeft een grote liefde voor gezonde voeding, koken en beweging. Toen zij haar creatieve studie afrondde tot stylist, wilde zij toch iets doen met haar passie. Inmiddels is zij dan ook gewichtsconsulent. Zij staat te popelen om kennis te maken met jou en samen te werken aan het waarmaken van jouw doelen!

Eva

Verliefd op het leven, dat is de quote waaronder Eva coacht. Zowel ten op zichten van voeding, sport en mindset. Na haar opleiding tot hormooncoach wist ze zeker dat zij anderen wilde helpen om hun weg te vinden naar balans tussen lichaam en geest. Bij bbb gaan we samen opzoek wat jouw weg is tot gezondheid, balans en energie.

Freeke

Als sportkundige gaat Freeke haar bloed sneller stromen van allerlei verschillende bewegingsactiviteiten. Hierbij staat het behalen van doelen en plezier voorop. ze houdt zich in het dagelijks leven bezig met het zorgen voor een balans in gezonde voeding, voldoende beweging en juiste ontspanning door het geven van sportmassages. Haar enthousiasme en energie draagt ze graag over om bij bbb de leden te motiveren en ze te kunnen begeleiden naar een goede lifestyle.

Dominique

Dominique heeft 10 jaar in het buitenland gewoond en komt uit de hectische evenementenbranche. In 2018 gooide ze het roer om en besloot ze de wereld over te reizen en deed een yoga teacher training. Deze investering in haarzelf heeft ervoor gezorgd dat ze nu een gebalanceerd leven leidt door middel van yoga, meditatie, beweging en gezond eten. Plezier hebben en genieten staan hierbij centraal. Ze wil haar ervaringen en enthousiasme graag delen.

Tilburg

Yes, I would love to get more information about a free hot cabin session!