De vrouwen sportschool van Den Bosch

Bij bbb health boutique Den Bosch helpen we je deze zomer graag op weg naar een gezondere en fittere levensstijl. Ons speciale Summer Sessions strippenkaart, nu voor slechts € 149 in plaats van € 220 is de perfecte manier om onze boutique en veelzijdige trainingen te ontdekken. Dit kortlopende abonnement geeft je toegang tot onze veelzijdige workouts, zoals krachttraining, yoga, pilates, en mindfulness, allemaal onder begeleiding van onze deskundige coaches. Mis deze kans niet om jezelf klaar te stomen voor een stralende zomer.

Start vandaag nog bij bbb health boutique Den Bosch! Schrijf je nu in en maak gebruik van onze tijdelijke zomeractie ‘de Summer Sessions’ met de onderstaande knop.
Schrijf je nu in!

Aankomende workshops en events

30 Juni 10.45 Familieopstelling
Meld je hier aan als vraaginbrenger (leden)
Meld je hier aan als vraaginbrenger (niet-leden)
Meld je hier aan representant (leden)
Meld je hier aan als representant (niet-leden)

06 Juli 11.30 Workshop Leven naar je cyclus
Meld je hier aan

Voor meer informatie en vragen, email denbosch@bbbhealthboutique.nl

"Ik ben chronisch ziek en heb 24 uur per dag (spier)pijn. Ik sport nu ongeveer een jaar bij bbb en alleen het komen naar de boutique voelt al fijn. Het is fijn om onder de mensen te zijn en ik ervaar mijn pijn als stabieler. De coaches kennen je, zijn betrokken en meegaand, ze motiveren je en weten wat je nodig hebt. Het is prettig om te sporten in een omgeving met alleen vrouwen. Je kan er zijn wie je bent en de coaches bieden top begeleiding."

- Janita

Sporten in een warmtecabine

Één van onze onderscheidende kwaliteiten ten opzichte van andere sportscholen voor vrouwen: sporten in een warmtecabine. Een zeer effectieve workout die je in een korte tijd kunt doen. Boek een proefles en komen sporten in een warmtecabine in Den Bosch.

✔ Effectief & kort: je volledige workout doe je in 30 minuten.

✔ Enorm doeltreffend bij afvallen en het shapen van je lichaam.

✔ Stimuleert je doorbloeding en werkt reinigend voor je lichaam. Geen spierpijn of pijnklachten!

✔ De temperatuur helpt tegen verschillende huidaandoeningen, rug- en bekkenklachten en zenuwaandoeningen.

✔ Weinig kans op blessures.

✔ Zeker niet onbelangrijk: we weten uit ervaring dat veel vrouwen liggend sporten in warmte ontspannend én heel erg fijn vinden!

Orthenstraat 290

Jij als vrouw staat centraal

Iedere vrouw is anders en heeft uiteenlopende persoonlijke gezondheidsdoelen. Bij bbb health boutique Den Bosch sta jij als vrouw centraal, ongeacht jouw wensen en doelen. Wij hebben de knowhow voor elke vrouw. Het maakt niet uit of wilt afvallen, shapen, je een mama (to be) bent, in een revalidatieproces of in de overgang zit, een beter voedingspatroon wilt toe-eigenen of dat je op een duurzame manier gezond en fit wilt blijven. Iedere vrouw kan terecht bij de vrouwen sportschool in Den Bosch. Wil je meer (mentale) energie? Sterker worden of conditie verbeteren? Afvallen en een gezonder voedingspatroon? Een gezonde zwangerschap? Onze deskundige coaches helpen jou.

Lees voor wie we er zijn

bbb is er voor de

Mama to be

Mama to be

Over Mama to be

Kijk je vol verwachting uit naar de komst van je kleintje en streef je naar een gezonde zwangerschap? Bij bbb staat jouw reis door het moederschap centraal! Wij zijn er om elke fase van jouw moederschap te omarmen en te ondersteunen.

Shaper

Shaper

Over Shaper

Klaar om nu daadwerkelijk wat kilo’s af te vallen en stabiel op gewicht te blijven? Wij gaan verder dan alleen workouts. Bij bbb health boutique kijken we naar het totale concept van gezondheid, waarbij we aandacht besteden aan body, food en mind. Ontdek hoe bbb jou begeleidt op jouw reis naar een bewustere en gezondere versie van jezelf.

Menopauze

Menopauze

Over Menopauze

Het is geen geheim dat de menopauze vaak met negativiteit wordt geassocieerd. Van lichamelijke veranderingen tot afnemend libido en ongewenste kilo's; vrouwen ondergaan heel wat tijdens deze levensfase. Maar bij bbb health boutique geloven we dat de menopauze niet het einde hoeft te betekenen, integendeel, het is een nieuw hoofdstuk dat we samen met een positieve mindset kunnen benaderen!

Recover

Recover

Over Recover

Wanneer bewegen niet meer gaat zoals je gewend bent, je te maken hebt met fysieke klachten, of de vermoeidheid steeds vaker de regie over lijkt te nemen, biedt bbb health boutique de helpende hand. Ontdek onze holistische aanpak, waarbij de juiste voeding, een gezonde leefstijl en voor jou geschikte trainingsprogramma's samenkomen. Bij bbb werk je aan herstel op een manier die volledig bij jou past.

Professional

Professional

Over Professional

Bij bbb health boutique begrijpen we dat jouw commitment aan sporten serieus is. Jouw fitnessomgeving is geen plek om rustig aan te doen, nee, het gaat om knallen. Onze boutiques zijn ontworpen om jouw sportervaring naar een hoger niveau te tillen. Of je nu je kracht wilt vergroten, je uithoudingsvermogen wilt verbeteren, of nieuwe uitdagingen zoekt, wij bieden de tools en expertises die passen bij jouw vastberadenheid!

Mama

Mama

Over Mama

Zoek je als kersverse moeder de balans tussen zelfzorg en gezinsleven? Bij bbb staat jouw reis door het moederschap centraal! Wij zijn er om elke fase van jouw moederschap te omarmen en te ondersteunen.

A HOLISTIC APPROACH TO HEALTH

Met coaching en (hot) workouts je doelen bereiken. Bij bbb health boutique train je op maat en word je gecoacht op voeding & leefstijl. Lees hier meer over onze werkwijze.

Yoga, strength, kickboksen

bbb Den Bosch heeft een divers aanbod aan verschillende soorten zaallessen. In onze vrouwengym kun je terecht voor kickboksen, strength training, HITT, Pilates en diverse yoga lessen. In de zaallessen werk je aan kracht, conditie en flexibiliteit. Deze groepslessen zijn fantastisch voor het behalen van resultaat en bij het shapen van jouw lichaam. Bekijk hier ons groepslesrooster. Alle zaallessen, trainingen en cabinelessen worden gegeven door een coach onder begeleiding van muziek. Je wordt dus altijd voorzien van deskundig advies door een professional! Boek snel een proefles. Deze is tijdelijk afgeprijsd van €25 naar €0!

Boek een proefles

Den Bosch

Orthenstraat 290 5211SX Den Bosch +31886440073 denbosch@bbbhealthboutique.nl

Openingstijden

Maandag
07.35 - 12.30
17.00 - 21.30
Dinsdag
07.35 - 12.00
17.00 - 21.00
Woensdag
07.35 - 12.30
17.00 - 21.00
Donderdag
08.45 - 11.30
17.00 - 21.00
Vrijdag
07.35 - 13.00
Zaterdag
08.10 - 13.00
Zondag
08.30 - 13.00

Coaches

Anke

Anke

Boutique manager
Over Anke

Anke is getrouwd en moeder van 2 mooie dochters. Daarnaast is ze yogadocent en orthomoleculair adviseur, ademcoach in opleiding en eigenaresse van Wortels & Wijn. Ze begeleidt vrouwen met liefde naar een optimale balans waarin gezond leven en genieten hand in hand gaan. Ze doet zelf wekelijks aan yoga en krachttraining. Mediteert regelmatig en houdt van een goed glas wijn.

Eva

Eva

Coach
Over Eva

Verliefd op het leven, dat is de quote waaronder Eva coacht. Zowel ten op zichten van voeding, sport en mindset. Na haar opleiding tot hormooncoach wist ze zeker dat zij anderen wilde helpen om hun weg te vinden naar balans tussen lichaam en geest. Bij bbb gaan we samen opzoek wat jouw weg is tot gezondheid, balans en energie.

Nicole

Nicole

Coach
Over Nicole

Ik ben Nicole, 39 jaar oud en ik kom uit het zuidelijke deel van Zwitserland. Inmiddels woon ik al ruim tien jaar in Rosmalen met Dries en mijn prachtige kindjes Mattia 7 en Nora 4. Ik hou van reizen en buiten in de natuur zijn en lekker op kleine en grote avonturen gaan met mijn kinderen. In de winter vind ik het fijn om te gaan snowboarden, skien, en in de zomer allerlei watersporten. Maar ik vind het ook heerlijk om een rondje te gaan mountainbiken, hardlopen, wandelen of een lesje yoga te doen. Sport is sinds jongs af aan altijd mijn passie geweest en ik heb daarom ook sport en bewegingswetenschappen gestudeerd in Zwitserland. Naast het team versterken bij bbb, geef ik nog lessen aan zwangere en net bevallen vrouwen.

Mascha

Mascha

Coach
Over Mascha

Van je hobby je werk maken. lets dat mij nu eindelijk gelukt is! Hiervoor heb ik jaren in de marketing- en communicatiewereld gewerkt, maar privé ben ik altijd veel met sport en lifestyle bezig geweest. Zo geef ik bijvoorbeeld al jarenlang thuis in 'de Knalhal' kickbokslessen aan vriendinnen. Het behouden van een goede en evenwichtige levensstijl vind ik ook erg belangrijk. Nu mag ik mijn enthousiasme en passie voor sport en lifestylecoaching in de praktijk brengen bij bbb. Ik kijk er onwijs naar uit om leuke en uitdagende sportlessen te geven en te coachen bij het maken van de beste food, mind en lifestyle keuzes.

Bridget

Bridget

Coach
Over Bridget

Vanuit mijn stage voor mijn opleiding Trend Research & Concept Creation ben ik bij bbb Tilburg beland. Hier heb ik anderhalf jaar met plezier vrouwen lesgegeven en gecoacht, en vanaf nu doe ik dit ook in Den Bosch! Zelf ben ik naast mijn opleiding en bijbaan bij bbb veel bezig met en fysieke en mentale gezondheid. Fijn om dit te kunnen combineren! Ik kijk er naar uit om lekker samen met jullie te gaan knallen!

Kelly

Kelly

Coach
Over Kelly

Kelly begon haar carrière als schoonheidsspecialiste, maar ontdekte al snel haar passie voor het adviseren van vrouwen over voeding en lifestyle. Door deze aanpak merkte ze dat de vrouwen die ze begeleidde zowel fysiek als mentaal hun beste versie bereikten. Als afgestudeerd orthomoleculair therapeut werkt ze nu dagelijks met vrouwen om hen te helpen hun optimale zelf te worden. Naast haar werk is ze een trotse moeder van twee jongens. Ze omarmt een actieve levensstijl en combineert wekelijks krachttraining en yoga. Ze kijkt ernaar uit om haar kennis en ervaring te delen.

Romy

Romy

Coach
Over Romy

In de afgelopen jaren heb ik een reis van zelfontdekking doorgemaakt die mijn passie voor fysieke, mentale en spirituele gezondheid heeft aangewakkerd. Het pad van zelfontwikkeling bracht me naar de wereld van lifecoaching, waar ik me realiseerde dat mijn passie lag in het begeleiden van anderen op hun eigen reis naar hun beste versie van zichzelf. Op dit moment ben ik nog volop in de studie boeken voor de opleiding Orthomoleculair therapeute. Nu mag ik mijn passie en kennis delen als docent bij bbb! Ik kijk er enorm naar uit om vrouwen te inspireren en te ondersteunen op hun eigen pad naar gezondheid en geluk. Met elke les en elk gesprek hoop ik bij te dragen aan de groei van de vrouwen die ik mag begeleiden.

Rooster

Personal
Cabineles
Zaalles
Buitenles
Online
  • Ma
  • Di
  • Wo
  • Do
  • Vr
  • Za
  • Zo
07:35 - 08:05
bbb30
07:35 - 08:05
.bbb30 on the mat
Je traint op een matje naast de cabines tijdens deze bbb30 on the mat
08:10 - 08:40
hotpower
30 min. hot cabin groepsles gericht op kracht
08:45 - 09:15
personal
30 min hot cabin workout waarbij je een eigen programma volgt onder begeleiding van een coach
09:15 - 10:00
pilates
groepsles in de zaal: bewuste en gecontroleerde bewegingen gericht op het versterken van de core en ademhaling tijdens de oefeningen
10:00 - 10:30
personal
10:35 - 11:05
stretch
30min hotcabine stretch & meditatie
11:30 - 12:10
.balance on the mat
Je traint op een matje naast de cabine tijdens deze balance on the mat
11:30 - 12:15
balance
17:30 - 18:00
bbb30
30 min. hot cabin groepsles op muziek voor de benen, billen en buik
17:30 - 18:00
.bbb30 on the mat
Je traint op een matje naast de cabines tijdens deze bbb30 on the mat
18:05 - 18:35
hotpilates
30 min. hot cabin groepsles met gecontroleerde bewegingen gericht op core (pilates)
18:30 - 19:15
HIIT45
45 min zaalles: cardio (& kracht) oefeningen met een tijdsintverval. Cardiovasculair systeem verbeteren. Een les voor de meer ervaren sporter
18:40 - 19:10
personal
30 min. hot cabin workout waarbij je een persoonlijk programma volgt o.b.v. een coach
19:20 - 19:50
hot power
30 min. hot cabin groepsles gericht op kracht
19:20 - 19:50
.(hot)power on the mat
ipv reserve cabine plek een definitief plekje op de mat om mee te doen met de les! er is vaak door no show toch nog plek in de cabine. laat in ieder geval jouw sportmoment niet aan je voorbij gaan!
19:30 - 20:15
barre
een ballet geinspireerde workout op tempo, waarbij je zowel houding als spieren traint, veel op kracht, van klassieke ballet bewegingen tot sit ups, voor elke spiergroep wat.
19:45 - 20:30
ZOOM* ademwerk & stretch
19:55 - 20:25
stretch
In deze les kom je tot rust door te strechen, gevolgd door een meditatie.
20:15 - 21:15
yin yoga
groepsles in de zaal: rustige en meditatieve vorm van yoga, waarbij specifieke houdingen langere tijd worden vastgehouden
20:30 - 21:10
balance
hot cabin groepsles op muziek van alle spiergroepen incl. stretch & meditatie
20:30 - 21:10
.balance on the mat
Je traint op een matje naast de cabine tijdens deze balance on the mat
07:35 - 08:05
hotpilates
hot cabin groepsles van 30 minuten gericht op de core
07:35 - 08:05
stretch&meditatie
Je traint op een matje naast de cabines bij deze pilates on the mat
08:10 - 08:40
personal
30 min. hot cabin workout waarbij je een persoonlijk programma volgt o.b.v. een coach
08:45 - 09:15
bbb30
30 min. hot cabin groepsles op muziek voor de benen, billen en buik
08:45 - 09:15
.bbb30 on the mat
Je traint op een matje naast de cabines tijdens deze bbb30 on the mat
09:40 - 10:10
personal
30min hotcabine met je eigen programma onder begeleiding van een coach
16:55 - 17:25
hotpower
30 minuten hot cabin les gericht op kracht
17:30 - 18:00
byyourself
hot cabin eigen programma zonder begeleiding
17:40 - 18:25
kickboksHIIT
Uitdagende kickboksles waarin je de techniek inzet om je hartslag te verhogen en zo ook je uithoudingsvermogen te trainen
18:05 - 18:35
byyourself
hot cabin eigen programma zonder begeleiding
18:30 - 19:15
pilates
groepsles in de zaal: bewuste en gecontroleerde bewegingen gericht op het versterken van de core en ademhaling tijdens de oefeningen
18:40 - 19:10
fullbody
30min cabine les op muziek benen billen buik en armen
19:15 - 19:45
hothiit
19:20 - 20:20
flow & yin (EN)
actieve en rustige vorm van yoga gecombineerd (Engels sprekende docent)
20:00 - 20:45
.(hot)pilates on the mat
Je traint op een matje naast de cabines bij deze pilates on the mat
20:00 - 20:45
hotpilates
20:30 - 21:15
body flex
Combinatie van pilates en ballet. Een dynamische full body workout, waarbij alle spieren gelijkertijd gestretcht en versterkt worden
07:35 - 08:05
bbb30
30 min. hot cabin groepsles op muziek voor de benen, billen en buik
07:35 - 08:05
.bbb30 on the mat
Je traint op een matje naast de cabines tijdens deze bbb30 on the mat
08:00 - 08:45
ZOOM* bbb30
Zoom workout van 30 minuten voor buik, benen en billen. De Zoom-link ontvang je per mail en is aanklikbaar in de webapp op het tijdstip van de les.
08:10 - 08:40
personal
30 min. hot cabin workout waarbij je een persoonlijk programma volgt o.b.v. een coach
08:45 - 09:15
hotpilates
08:45 - 09:15
.(hot)pilates on the mat
Je traint op een matje naast de cabines bij deze pilates on the mat
09:15 - 10:00
vinyasa flow
dynamische vorm van yoga waarbij je vanuit flow op de beweging van de adem van de ene naar de andere houding gaat
10:30 - 11:00
personal
30 min. hot cabin workout waarbij je een persoonlijk programma volgt o.b.v. een coach
11:05 - 11:35
stretch
hot cabin workout van 30 minuten met diverse stretch oefeningen en meditatie
11:40 - 12:25
balance
45 min. hot cabin groepsles op muziek van alle spiergroepen incl. stretch & meditatie
17:30 - 18:15
balance
45 min. hot cabin groepsles op muziek van alle spiergroepen incl. stretch & meditatie
17:30 - 18:15
.balance on the mat
Je traint op een matje naast de cabine tijdens deze balance on the mat
18:30 - 19:00
kettlebell workout
fullbody workout met kettlebells
19:05 - 19:50
power45
45 min groepsles in de zaal voor het gehele lichaam gericht op kracht (ook geschikt als je zwanger bent)
19:15 - 19:45
personal
30min hotcabine met eigen programma zonder coach
20:00 - 20:45
hotpilatesXL strength
special les met extra gewichtjes
20:00 - 20:45
.(hot)pilates on the mat
Je traint op een matje naast de cabines bij deze pilates on the mat
07:45 - 08:15
ZOOM* Strong morning Flow
08:40 - 09:10
byyourself
30 min hot cabin eigen programma zonder begeleiding van een coach
08:45 - 09:30
power45
45 min groepsles in de zaal voor het gehele lichaam gericht op kracht (ook geschikt als je zwanger bent)
09:35 - 10:05
bbb30
10:10 - 10:40
stretch & meditatie
In deze les kom je tot rust door te stretchen, gevolgd door een meditatie.
10:45 - 11:15
personal
Dit is dé les om aan jouw eigen doelen te werken met een eigen workoutkaart. Er is altijd een coach aanwezig om iedereen te helpen met het uitvoeren van jouw oefeningen.
17:15 - 18:00
pilates
groepsles in de zaal: bewuste en gecontroleerde bewegingen gericht op het versterken van de core en ademhaling tijdens de oefeningen
17:30 - 18:00
personal
30 min. hot cabin workout waarbij je een persoonlijk programma volgt o.b.v. een coach
18:05 - 18:35
bbb30
30 min. hot cabin groepsles op muziek voor de benen, billen en buik
18:45 - 19:30
TRX & cardio
groepsles in de zaal: functionele training met een trx band afgewisseld met cardio
19:15 - 19:45
byyourself
30 min hot cabin eigen programma zonder begeleiding van een coach
19:30 - 20:00
open gym
De zaal is beschikbaar tijdens de "open gym". Je kunt zelfstandig trainen en mag gebruik maken van alle materialen (TRX, dumbbells, barbel etc.)
19:50 - 20:20
hotpilates
30 min. hot cabin groepsles met gecontroleerde bewegingen gericht op core (pilates) en ademhaling
19:50 - 20:20
.(hot)pilates on the mat
Je traint op een matje naast de cabines bij deze pilates on the mat
20:25 - 21:10
byyourself
30 min hot cabin eigen programma zonder begeleiding van een coach
20:25 - 21:05
all-in workout
workout mix van kracht, conditie en stretch/flexibiliteit
07:35 - 08:05
core&more
30 min. hot cabin groepsles op muziek voor de buik, bovenlichaam en armen
07:35 - 08:05
.core&more on the mat
Je traint op een matje naast de cabines tijdens deze core&more on the mat
08:10 - 08:40
personal
30 min. hot cabin workout waarbij je een persoonlijk programma volgt o.b.v. een coach
08:45 - 09:15
hothiit
Een pittige les op cardio, we trainen hier het cardiovasculaire systeem. Doe deze les niet als beginner of met blessures.
09:00 - 09:45
barre
een ballet geinspireerde workout op tempo, waarbij je zowel houding als spieren traint, veel op kracht, van klassieke ballet bewegingen tot sit ups, voor elke spiergroep wat.
09:05 - 09:50
ZOOM* pilates45
09:20 - 09:50
personal
30 min hot cabin workout waarbij je een eigen programma volgt met begeleiding van een coach
09:45 - 10:45
yin yoga
groepsles in de zaal: rustige en meditatieve vorm van yoga, waarbij specifieke houdingen langere tijd worden vastgehouden
09:55 - 10:25
.bbb30 on the mat
Je traint op een matje naast de cabines tijdens deze bbb30 on the mat
10:30 - 11:00
personal
30 min. hot cabin workout waarbij je een persoonlijk programma volgt o.b.v. een coach
11:15 - 12:00
balance
30min. pittige hot cabin groepsles op muziek van alle spiergroepen en daarna 15min stretch en meditatie
12:15 - 12:45
hotpower
hotcabin kracht les
08:10 - 08:40
fullbody
30 min. hotcabin groeples op muziek van alle spiergroepen
08:30 - 09:15
ZOOM* Core45
08:45 - 09:15
personal
30 min. hot cabin workout waarbij je een persoonlijk programma volgt onder begeleiding van een coach
09:20 - 09:50
hot power
30 min. hot cabin groepsles gericht op kracht
09:20 - 09:50
.(hot)power on the mat
Je traint op een matje naast de cabines bij deze power on the mat
09:30 - 10:15
kickboksHIIT
Uitdagende kickboksles waarin je de techniek inzet om je hartslag te verhogen en zo ook je uithoudingsvermogen te trainen
09:30 - 10:15
TRX & cardio
groepsles in de zaal: functionele training met een trx band afgewisseld met cardio
10:00 - 10:30
stretch
hot cabin workout van 30 minuten met diverse stretch oefeningen en meditatie
10:00 - 10:30
.stretch&meditatie on the mat
10:40 - 11:10
bbb30
10:40 - 11:10
.bbb30 on the mat
Je traint op een matje naast de cabines tijdens deze bbb30 on the mat
10:45 - 11:30
pilates
groepsles in de zaal: bewuste en gecontroleerde bewegingen gericht op het versterken van de core en ademhaling tijdens de oefeningen
11:15 - 11:45
hotpilates
11:15 - 11:45
.(hot)pilates on the mat
Je traint op een matje naast de cabines bij deze pilates on the mat
11:50 - 12:30
.balance on the mat
Je traint op een matje naast de cabine tijdens deze balance on the mat
11:50 - 12:30
balance
08:30 - 09:00
burn30
groepsles van 30 min in de zaal: training met dumbells gericht op spieruithoudingsvermogen
08:30 - 09:00
byyourself
30 min hot cabin waarbij je een eigen programma volgt zonder begeleiding van een coach
09:00 - 09:45
body flex
Combinatie van pilates en ballet. Een dynamische full body workout, waarbij alle spieren gelijkertijd gestretcht en versterkt worden
09:15 - 09:45
personal
30 min. hot cabin workout waarbij je een persoonlijk programma volgt o.b.v. een coach
09:45 - 10:45
flow & yin yoga
de zondaglessen zijn in het nederlands
09:45 - 11:00
yin nidra yoga
groepsles in de zaal: rustige vorm van yoga, waarbij specifieke houdingen langere tijd worden vastgehouden icm meditatieve, ontspannende vorm van yoga waarbij je concentratie en bewustzijn traint
10:00 - 10:30
hotpower
30min kracht in de warmte cabine
10:35 - 11:05
stretch&me
11:15 - 12:00
outdoor45
Outdoor training, combi van conditionele en krachtoefeningen. Bij slecht weer is de training binnen!
11:10 - 11:40
byyourself
30 min hot cabin eigen programma zonder begeleiding van een coach
12:15 - 12:55
balance
20:30 - 21:30
ZOOM* Bed Yin
Boek een proefles